Objection Or Agreement

chen010189

New member
../images/Emo88.gifObjection Or Agreement../images/Emo88.gif

בחודשים האחרים השמינייה השתלטו על חנויות הספרים, תחנות האוטובוסים, כלי הכתיבה, בגדים(יש חולצות) ואפילו בבורגראנץ'. עקב כך נוצרו הרבה ויכוחים בפורום על עניין ההתמסחרות של הסדרה לכיוונים שונים. כמו הוצאת המוצרים, העובדה שפתאום בכל עיתון או תוכנית אירוח, יש לפחות ראיון אחד עם אחד\חלק מהשחקנים.... טוב: יותר כסף, יותר רייטינג, יותר שביעות רצון של הצופים(טוב, אולי מדובר פה ב50%.....) רע: הפיכת הסדרה למותג, התמסחרות ופחות שביעות רצון של 50% הצופים האחרים... אז פירסום צריך והרבה.... אם אנחנו רוצים עונה 3 כמובן. אבל האם לפירסום יש גבול? האם הוצאת גליונות זה מוגזם? האם מספיק לקרוא ראיונות, לראות תמונות ולקבל פוסטרים ממגזיני הנוער("ראש1", "מעריב לנוער" וכו'...)? האם אלבום מדבקות וחולצות מידה S, וכובעים לראש קטן, בלי סוף מפלים את הצופים הבוגרים יותר? האם המייצרים עוברים את הקו האדום? או שיש צורך במוצרים נוספים.... על מה אפשר לוותר ומה בכל זאת שימושי? פירוט מוצרים\דברים שיצאו\ייצאו(גם אלה שחולקו רק במפגשי מעריצים): חולצות עפרונות מערכות שעות יומן ספר מחזיק לפלאפון כובע "טמבל" ספר זכרונות ספל שרשרת עם תגית של אחד מחברי השמינייה חבילת רינגטון+טפטים לפלאפון אלבום מדבקות(פברואר) מגזין מעריצים חודשי(14 לפברואר) אם יש עוד, תעדכנו.... יש כאלה שטוענים שסרט זה גם חלק מהתמסחרות מיותרת אע"פ שאני חושבת שסרט היה דבר חכם לחשוב עליו. (האם באמת יש בגלינו אוספים מדבקות?) מה יש לכם להגיד על התמסחרות?
דיון בפורום....

המגזין יוצא ביומולדת של הילי!!!

אממ... התמסחרות האלבום מדבקות לדעתי מוגזם כי זה סתם ביזבוז כסף השאר אחלה

../images/Emo55.gifאממ..

מצד אחד זה כבר מאבד את כל הקסם של הסדרה וזה.. אבל מצד שני זה דווקא טוב, כי זה עושה פירסום לסדרה, זה אומר שהסדרה מצליחה,ודווקא זה כיף שיש כל מיני מוצרים של האנשים שאנחנו אוהבים (אהמ.. הילי אהמ..
) אז לדעתי צריך להוציא כמה מוצרים אבל לא להגזים.. למשל סרט, ספר זכרונות, מגזין, דברים לפלא' זה דווקא טוב
אבל ספל, חולצות, עפרונות וכאלה זה כבר מוגזם וזו התמסחרות
תגיבו...

j u l i a 1 3

New member
נכון

זה באמת נחמד שיש מלא מוצרים על הסדרה ואני יודעת שזה פירסום וזה טוב לסדרה ומעלה את הרייטינג אבל אני לא יכולה שלא להתבאס מזה, זה פשוט עושה לי הרגשה רעה ולא מוסברת...

אין מה לעשות ../images/Emo185.gif

זה היה צפוי,סדרה כ"כ מצליחה הייתה חייבת להגיע למצב כזה. אני לא בעד ולא נגד,בכל מקרה זה יביא אולי צופים שיצטרפו כתוצאה מכל הבאלגן וירצו לראות מה זאת לעזאזל הסדרה הזאת שכל דבר יש לה ובסופו של דבר יתמכרו גם.

ny22

New member
מנהל
יש מה לעשות...

אם אותם מעריצים היו עושים חרם על רוב המוצרים. תאמין לי שלא היו מוצאים אותם. הרי במשרד הפירסום חשבו מה ימשוך את הילדים, והילדים, שלא תמיד חושבים על זה (ואני ממש לא מאשים אותם - אלא את אותם מפרסמים) ישר קנו ובכך ריצו את המפרסמים.

j u l i a 1 3

New member
בעד ונגד

אני לא חושבת שכתבות ואירוחים זו התמסחרות. ההפך, זה מראה כמה הסדרה מצליחה. גם סרט וספר זו לא התמסחרות. אבל האלבום מדבקות והאלבום מעריצים זו כן! לגמרי! אני ממש לא מסכימה עם זה! זה ניהיה מוגזם, לכל מקום שלא תפנה יש מוצרים של השמיניה. מצד אחד, לחלק מהמעריצים זה כיף שיש הרבה מוצרים על הסדרה שאנחנו כל כך אוהבים, אהל מצד שני זה עובר כל גבול! פעם השמיניה הייתה סדרה איכותית ומושקעת ועכשיו היא כמו כל שאר הטלנובלות שמתמסחרות. שלא תבינו לא נכון, אני לא נגד הסדרה עצמה, אבל אני מאוד נגד המוצרים. גם רוב המוצרים די יקרים. אתם חייבים להסכים איתי ש25 ש"ח בשביל מגזין עם כמה פוסטרים וראיונות זה יקר ולא בטוח שכולם יכולים להרשות לעצמם לבזבז כל חודש סכום כזה על מגזין, אז זה גם סתם יבאס את אלו שאין להם.

chen010189

New member
חולצות ורקעים לפלאפון

לגבי החולצות, חולקו חולצות עם הדפס של התמונה הקבוצתית ועם הרקע הכחול, במפגש מעריצים בראש פינה. אני לא זוכרת אתרים עם הרקעים

chen010189

New member
אירוחים, טורים וראיונות זה טוב....

גם אני בעד. כל מעריץ רוצה לדעת קצת(הרבה) על המוערץ שלו... אבל לא בצורה מוגזמת, לא ככה, שב3 חודשים הראשונים לא שמענו מהם כלום.... ואז, פתאום בשישי אצל מיכל שבוע ראשון, עדי ורודריגו שבוע אחריו מיד דון בעיתונים התחילו לכתוב עליהם בקצב.... איפה ההדרגה? בדיוק כמו האירוע של אריאל שרון חודש שלם דיברו רק עליו ובקיצוניות יתר הפסיקו. דווקא כשהכי צריכים לדעת מה מצבו התקשורת ממש מגזימה לפי דעתי. הכל צריך לבוא בהדרגה (טוב אני מושפעת משיעורי תקשורת
)

ShirUsh22

New member
../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo8.gif../images/Emo20.gif

ny22

New member
מנהל
זה בגלל התרבות שלנו....

שרוצה דברים באופן מידי, אין לה סבלנות לחכות. היא רוצה הכל הרגע, עכשיו. ממש כמו עם שרון, ניתן לומר שמה שגרם לשינוי זה אנחנו - כשהוא אושפז, רצינו כל רגע לדעת מה מצבו, אפילו שהוא לא השתנה כ"כ מהר. כשהבינו שאין במה להתעדכן כל דקה, נוצר חלל ריק. ואז אנחנו כצרכני תקשורת פתאום שמנו לב שהוא כלל לא מופיע בכותרות, למרות שפועל זה מה שהיה צריך לקרות מכיוון שקצב ההחלמה שלו לא תואם את קצת התקשורת של שנות ה-2000 הלוואי שהיינו מפנימים זאת. מה שחם זה מה שמופיע, עשכיו השמינייה זה חם - הכוכבים שלה יופיעיו כמעט בכל מקום. עוד כמה חודשים שהיא כבר לא תהיה במרכז העיניינים - כמעט ולא ישמעו מהם. למשל, תראו המ קרה עם אקי אבני וסנדי בר.

Rioter

New member
בדיוק.

ועזבי אותך השמינייה עכשיו, דגש על אריאל שרון. מי יודע מה קורה איתו? לעזאזל עם התקשורת. לא מסוגלים לעשות את העבודה שלהם כמו שצריך.

ny22

New member
מנהל
אני רוצה לשאול אותך משהו

למה את כ"כ נגד התמסחרות? הרי את כתבת פה "זה מוגזם", ואני סתם תהייתי מה מוגזם? כלומר, אם את חשובת שזה רע, אז מה רע בזה? (מעניינת אותי התשובה שלך)

j u l i a 1 3

New member
אני לא חושבת שזה רע

בדרך כלל אני דווקא בעד... כי זה נחמד שיש מוצרים של הסדרות והשחקנים שאנחנו אוהבים, אבל כשזה מגיע לרמות שבכל פינה יש דברים של השמיניה זה פשוט מוריד מהאכות של הסדרה. השמיניה הייתה סדרה מקורית ולא סתם עוד איזה טלנובלה ארגנטינאית אבל אלבום מדבקות הופך אותה להיות בדיוק כמו כל שאר הסדרות, ממוסחרת. אני מאוד אוהבת את הסדרה אבל דברים כמו שרשראות וחולצות זה כבר באמת בא בשביל הכסף וזה פשוט עושה לי הרגשה לא טובה כל כך בקשר לסדרה.

ny22

New member
מנהל
למה זה מוריד מאיכות הסידרה?

הרי הסדרה נשארת אותה סידרה, בלי קשר לכמה מוצרים נמכרים או כמה מפרסמים אותה. את מבינה למה אני מתכוון? (ואשמח לשמוע את דעתך). בכל אופן, אולי מה שאת מתכוות אליו הוא היחס של האנשים ברחוב כלפי הסדרה, אם אני מבין נכון.

DoRiNuS sMiNiA

New member
יש ויש...

יש מוצרים שבאמת סבבה שיש אותם... כמו: מערכת שעות יומן (לא כל כך) ספר רינגטון כן,כל מה שמסביב סתם מוגזם סרט הכרחי אפילו! פוסטרים תמיד טוב שיש! אבל כל השאר סתם מוגזם,מקלקל את הסדרה והסדרה מאבדת את האיכות שלה והייחוד שלה והופכת לעוד סתם סדרה רגילה ואפילו בזויה! כאלה שלא מכירים את הסדרה יכולים להגיב אליה כמו שהגיבו על סדרות אחרות שהתמסחרו. תסתכלו על ראש גדול,היא נשארה סדרה איכותית ומיוחדת בגלל שהיא לא התמסחרה! אני שוקלת לעשות עצומה נגד התמסחרות הזאת!

chen010189

New member
הרייטינג של ראש גדול שואף ל0....

וסקרים מדברים בעד עצמם. אז שם זה לא הקטע של ההתמסחרות אבל יש בזה משהו מסחור מביא רייטינג ופרסום וצריך את זה, אבל עם גבול....

hilasapir

New member
אם אני לא טועה איין יותר ראש גדול

התאכזבו מזה עשו משהו על פנימייה....

למעלה