ORDER IN COURT

ozitex

New member
../images/Emo88.gif ORDER IN COURT

טוב, אחרי שבוע הטרום יום הכיפורים, בו הצליחו חברי הפורום לצבור מספיק חטאים שבין אדם לחברו על מנת להתפלל במשך כ-ל היום שלא לדבר על כפרת עוונות אינטנסיבית, אני רוצה לומר את הדברים הבאים: ראשית, אני רוצה לומר שכל אחד יכול לטעות, אין כאן אף אחד, לרבות מנהלי הפורום שהם כידוע אינם רובוטים ולכן: 1.מטרת הפורום היא העלאת דיונים (שרשורים) בכל נושא הנוגע במישרין או בעקיפין לנושא הפורום וסביבותיו המיידיות. 2.הדיונים האלו מבורכים וכל צד יכול להביע את דעתו בבירור, בנימוס, ובהעלאת סימוכין לדעתו, אם מתוך ניסיונו (רצוי) או מתוך מקום אחר שבו קיים מידע רלוונטי לדיון. 3.אין מקום בדיונים אלו לניפוחי אגו, ירידות אישיות, העלבות למיניהן וירידה כלשהי לפסים אישיים. זה מיותר, לא נחוץ ולא תורם לפוריות הדיון. 4.העלאת דעות שונות מציידת גם את אלו שקוראים וגם את מעלה השרשור בבעייתו ושאר המשתתפים במידע שיתכן ויתרום באופן ישיר לפעילות המשתמשים. לסיכום: חברי הפורום מתבקשים ליישר קו על פי הכתוב לעיל. חברי הפורום מתבקשים להמשיך להתווכח בעוז תוך כדי הבאת ניסיונם ומרצם לידי ביטוי מעל דפיו. בברכת שנה טובה ופוריית דיונים מפרכים, ובמקביל, מכירות טובות בצידם.

גקי1

New member
מקובל לחלוטין אך לא יתכן שחברים בפורום יטעו

ובמקום להודות בטעותם יתבצרו באיזו עמדה משונה ולא הגיונית תוך כדי הטעית אחרים בפורום. היתי שמח אילו היית מגיב ביושר ובהגינות (כיאה למנהל פורום) לשרשור הקודם בענין הגנה של פפ בתשלום שלא דרך ליסטינג באיביי. בלי התפתלויות ונסיונות להגן על חברייך ------> יש או אין הגנה?

ozitex

New member
תגובתי לדיונים

בעניין ההוא מיותרת, מאחר והעניין מיצה את עצמו ופותח השרשור קיבל מספיק מידע ,כפי שהוא עצמו העיד. הוא לא צריך גם את שלי. לעניין ה"חברים", אני לא צריך להגן על אף אחד כי כל אחד כאן הוא יישות עצמאית בפני עצמה ויכול לדבר בזכות עצמו. מעבר לכך ש"חברים" יש בקופת חולים, כנראה , יותר מאשר, כנראה, בפורומי אינטרנט למיניהם.

noam weissman

New member
היי גקי..

כמו שעוזי אמר הכוונה בשרשורים הינם להעלות בעיות ולא להשמיץ. במידה וחרגתי מגבול הטעם הטוב אני אתנצל כאן באופן רישמי
... הגבתי כמו שחשבתי שאני מבין. אני עדיין חושב שיש הגנה מצד פיאפל אבל אני רואה שהרוב טוענים שאין הגנה כמו שחשבתי
. שנה נהדרת לכולם בלי תביעות, בלי בעיות ועם כמה שיותר מכירות

גקי1

New member
התנצלותך מתקבלת. ואם...

אני השתמשתי בשפה קצת עוקצנית אז מתנצל אלא שפשוט לא הבנתי איך אתה לא מבין שאין הגנה של פפ במקרה כזה (וחד משמעית אין הגנה) ואיך מנהל הפורום בורח מאחריות ונמנע מלהביע את דעתו בויכוח. שנה משובחת!

BSMerchandise

New member
בנאדם אתה תופעה../images/Emo13.gif

חח אנשים כאן מנסים לפתוח את השנה על הצד הטוב ביותר ואתה עסוק במי צדק באותו הדיוק.. הכי חשוב שתהיה לכולנו שנה טובה.

panayotiss

New member
שמע אני חייב להתערב ולאמר שאתה חצוף

אני קורא וקורא ולא מאמין למה שאני קורא. מדובר פה בפורום חופשי שכל אחד כותב פה מנסיונו. במענה לשאלה וכנראה בהעדר נסיון אתה שוב ושוב מצטט לינקים מפה ומשם אבל אנשים אומרים לך מנסיונם אחרת. אתה משתמש יותר בגישה אקדמית ואנשים שחוו על בשרם אחרת אומרים לך שככה הם חוו. אבל אתה לא מקבל את זה. החד משמעית שלך הוא לא החד משמעית שלהם. עכשיו אין לי בעיה שתאמר את דברך ואחרים יאמרו את דברם אבל אתה מתלהם בלי סוף ועוקץ שוב ושוב את ozitex . חדל מיד. אתה מתבקש לשמור על תרבות דיון. אם הוא מעוניין להשמיע את דעתו זה זכותו וזכות השתיקה היא גם זכותו. אף אחד לא חייב לך כלום. מי שעונה עושה זאת מזכות , לא מחובה. הבחור שפתח את השרשור קיבל את מה שביקש. מספיק. הדיון נגמר. הדיעות חלוקות. יום נעים.

סויה 1

New member
מה איתך עוזי? גם בק"ח כבר אין חברים.. ../images/Emo13.gif

כיום קופות החולים הן עסק לכל דבר ובמקום חברים יש קליינטים. חברים בקופת חולים היו במפאי ההסטורית וההסתדרות...אך... אילו ימים מפוארים
היו אז..ו- החברים שהיו קרובים לצלחת ..... אוי הנוסטלגיה... אבל זה כמובן לא קשור .. באשר לבקשה/דרישה להתיישר לימין/לשמאל..(בשם התקינות הפוליטית) צודק לגמרי..ואני מייד זוקפת את הגב ומתיישרת שחלילה לא אקבל פריצת דיסק .(..סתם סתם) ועכשיו ברצינות .ו.אני מקווה שאתה לוקח את מה שכתבתי בהומור ולא חלילה כדי לפגוע ..אני בהחלט מקבלת את דברייך ! שנה טובה גם לך ומכיוון שאיני מוכרת אז "קנייה טובה" עם מחשבה תחילה...

ozitex

New member
../images/Emo45.gif בהחלט..יש כאן גם "רק" קונים..../images/Emo13.gif

ozitex

New member
לאור התגובות שהיו כאן- תוספת

כנראה שיש אנשים שיש להם בעיות בהבנת הנקרא. אז אני אחדד ואוסיף. כל ניסיון לממש מגמה של המשך הוויכוחים על רקע אישי, ירידות והטחת האשמות לא ראויה, תיתקל בתגובה אחת בלבד והיא: מחיקת הודעה! מי שיחליט שהוא רוצה להמשיך לאתגר ולבדוק באופן ממש מיותר ולא אסרטיבי, את עירנותם והיצמדותם של מנהלי הפורום לכללים שנקבעו ולכללי תפוז ימצא את עצמו נחסם! תודה על תשומת הלב.

למעלה