סמיילי ארוחת מלכים בשבילך ורק בשבילך...אל תכבד אותה חחחח
ק קרוואלה New member 22/2/07 #42 טאקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo46.gif תחסמי אותם!!! תזרקי אותם!!! תמחקי את השירשוררררררררררררררררררררררררררררררר!!! סאמכוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הלב שלי חלש ימפלצותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
טאקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo46.gif תחסמי אותם!!! תזרקי אותם!!! תמחקי את השירשוררררררררררררררררררררררררררררררר!!! סאמכוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הלב שלי חלש ימפלצותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
פ פרינססה מעצבנת New member 22/2/07 #44 חחחחחחח סמיילי גדול ואני מכריזה רשמית שפג תוקפו של הרגיעון קרואלה תפנימי..איתנו גם רגיעון לא יעזור לך חיחיחי
חחחחחחח סמיילי גדול ואני מכריזה רשמית שפג תוקפו של הרגיעון קרואלה תפנימי..איתנו גם רגיעון לא יעזור לך חיחיחי
ק קרוואלה New member 22/2/07 #45 יא זה יפהההההההההההה../images/Emo140.gif כבד עוד יצא ממך משו בסוף)))
S S m Il E New member 22/2/07 #47 חוץ מחלומות לא יצא כלום חשבת שבאמת איחלתי לך את זה ?? זה מה שבאמת רצית שיהיה לך , אבל לא לשכוח , זה רק ב ח ל ו ם !!! ... אגב.. ממני לא יצא כלום כלום כלום כלום .. אולי עשן של סיגריה
חוץ מחלומות לא יצא כלום חשבת שבאמת איחלתי לך את זה ?? זה מה שבאמת רצית שיהיה לך , אבל לא לשכוח , זה רק ב ח ל ו ם !!! ... אגב.. ממני לא יצא כלום כלום כלום כלום .. אולי עשן של סיגריה
ט טאKילה New member 22/2/07 #49 עזבו אותה עכשיו קודם שתחלק את שקיות הממולדת ות'עוגה. אחר כך תפוצצו לה תצורה.