The Mama Off Awards

../images/Emo88.gif The Mama Off Awards ../images/Emo88.gif

שלום לכל חברי פורום 'מכושפות חברתי'. נעים מאוד, אני המאמא אוף הגדולה ואני אארח את טקס "The Mama Off Awards". הטקס 'The Mama Off awards' הוא משהו הזה שחיכתם לו כבר מעל שנה וחצי. זה אגרטל הזהב. רק לקהילה. ובגלל ש'אגרטל הזהב' היה תפוס השם שונה לשמו העכשיוי. על הטקס: הטקס יהיה כמה סיבובים. בסיבוב הראשון אני אתן לכם חמישה מועמדים לכל קטגוריה. יש לציין שלא לכל קטגוריה יש חמישה מועמדים ולא לכל קטגוריה יש מועמדים. יהיו קטגוריות פתוחות, שבהן תצטרכו לשלוח לי את מי שאתם חושבים שהכי מתאים. בסיבוב השני אתן לכם את שלושת המועמדים שקבלו את הכי הרבה קולות בקטגוריה. בסיבוב השלישי נרשום את המועמד שנבחר הכי הרבה. ובסיבוב האחרון שיערך במפגש, אהיה יחד עם הפרסים והזוכה יצטרך להוכיח שבאמת מגיע/ה לו/לה הפרס. (כמובן שיש קטגוריות שהמועמדים שלהם דוממים אז אלו שגרמו להם להיות חלק בזה יצטרכו לדבר בשמם) So, תהיו מוכנים כי בקרוב יעלו הקטגוריות והמועמדים. |אייקון של המאמא אוף מתרגשת| אם יש לכם עוד רעיונות לטקס, לפרסים ומועמדויות, שלחו לי מסר. ויש לציין תודה מיוחדת לגל (Charmed Gal) על השם המדהים לטקס.

Charmed Gal

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ואני אסביר מאיפה בא השם... יאנו מאמא עוף, רק בעצם זה מאמא אוף. מהמילים אוף טופיק. שזה בעצם מהות הפורום שלנו...
הא! והציטוט נבחר בחתימה הוא שייך לי ולניצן!

Charmed 4ever.

New member
יאי! והשם דווקא חמוד... |חלב|../images/Emo54.gif

חוצמזה שבעיקרון התבססת פה על שניצל. בואו כולנו נסגוד לשניצל!

Charmed 4ever.

New member
אה, ו... גל |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אם עוד לא הבנת את הססמא שלי: אף אחד עוד לא מת ממעט מא"ט. כמו כל ה"אף אחד לא מת ממעט שוקולד.. או משו.

Charmed Gal

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

בכלל לא ראיתי את הסיסמא הזאת... ראיתי רק איזה חצי שלה... "אף אחד לא מת ממא"ט". או משהו כזה... כנראה אחר כך הוספת ולא ראיתי...
אבל בחיי שלא העתקתי ממך!

Charmed 4ever.

New member
בסדר... תרגע.. .|חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

את "אף אחד לא מת ממא"ט" התחלתי משרבוטים במירק. אח"כ שיפרתי את זה.

SaberTooth

New member
אתה לא יכול לראות "סיסמא"...

מכיוון שהיא לא קיימת. אתה יכול לראות סיסמה...

Charmed Gal

New member
אני יכול להחטיף...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אגרוף ואתה תחטוף אותו.
אני נאמן ל-א'!!! ה' סאקס! גם ככה היא משתלטת על כל השפה העברית, אז עכשיו גם על המילים עם א'?! לא ולא!!!

SaberTooth

New member
אז זהו...

ש"המילים עם א'" לא היו מילים עם אל"ף מלכתחילה, הן היו מילים עם ה"א שנכתבו בטעות עם אל"ף. עכשיו תוקן המעוות, ואין כזו מילה "סיסמא".

Charmed 4ever.

New member
lol *נקרעת* |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

סליפי הולו זה סרט מגעיללללללל!!!!!!!! *מזועזעת*

Charmed Gal

New member
מה קרע אותך?../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

או שמא, קרא אותך? הא? ליאל? מה את אומרת?

תראה. אני לא אופיר ../images/Emo188.gif../images/Emo88.gif

ואין מקום לכל האטומיקונים של כולם בחתימה. האטומיקונים שלא בחתימה יקבלו פיצוי שישתתפו בהודעות שלי. שזה כבוד גדול מאוד
ינית

למעלה