סקר!!!

SHANIA MY MUSIC

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo98.gifסקר!!!

רעיון שהעליתי בהתייעצות המנהלת החדשה גל... אז הנה הסקר בנושא שאנייה כמובן:(אוי למי שלא ישתתף)... 1. איך הכרתם את שאנייה? כלומר באיזו סיטואציה,מקום...? 2. דרך איזה שיר הכרתם אותה? 3. באיזה אלבום זה היה באותה תקופה? 4. באיזה שנה בערך? 5. איך הגבתם כשראיתם אותה בפעם הראשונה ? הייתם בהלם? מה חשבתם עליה? 6. האם התברר שמה שחשבתם עליה בהתחלה התברר כטעות? 7. כיצד למדתם על חייה ועברה של שאנייה?דרך טלוויזיה או אחר?ציינו תוכנית. 8. מה אתם הכי אוהבים בשאנייה? איזה תכונה ? זה הכל, אז קדימה לעבודה אנשים!

SHANIA MY MUSIC

New member
שלי...../images/Emo3.gif

1. הכרתי את שאנייה מערוץ אמטיוי, היה חופש גדול בבוקר , הייתי במיטה רואה אמטיוי, עד שפתאום החל השיר שלה שהיה אז להיט מטורף:THAT DON'T IMPRESS ME MUCH ... 2. דרך השיר THAT DON'T IMPRESS ME MUCH . 3. COME ON OVER זה היה האלבום באותה תקופה. 4. זה היה שנת 1999 . 5.הגבתי בפעם הראשונה שראיתי אותה, הייתי קצת בהלם , ממוגנטת למסך , ואמרתי לעצמי:מי זאת? איזה שיר מדהים?מי זאת האישה היפה והמדהימה הזאת? 6.לא , לא התברר כטעות...אלא אפילו נכון יותר. 7.למדתי על עברה של שאנייה,דרך התוכנית "מאחורי המוסיקה", בערוץ VH1 . 8. מה שאני הכי אוהבת בשאנייה והתכונה הנראית לעין היא החום והאהבה שהיא משדרת למעריצים שלה והאכפתיות שלה לציבור. ושהיא עושה יוגה, ובלי אלכוהול אני מזדהה איתה... ושהיא יפה ויש לה לוק וגוף מהמם וגם בתמונות. זהו...

Eilleen

New member
אף אחד בכלל לא איים עליי שאני אענה

על הסקר הזה או משהו כזה
1. בסוף כיתה ו' ממש לפני החזרות לטקס סיום הגאוני שלנו (אה אה) בצהריים עמדתי כבר לצאת והעברתי ממש סתם כדי לראות מה יש בMTV (באותה תקופה לא סבלתי לצפות בערוץ) וקלטתי אישה מדהימה שהייתי חייבת להמשיך לצפות בה שדיברה על בראד פיט(!!!) בראד פיט ! ואמרה שהוא לא מרשים אותה צריך בשביל זה...............................משהו משכה אותי הבחורה :) יש לה אומץ
וטעם מוזר חחחחחחחחחח 2. That don't impress me much
לא ניחשתם
? 3. Come on over 4. ממש לפני קיץ 1999 5. הלםםםםםםםםםםםםםםםםם שהיא מדהימה ושיש לה אומץ. 6. טעות? לא לא טעות מה שחשבתי והרבה הרבה הרבה מעבר לזה לא איכזבה
ככל שאני לומדת עליה יותר אני יותר מעריכה אותה 7. Behind the music בהתחלה (בטלוויזיה................) אחר כך מהאתר Shania-twain.co.il בסוף מאתרים אחרים מהפורום ומכל מקום שהצלחתי למצוא עליה משהו
8. קשה לי לבחור איימת אבל אני צריכה קצת זמן כדי לחשוב על זה

Eilleen

New member
כאילו לא משכה אותיי משכההה אותי

אלא עניינה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחח

MiriOrit

New member
../images/Emo99.gifהנושא הכי אוהב עלי....שאניה

1. איך הכרתם את שאנייה? כלומר באיזו סיטואציה,מקום...? הייתי בבית.. בחדר טלווזיה. העברתי לערוץ VH1 שכ"כ אהבתי ופתאום הייתה מישהי שרקדה ליד סוס בדשא ירוק ושרה שיר קאנטרי יפה
2. דרך איזה שיר הכרתם אותה? any man of mine 3. באיזה אלבום זה היה באותה תקופה?the woman in me וזה עדיין באלבום
4. באיזה שנה בערך? אממ.. הייתי בת 17 בערך... זה אומר לפני 8.5 שנים... זה אומר בסביבות שנת -1996-1997 5. איך הגבתם כשראיתם אותה בפעם הראשונה ? הייתם בהלם? מה חשבתם עליה? ראיתי רק קטע קטן וכל השבוע נסיתי לתפוס את הקליפ שוב ללא הצלחה
זה היה לפני שידעתי שבקושי משדרים אותה
וכמובן שהייתי בשוק. כ"כ היא מהממת.. ובקליפ הזה עוד יותר.. במיוחד עם כל הירוק מסביב.. והמוזיקה! אני כ"כ אוהבת את המוזיקה הזאת.. ובany man זה עוד יותר בולט.. אז כן. הייתי בהלם
6. האם התברר שמה שחשבתם עליה בהתחלה התברר כטעות?לא
7. כיצד למדתם על חייה ועברה של שאנייה?דרך טלוויזיה או אחר?ציינו תוכנית. אני לא זוכרת.. אני חושבת שדרך VH1 והאינטרנט.. אבל רק הרבה זמן אחרי שהכרתי אותה..אהה, אני חושבת שלקראת diva98 שידרו תוכניות על מי שהולך להופיע ושידרו גם עליה.. 8. מה אתם הכי אוהבים בשאנייה? איזה תכונה ? אני אוהבת את העזה שלה. את ההומור שהיא מכניסה בשירים ואיך היא מצליחה למצוא את הטוב שבעולם ולכתוב עליו...

veish

New member
שלי../images/Emo70.gif

1. איך הכרתם את שאנייה? כלומר באיזו סיטואציה,מקום...? בכתה ה' בערך...ראיתי אמטיוי...זה היה מן תחביב כזה בגיל הזה...ואז-נתקלתי בשיר-that don't impress me much התאהבתי, ויום-יום חיכיתי ליד הטלויזיה עם המערכת מחוברת כדי להקליט אותו לקלטת
2. דרך איזה שיר הכרתם אותה? t.d.i.m.m 3. באיזה אלבום זה היה באותה תקופה?come on over 4. באיזה שנה בערך?99?... 5. איך הגבתם כשראיתם אותה בפעם הראשונה ? הייתם בהלם? מה חשבתם עליה? "וואווווו"...משהו כזה 6. האם התברר שמה שחשבתם עליה בהתחלה התברר כטעות? עד היום זה לא טעות 7. כיצד למדתם על חייה ועברה של שאנייה?דרך טלוויזיה או אחר?ציינו תוכנית. דרך האינטרנט בעיקרררר...וגם דרך behind the music של vh1 8. מה אתם הכי אוהבים בשאנייה? איזה תכונה את זה שהשירים שלה כלכך פשוטים אבל גורמים לכלכך הרבה אושר!!

MiriOrit

New member
מה שאני לא מבינה.. .

זה איך מהשיר that don't impress me much התלהבתם עד כדי כך?! עצוב לי שזה השיר שפירסם אותה... כי הוא לא מהטובים שלה

SHANIA MY MUSIC

New member
סליחה?!../images/Emo46.gif

השיר הזה הוא השיר הכי מפורסם שלה שגם חדר לאמטיוי כמו שאף שיר לפניו או אחריו לא הצליח לעשות. זה היה הלהיט הכי היסטרי שלה. עובדה שכולם הכירו את שאנייה מהשיר הזה כולל אותי. הבגד המנומר שלבשה שם הפך להיות חלק מתג הזיהוי שלה. לפי דעתי הוא כן הכי טוב. מי שחושב כמוני שיצביע...

MiriOrit

New member
זה שהוא הכי מפורסם אני מסכימה חלקית

כי לדעתי you still the one יותר מפורסם אבל מה שאני אמרתי בעצם זה שTDIMM הוא לא איכותי כמו שאר השירים שלה ולדעתי לא משקף את שאר השירים שלה..

veish

New member
תגובה

אי אפשר להגיד שהוא לא איכותי כמו אחרים כי זה כבר ענין של טעם...אבל רגע עכשיו שמתי לב שכתבת שזה לדעתך אז לא חשוב
ו...גם TDIMM וגם You're still the one היו מהשירים הממש מפורסמים שלה שממש תרמו להצלחה שלה.. בקיצור - זה הכל עניין של טעם!!! :p

למעלה