דיון ! ! !

CarolineKinney

New member
../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif דיון ! ! !

דיון פתוח לכל מי שמעוניין......... מה אתם אומרים על : האיש והתמונה הדמות והסטייל EMMET HONEYCUTT ??????????.

אחחחחחחח.....חולה עליו!!!

מתה עליו!! הוא כזה חמוד!! הוא אצלי מקום 2 אם מייקי.. הוא כזה יפה וחתיך... ואוי הוא פשוט ממי... הוא אחת הדמויות הפחות מסובכות בסידרה.. הוא קליל כזה ולוקח הכול בקלות... בקיצ´יס... אין כמוהו!!

רינת4

New member
אז ככה-

האיש-מדהים! ראיתי ראיון איתו. הוא ממש חמוד ומצחיק,ונשמע די חכם. הוא גם מתלבש טוב. התמונה-מאוד חמודה. הדמות-אני ממש אוהבת את הדמות.יש לו לב טוב, והוא גם מצחיק. הסטייל- ממממ... יש לו סטייל,אמנם מיוחד לו,חייבים להודות.

pompii

New member
תמונה מדהימה!וואו!

הוא נראה פצצה, במיוחד בפרק האחרון
... הוא אחלה, חבר טוב, חמוד, מצחיק בטירוף...כל פעם הוא מצחיק אותי מחדש, יש לו סגנון כזה, הוא ממש חמוד. ראיתי את פיטר באיזה ראיון שראיינו שם את כולם בלארי קינג והוא ממש נראה טוב, יש לו זקנקן כזה יפה ומשקפיי ראייה שממש מתאימים לו, הוא נראה דוגמן שם. בכלל, בראיון הזה, כולם נראו ממש טוב, גם לגייל ולהאל היה זקן כזה קטן, רנדי נראה שם הרבה יותר מבוגר ממה שהוא. כולם נראים פיצוץ, אפילו טד חמוד

almog66

New member
הוא חמוד בטירוף!!

הוא מקום שני אצלי בייחד עם מייקי הממי הזה.. וכן- יש מישו(מישהי!) שנותנת לבריאן מקום שלישי.. וזוהי א נ י !! ג´סטין הכוסי!! מתהעליו!!

yael filan

New member
לא להשמיץ!

גם אצלי בריאן מקום שלישי, ולו רק בגלל העובדה שהוא מניאק. אמט נשמה, אני חולה על הדמות

faith2

New member
מילה אחת!

מ-ד-ה-י-ם! אמט הוא הדמות הכי הכי אהובה עליי!

ayaliar

Well-known member
מספר 1 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האיש מוכשר בטירוף, התמונה סקסית בהיסטריה, הדמות ענקית והסטייל.....אין אין אין עליו. כמה חבל שהוא באמת הומו... הוא הסיבה שהתחלתי לעקוב אחרי הסדרה ממש. אם לא הוא עדיין הייתי שונאת את בריאן.

almog66

New member
תאמת התחלתי לראות בגלל אמט

ואז סתם ראיתי כי זאת סדרה מעולה!!! ואני מתה על ג´סט!! ג´סט איז דה בסט!! חחחח...יצא חרוז...

yuli15

New member
נשמה טובה

נוסף על כך שהוא הכי חמוד שיש הוא גם הכי מצחיק שיש... (במבטא של דודה פולניה זקנה:) "הוא פשוט בחור מקסים"... הלוואי עליי כזה חבר!

סילביא

New member
אחרי ג´סטין

הוא הדמות האהובה עליי. מה שאני הכי אוהבת בו זה את העובדה שהוא הומו מוחצן , סיסי כזה, ושלם לגמרי עם עצמו, היחיד שלא מסתיר אף פעם מאף אחד את מיניותו

למעלה