What Do U Think About

chen010189

New member
אני בדיוק ההפך בקטע של הזכרון

פשוט אצטט את האבחון "נמצאה בעיה משמעותית בזיכרון לטווח רחוק, וכן בעיה בזיכרון לטווח קרוב, חריג מן המצופה" אז הייתי רוצה את הכישרון הזה

נעמקה19

New member
גם אני הייתי רוצה אותו ברמה של איה.

האמת, זה ממש עוזר. אם יש לך זיכרון אתה יכול להצליח בכל המבחנים ובכל המקצועות. מספיק זיכרון. פשוט מקשיבים בשיעור ולא צריך לחזור על כלום כי אתה זוכר מעצמך. בואנה, זה ממש אחלה

אה ואני דומה באופי גם לניני..

חוץ מהקטע של השח.. אני רגישה מאוד..ובכיינית.. ולפעמים אני מתנהג בצורה ילדותית..

ככה:אני לא יודעת עם כבר רשמו אז....

אני לא יודעת אם הספיקו לרשום את זה ... אבל אני בחרתי באדם. בעונה הראשונה הוא היה כזה שחצן,מישהו שחושב את עצמו. במילים אחרות מתנשא. בעונה כרגע,אדם השתנה מאוד לדעתי. והדבר שמאוד בולט ..ובזה שמים לב לשינוי הוא הקשר שנוצר בין אדם לניני. להתחשב בעובדדה שבעונה הקודמת הם היו כמו חתול ועכבר אדם השתנה מאוד!! אדם נהיה יותר אכפתי מתחשב בסובבים לו,הוא ניהיה רגיש יותר. ואת האמת הפעם הראשונה שראינו אותו בוכה זאת בעונה הזאת (למרות שאין כול כך קשר.)
המשימה השניה: ככה הרבה אנשים אומרים לי שאני מזכירה במראה את רוני-דון. והדבר הכי מוזר ילדה שאלה אותי עם אני אחותה ?! שזה היה השיא..אני(בכול אופן..)לא חושבת שאני דומה לה ..אולי מזכירה. ולא יותר מזה ...(ואין לי תמונה שתוכלו לראות!!סורי
) ומבחינת האופי אני דומה לניני.. אני רגשנית כמוהו וילדותית ואני בכיינית כמוהו..וזהו!! (מה לא מספיק..!?!חחח
)

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif אז שימי ../images/Emo3.gif

יואו מזה בא לי לענות.. אבל אין לי כוח עכשיו, אז עוד מעט.

למעלה