הספר: step 6

dandi221

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo70.gifהספר: step 6../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אוקיי, אני ממש מצטערת כולם שלקח לי עוד פעם הרבה זמן לפתוח את השרשור, פשוט אני בעומס שלא יתואר עכשיו לקראת סוף שנה, אבל למזלי בשבועיים האחרונים זה מתחיל לרדת (לכן גם לא הייתי הרבה בפורום בכללי בזמן האחרון). טוב, הנושא של היום מאוד פשוט ומשמעותי: מה עדיף- ספר אחד לכולן או ספר שונה לכל אחת מהן
נא לשרשר נכן ולא לצאת מהנושא, תודה

dandi221

New member
לדעתי כדאי...

לעשות ספר אחד גדול לכולן כי כל הקטע הוא שהן יזכרו את זה בתור אחת התקופות הטובות שלהן, במכושפות יחד עם כל הקאסט, ושיזכרו גם בחברות שלהן שהיו איתן וכל מה שעבר עליהן שם, לא רק הן עצמן. ואני לא מבינה מה הבעיה שהן יראו את המכתבים שכתבו לאחרות, זה ממש לא משנה!

גם לדעתי ספר אחד לכולם

כדי שאם אנחנו מתכננים לעשות סטייל בוק אוף שאדווס אז זה יצא מעפן כזה אם נעשה לכל אחת משהו קטן כזה

GoldAngle

New member
ממ

לפי דעתי ספר לכולן, כדי שזה לא ייראה עלוב, אנחנו מעט יחסית, אז עם נכתוב ברכה לכל אחת וזה יהיה באותו ספר- הספר רק יתפח וזה יראה יותר גדול, עשיר וטוב.

דעתי האישית..../images/Emo3.gif

ספר אחד לכולן זה הכי טוב לדעתי. זה ממש לא בעייתי שהן יראו את המכתבים אחת לשנייה, וכל הרעיון הוא שאנחנו עושים ספר לשחקניות, אבל עם הקשרים לדמויות ולסדרה. כשזה ספר אחד לכולן יש את האלמנט של "כוח השלוש" וכו', וזה הרבה יותר מתקשר לסדרה ולרעיון המקורי שלנו. ספר לכל אחת==>> הרבה פחות מרשים...צריך שהן ידעו שהכרנו אותן בזכות מכושפות, ושנזכור אותן בתור המכושפות! לא בתור שחקניות רגילות! זו דעתי. מוזמנים לא להסכים

spelling

New member
דעתי..

לפי דעתי ספר לכל אחת..פעם רביעית שאני אומר (לא חייבים להסכים) ששאנון ואליסה יראו מכתבים אחת לשניה חוץ מזה כל אחת צריכה לקבל ספר שמייחד את האשיות שלה..הרי זה לא פיבי פייפר ופייג' אלה אליסה הולי ורוז אבל לפי מה שנראה הרוב קובע שיהיה אחד גדול...

sole te amo

New member
ספר לכל אחד...../images/Emo26.gif

אין שום סיבה שהולי תקרא מכתבים של אליסה ושאנן, או להפך.
זה מיותר, זה הוצאה לא נחוצה, וזה רעיון מסובך- שרק ידגיש את העובדה שיש פחות מעריצים לשחקנית אחת או אחרת {תחשבו על זה שהולי תראה שיש לה נגיד 20 מכתבים ולשאנן רק 5...}.
חוץ מזה- איך אתם רוצים שאותו ספר גדול יגיע לכולם
, מי בדיוק יטוס לשם ויעביר אותו מאחד לאחד, ואיך לעזעזל הוא ישאר אצל אחד השחקנים אם הוא מיועד ל-5 בו זמנית
. לא נוכל לדאוג שאותו ספר גדול יגיע לכולם, אלא אם כן נשכפל אותו 5 פעמים-וזה באמת בזבוז של זמן וכסף.
כל מי שאמר שהן צריכות לזכור את עצמן כחבורה ששיחקה ביחד, אז שיחשוב על זה שספר אחד לא יזיז להם תגבה. במיוחד שיש להם עוד בטח פול מעריצים שעשו להם דברים בסגנון. אנחנו לא עושים להם ספר "אלה הם חייך", אלא ספר הערכה כדי לעשות להם טוב על הלב. ולכן לא צריך להיסחף עם הנוסטלגיה, אלא באמת להשקיע במכתבים ובעיצוב כדי שיזכרו את הישראלים טוב.
כשעושים ספר אחד לכל אחת, למרות שזה דל במכתבים, יש תחושה של ייחוד לכל שחקן. השחקנים נפרדו ממזמן, הם לא אותו גוף ואותה הסדרה שוב. כל שחקן הוא שחקן לעצמו, ובסופו של דבר ולמרות הקשרים הטובים באמת שנוצרו בין השחקנים- כל אחד ממשיך לדרך שונה ואני חושבת שיישמח לקבל ספר הערכה באמת על עצמו כמו שהוא. בלי קשר לשאר חבריו לעבודה. זהו, אמרתי הכל...

West Doll

New member
../images/Emo45.gifלא יכולתי להגיד את זה יותר טוב!

אני מסכימה עם כל מילה!!! ספר אחד לכל אחד!!

Liad B

New member
ספר אחד לכל אחד

אם השיקול הרציני שלכם הוא באמת העובי של הספר, אז אני מצטער להגיד אבל זה אידיוטי. בשביל שהספר יהיה עבה אנחנו ניתן לאנשים דברים שבכלל לא מעניינים אותם? צריך לעשות את ההפרדה הזאת, אולי הן קרובות, לפחות הולי ואליסה אבל הקשר ביניהן בכלל לא דומה לאחיות של הסדרה, זה לא מאניין אותם מה אנחנו חושבים על האחרות. הסדרה נגמרה, אנחנו לא מכינים משהו לקאסט, אנחנו מכינים משהו לשחקנית.

yoad123

New member
אמנם אני לא משתתף בזה ממש אבל

ברור שספר לכל אחת בנפרד!! כמו ש-sole te amo אמרה- ספר אחד לא יוכל להיות אצל כולם בו זמנית! מה גורם לכם לחשוב שלשחקניות יהיה זמן לבוא לבקר אחת את השנייה ולהביא להם את הספר, ואז להתחלף... ואז לקבוע אצל מי הוא ישאר... הם כבר לא על אותו סט- הסדרה נגמרה. צריך ספר לכל אחת בנפרד.

sole te amo

New member
אז לא חבל על הכסף../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

וחוץ מזה- צריך 5 ספרים. הרי הוחלט {אם אני זוכרת נכון} שגם שאנן ובריאן בפנים.

למעלה