The Mama Off Awards-Round #1

../images/Emo88.gifThe Mama Off Awards-Round #1

הוא חזר, בכוחות מחודשים, בהתאם לדרישות הקהל. הסיבוב הראשון של: טקס המאמ"א! (המאמא אוף אוורדס) האלוהים של הפורום (מוּ-מוּ, ג'וס כד') מאוס השנה (מנגה וכד') משפט השנה משחק השנה חבר/ת הפורום הכי ביצ'י/ת חבר/ת הפורום הכי פעיל/ה פאדיחת השנה חבר/ת הפורום הכי לא פעיל/ה פורומפיק השנה חבר/ת הפורום שהשתלב/ה הכי מהר מפגש השנה הקאמבק הגדול כותב/ת ההודעות הארוכות של השנה אובססיבי/ת השנה (לא כלפי מכושפות) אובססיבי/ת השנה (כלפי מכושפות) בעל/ת הפוטנציאל הגדול ביותר להגיע לכלא נעלמ/ת השנה פרש/ה וחזר/ה הכי מהר טחון/ת השנה לא מופיע/ה באף קטגוריה אבל בכל זאת מגיע לו/לה לזכות חבר/ת הפורום שהכי תרם/ה לקהילה אובססיית השנה (מוּ-מוּ, מנגה, שטויות...) אנורקטית השנה נסקל השנה שלחו לי בבקשה מסר שעונה על כל אחת מהשאלות האלה - עד ה-10.12.2003. (
מסרים שישלחו אחרי תאריך זה לא יתקבלו! ראו הוזהרתם!
)
סגנון תשובה רצוי וחובתי(?): פורומפיק השנה: בלה בלה בלה (מאמא אוף)

Ophel McNeil

New member
איזה מצחיקים ושנונים אתם. ../images/Emo28.gif

וואו, אני לא יודעת אם זה אתם שנהייתם תינוקות, אבל פתאום אני מרגישה כל כך בוגרת.

../images/Emo88.gif אגב ../images/Emo88.gif

מי שרוצה בכל זאת את המועמדים לקטגוריות שאנו חשבנו שיותר מתאמינים - שלחו לנו אימייל (כרטיס אישי של הניק הזה) ואנו נשלח את המועמדים לקטגוריות. ולא חייבים להשתמש במועמדים ששם. אפשר להשתמש במה שאתם יותר חשובים פשוט שם יש מועמדים ל"פאנפיק השנה" ולכל מני דברים שאולי לא יהיו לכם רעיונות להצביע. מי שרוצה לדעת, אגב. מה הפאנפיקים - כולם נמצאים במאמרים של הפורום. לפחות כל אלו שמצאתי.

I Love Paige

New member
אפשר להוסיף את קטגורית../images/Emo188.gif

אאוט השנה? סייב צריך לזכות במשהו שהוא לא אובבסיביות לאנדרומדה.

אנחנו לא מבינים אתכם ../images/Emo88.gif

פתחנו שירשור לפני כמה שבועות שמבקש ממכם שאם יש לכם עצות למועמדיות וכו' שתפנו אלינו במסרים. למה לעזאזל עכשיו אתם נזכרים לעשות את זה? זה ממש מעצבן.

Woogyman

New member
הבעיה בקטגוריות, לדעתי, ../images/Emo110.gif

הוא שחסר קצת "פלפל". בגלל זה הצעתי קטגוריות כמו כוסון וכוסית השנה. לא התכוונתי בהכרח לשני האנשים הכי יפים, אבל לחצי מהבנים בפורום כל הזמן קוראים "כוסיות" וכאלה וזה היה יכול להיות הכי מצחיק בעולם. הקטגוריות שנתתם טובות, אבל מאוד מאוד "בסיסיות". אם תוסיפו יותר קטגוריות מצחיקות, שנויות במחלוקת, זה יהיה הרבה יותר מעניין. ולא, להגיד על כל קטגוריה מעניינת "לא שמים כי זה יעורר ריבים" זה לא תירוץ.

SaberTooth

New member
לא הבנתי *כלום*...

מה צריך לעשות
לשלוח מועמדים לקטגוריות האלה
כמה מועמדים
אחד
יותר

../images/Emo88.gif כן ../images/Emo188.gif

לשלוח לנו מועמדים לקטגוריות. מועמד אחד לכל קטגוריה. פשוט מאוד.

../images/Emo26.gif כמה דברים מאוד חשובים ../images/Emo36.gif

קבלנו מסר של מישהו מאוד מבולבל. 1. אסור להצביע לעצמך יותר מפעמיים. (או כמה שפחות להצביע לעצמך ככה יותר טוב) 2. חובה שהמסר יכתב בצורה: אלוהים של הפורום: מו-מו פאדיחת השנה: ניצן שופכת על עצמה את הסלט פעמיים וכד'. 3. תחשבו טוב טוב לפני שאתם בוחרים במישהו. תחשבו על כל הדברים שקרו במפגשים ובאמת שאתם באמת חושבים שמתאימים לקטגוריות ולא מפני שהם חברים שלכם. 4. מועמדיות אם אתם רוצים את רשימת המועמדויות שאנו הכנו בשביל שזה יעזור לכם לבחור. שלחו לנו אימייל (כרטיס אישי) ותשרשרו לפה -
E- שנדע לבדוק את האימייל. בהצלחה ותחשבו טוב לפני שאתם שולחים את המסר. ותדאגו שהוא יהיה ברור בבקשה.

../images/Emo41.gif נוספו עוד קטגוריות ../images/Emo41.gif

אאוט השנה זוג השנה כוסונ/ית השנה מוכשר/ת השנה(נגיד בריקוד, עבודות במחשב וכו')

Woogyman

New member
|מצטרף| ../images/Emo110.gif

אתם יכולים לעשות שתי קטגוריות כוסונ/ת (שמדברת על האנשים היפים) וכוסית (שמדבר על כוסית במובן של הפורום שלנו :). ואני כבר רואה את זה בא מראש, אז אני אקדים תרופה למכה - זה שאנחנו מציעים עוד קטגוריות לא אומר שאנחנו לא מרוצים מהעבודה שאתם עושים. להפך. זאת אומרת שאנחנו מתלהבים מהטקס אם אנחנו אשכרה לוקחים זמן לחשוב על דברים ולהשתתף בתכנון.

HuGo Hell

New member
כוסונ/ת הכוונה לכוסית. ../images/Emo1.gif

אז נסחנו את זה במילה אחרת, מה זה משנה? זה על אותו עיקרון. ואני לא חושב שאנחנו נעשה קטגוריה ל"אנשים יפים" כי זה מעליב כבר

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

לא יודע בקשר לאנשים היפים, אבל מה שכן - "כוסונת" לא נשמע אותו דבר כמו "כוסית" כשאומרים על זה על בן שמתנהג מעט בנשיות, וזאת הייתה המטרה של הקטגוריה שהצענו.

King Of Kromags

New member
אני קורא לך כוסית!../images/Emo103.gif

וזה היה כל כך שקוף שדווקא כאן אתה תגיב

למעלה