Objection Or Agreement

chen010189

New member
"עולם מושלם" נלחמת ב"השמינייה".....

זה היה כשהעונה ה1 של "ראש גדול" הסתיימה וYes רצו לשים משהו כנגד הסדרה אני לא יודעת אם יש עוד "ראש גדול" או לא, מה שכן "עולם מושלם" שלא כמו "השמינייה", קמה אך ורק במטרה אחת: למשוך קהל צופים לYes. אדיוטי לדעתי לצלם סדרה רק בשביל להלחם בסדרה אחרת. כמו שהיה כתוב בעיתון: "Yes מפיקה את "עולם מושלם" סדרה שככל הנראה תשודר עד תחילתה של העונה ה2 ל"ראש גדול", ותילחם ב"השמינייה" המשודרת בימים אלה ללקוחות HOT. "עולם מושלם" תצולם על מנת לשמור על רייטינג הערוץ ולהתחרות ברייטינג של "השמינייה"" מילה אחת יש לי להגיד על זה: עלוב. וככה גם נראית הסדרה הזו אח"כ...

יש ראש גדול...

יש עונה שנייה שלה במקביל לשל השמיניה אבל אין מה להשוות כי ברור לכולם מי באמת הכי טובה וגם ליס ולמעריצי ראש גדול...

ny22

New member
מנהל
מאיזו נקודת מבט את מדברת?

הרי אני שם לב שאת עושה מעין סלקציה - מוצרים שאת אוהבת הכרחיים, מוצרים שלא - זאת הגמזה. את מבקרת את התופעה, או שאת מנסה לבקר את המותרים?? (או כל אפשרות אחרת)

../images/Emo88.gifבעד../images/Emo88.gif

ככול שיש יותר מוצרים ...זה יותר טובב.....!!!!! התמסחרות או לא התמסחרות(לא משנה..
) זה רק מראה על הרייטינג של הסידרה.. ועל הרטינג שעוד יהיה לה.. ותראו את ראש גדול(בלי להעליב) אין להם כול כך הרבה דברים כמו לשמינייה.. כלומר זה עושה יותר טוב לסידרהה.. לרייטינג שלהה!!!

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני לא חושבת ככה...

ויש לזה דוגמאות! תסתכלו על אנשים מבוגרים שלא מכירים את הסדרה,שכל מטר שהם הולכים ברחוב הם פוגשים בתמונה של מישהו מהשמיניה. הם לא יחשבו חיובי לגבי הסדרה אלא ישנאו אותה! תחשבו!

chen010189

New member
את צודקת ובכל זאת...

אין מה לעשות, בהחלט צריך את זה. כסף, רייטינג גבוה, זה המתכון לעוד עונות... אבל אני חושבת שיש קצת הגזמה כמו שכבר ציינתי, העובדה שהפרסום לא נעשה פה בהדרגה מכמה חודשים של שקט, קפצו ליותר מדיי אירוחים ופרסומים. המוצרים, זה כיף למעריצים.... אבל גם פה יש יותר מדיי מסחור. יש הרבה דברים שנוצרים רק בשביל הכסף, והם גורמים לזה להיראות הרוס. תאמיני לי אני מתה על הסדרה, על מי שיצר את הסדרה על מי ששותף בכל הקטע של "השמינייה". אני בעד הוצאת מוצרים וכו' אבל לא כשזה מתחיל להיות מוקצן....

נעמקה19

New member
זה באמת לא היה בהדרגה...

והיתה על זה אפילו כתבה... שממש ביום שהעונה השניה התחילה במ-ק-ר-ה היתה כתבה על אדית חצור, ואחר כך ראיון איתה... היה כתוב בכתבה שזה בשביל לעשות עם אדית יחסי ציבור ושאנשים יבינו כמה הערצה יש לסדרה... ברור שיש פה התמסחרות. אבל לא בהגזמה. הפורפורציות של ההתמסחרות מתאימה להצלחה של הסדרה.

ny22

New member
מנהל
אבל אתה לא חשוב שיש פה ניצול?

שחברות פירסומיות מנצלות מעריצים? הרי הם יודעים שהמעריצים יראו משהו של השמינייה וישר ירוצו לקנות - כלומר יכניסו כסף לכיס של אותם מפרסמים. אותם ילדים, בכלל לא מודעים לזה שהם חלק מתעשייה כלשהי, הם כמו חיידקים באיזו מעבדה. יש לי עוד משהו לומר בנושא, אבל אגיד אותו יותר מאוחר...

נעמקה19

New member
אוקיי... אפשר להגיד שקצת הגזמנו...

התמסחרות יש פה. אלבום האיסוף זה מה שמעיד על זה במיוחד. אבל אני חושבת שזה היה מאד צפוי שלסדרה כל כך מצליחה יהיו מוצרים. אני בטוחה שאפשר להיות מיליונר רק ממכירת המוצרים האלה, ואני לא חושבת שיש בזה משהו רע, מלבד אלבום האיסוף, שיש בסופו של דבר רק זוכה וחצי, וכל השאר מזבזים עשרות שקלים על מדבקות ללא מטרה
... הספלים, העפרונות, החולצות ועוד.. רק מראים כמה הסדרה מצליחה ונערצת, ואם יש ילדים שמשמח אותם שיש להם בבית ספל של השמיניה- שיהיה להם בכייף
אני לא חושבת שיש בזה משהו רע. מה שהכי לא נקרא התמסחרות... זה הספר והסרט. לפי דעתי זה רק מראה שהסדרה מצליחה כל כך, ואני בטוחה שהסרט יהיה מאד רווחי. אנשים לא יקראו מה התקציר שלו, ויזמינו כרטיסים מראש. זה בערך כמו הארי פוטר. כל המוצרים, הספרים, הסרטים... אף אחד לא בודק מה התקצירים, על מה מסופר, מה אלו המוצרים. כולם קונים, וקונים... כי יודעים שזה הארי פוטר! אז זה חייב להיות אחלה. אותו דבר עם השמיניה. עקיצר, אחרי כל מה שחירבשתי למעלה... אין בזה שום דבר רע.

ny22

New member
מנהל
לפי דעתי יש עם זה בעיה

הרי אחרי השמינייה יש רעיון מאוד יפה. אבל לפי מה שאמרת, זה הולך לכיוון השני - כלומר - מה שמעניין אותנו זה רק הפרסום והכסף. אני לא מאשים את הכוכבים או היוצרים, אלא את המפיקים שזה בידיים שלהם. אני בהחלט חשוב שזה פגם בתרבות שלנו, שכמעט כל דבר יפה אנחנו הופכים למותג. למרות שבזה שמוצאים כמה דברים, יש בזה משהו נחמד, אם אתה אוהב את השמינייה. אבל השאלה היא גם מה מטרת הפירסום (כלומר, לשם מה מוצאים את המוצרים)?

Rioter

New member
../images/Emo128.gif איכ, איכ, איכ.

חולצות
- התמסחרות. עפרונות
- כנ"ל. מערכות שעות
יומן -
ספר -
!!!! מחזיק לפלאפון -
כובע "טמבל" -
ספר זכרונות -
ספל -
?!?!?!? שרשרת עם תגית של אחד מחברי השמינייה -
חלקי. חבילת רינגטון+טפטים לפלאפון -
עוד אפשרי לקבל את זה. אלבום מדבקות(פברואר)
לא! שיא ההתמסחרות! מגזין מעריצים חודשי(14 לפברואר) - מה זה אומר?

chen010189

New member
הסבר: מגזין מעריצים

כמו שהיה עם המורדים. זה יהיה מגזין(כמו ראש1, מעריב לנוער וכו'....) שייצא אחת לחודש. הוא יכלול: כתבות על השמינייה ראיונות עם השחקנים תמונות מבצעים פוסטרים וכו'...

Rioter

New member
הו, אז זה יכול להיות נחמד דווקא :O

אבל טכנית, אם זה יהיה, אז אין צורך בכל הראיונות וכאלה בעיתוני הנוער וכו'. אבל לדעתי, השיא זה אלבום מדבקות. כמה כסף הם רוצים להוציא מאיתנו?!

נעמקה19

New member
על העיתון או האלבום?

אם על העיתון...אני מקווה שהוא יהיה מספיק שווה אם זה 25 ש"ח. ואם זה האלבום- זה המון. אחר כך עוד ילדים נאצלים לקנות את המדבקות... וזה לא נגמר.

למעלה