מפגש פסח!

../images/Emo88.gif../images/Emo41.gifמפגש פסח!

אנשים מגניבים, פסח קרוב מאוד ואנחנו הולכים להיפגש במהלכו!
כדי שאשכרה יהיה מעניין במפגש, והוא יורכב ממשהו מעבר לשתיקות מביכות וכו' (
), חשבתי שנעשה פעילות כלשהי. הבעיה היא... שאני לא יודעת איזו.
הרעיון היחיד שהצלחתי לחשוב עליו היה פיקניק, שניסינו פעם במפגש פורום והלך די בסדר אבל המפגש עצמו היה קצת מבולגן. אפשר לעשות את זה, או כל רעיון אחר שתציעו (ותרו מראש על ים, אתם יודעים שזה לא ילך
). הציעו פעילויות שנראות לכם מתאימות. :)
מבחינת תאריכים, החופש בבתי הספר מתחיל ב21.3, יום ראשון, ומסתיים ב6.4, יום שלישי. ליל הסדר הוא ב29.3, יום שני. ציינו את התאריכים בהם אתם פנויים* ומכל זה, מאוחר יותר, נוציא כמה תאריכים ספציפיים שנבחר ביניהם. *"אני לא יכול/ה בשום תאריך" אינה תשובה מתקבלת על הדעת.
ובכלל, כולם מגיעים למפגש. |מבט מאיים וסמכותי|

היויו

New member
'צטערת...

אלא אם אתם הולכים להפגש בשדרות או מוכנים להפגש מתחת לבניין שלנו ברעננה, אני לא אוכל להגיע. אני עמוס עבודה וזה רק הולך להיות יותר גרוע עד לשיא - נסיעה שוב לארה"ב לתקופה כלשהי (בינתיים מדברים על שבועיים אבל אף פעם אי אפשר לדעת אצלנו).

shirlapes

New member
אני יכולה רק בערב ../images/Emo3.gif

אבל לא בימי ראשון, שלישי ורביעי
אבל אם התאריך ישוריין מראש, אז אוכל להתגמש.

bachner1

New member
אני לא זוכר מתי בדיוק יש לי משמרות...

אני אעבור עליהם במשמרת הבאה שלי ואכתוב כאן
לגבי הפעילות, ממש אין לי רעיונות
למרות שפיקניק נשמע טוב (אם כי קשה לארגון). אני מאוד מקווה שזה ייצא לפועל...

LadySilkworm

New member
נמנמ בעיקרון

יש לנו חופש מה-29 עד ה-5 באפריל, ואני הולכת גם לקחת ב-28. אבל אנחנו גם נוסעים כנראה לצפון, ואני גם מתכננת להיפגש עם כמה אנשים, וגם כנראה אני אצטרך להיות איזה חצי יום אחד בבסיס..בקיצור, שייקבע תאריך, נראה.

../images/Emo15.gifלמי שכותב פה ו*לא* בפורום ווית'ין../images/Emo15.gif

יפריע לכם אם נשלב את המפגשים? כלומר נעשה מפגש משותף לשני הפורומים. עלה רעיון (די מתבקש) לשלב, ואין הרבה אנשים שכותבים שם ולא פה ולהפך, אבל אני מעדיפה לשאול בכל אופן. הנסיון האחרון לעשות את זה לא היה מאוד מוצלח, אבל בתקופה ההיא בפורום הזה היו יותר אנשים, והם היו יותר מאיימים.
בכל אופן זה תלוי בכם (ובהם בווית'ין). תענו בבקשה כמה שיותר מהר.

MR Lordi

New member
הייתי מאוד רוצה לבוא... ../images/Emo10.gif

אבל אני גר בכרמיאל, שזה די רחוק מהמרכז. ובפסח יש לי צילומים לסרטי סוף שנה (שיש לי תפקיד בכל אחד מהסרטים- צלם בשני סרטים, עורך, תאורן ועוזר צלם). אני מקווה שיהיה לי בכלל זמן לדברים אחרים. מקווה מאוד להגיע!

נו, נזרום.

מישהו חייב לשבור את הכבדות שלכם, לא?* * רק אם לא תהיה לי משמרת * ואני לא אמצא עוד עבודה מגניבה * ורק אם עלומה תבוא
* וענבר
* ואביערס!
* ומחלביינן
* (פףףף היסטוריה עתיקה)

היויו

New member
חחח אופטימי אתה אה?

מחלביינן בטח שוב יסבול מכאב ראש,ענבר חזרה ללימודים, לאביערס רחוק רצח ועלומה? רק אם תלך לקחת אותה מהקומונה שלה
. ובהתחשב בזה שאתה לא טורח אפילו לקפוץ לקפה, מה אתה מדבר כל כך הרבה? אני חושב שאני כבר ראיתי את ענבר יותר ממך בשנה האחרונה

לשדרות אתה קורא קפיצה? ../images/Emo6.gif

לקפוץ לשם זה רק על גבי קסאם... לגביהם אל תדאג, עוד לא נולד האדם שיעמוד בקסמה של הסובארופשע. שלב אחד לפני חללית.

למעלה