פטיש|

aviavram

New member
לא הבנתי לזוב או לתת ברקס

ואין קושי אם את מבקשת מייד אשדר לך ממטמוני התפוז את שנמחק כך תוכלי לבדוק עצמך שוב

aviavram

New member
נראה לי שלגמת אם כי התוצאות חלקיות בלבד

ובעניין הבזויה אומר לך את השקפתי כשצריך לבחור בין בזויה לחלאתית דומני שהבזויה עדיפה בפרט כשהיא חסרת בסיס לכן השניה במקלט שכן ובהנחה שטרחת ובדקת את שנכתב נוכחת שלא רק שאין בסיס לטענה חסרת השחר אלה גם שמה שכתבתי לגבי התמונות נכון לא רק ב 100 אלה ב 1000 אחוזים לכן האסרטיביות לעיתים סתמית כשאיננה במקום רק גדולתנו גם לדעת להתנצל כשצריך והיה מי שירה סתם בצרורות שקרים ארסיים ובחיוך תמים חסר לי האוטונג תעזרי לי ?

aviavram

New member
זכותך המלאה ואלחם על כך גם ש-תאמרי אותה

אבל להצביע
בלי לדעת על מה ולמה הכל תחת דגל האוטינג האיום והנורא לדעתי הסקילה בגאי בן הינום או בגני הברון ליד זכרון עדיפה מזיכרון לצערי אין תמונה נאה בפורום אבל מליד גיא בן הינום יש גם יש שרשור שלם http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1756&MessageId=105814027 והכי מדהימה ה-1

Rtitan

New member
אתה חוזר על טענה לא מובנת... ../images/Emo4.gif

ראשית - גם אני לא יודע מה קרה כאן אתמול, אבל זה ממש לא משנה לעניין השירשור הזה: הטענה שמשתתפים מביעים תמיכה במה שמיצה אמרה היא תמיכה מבלי לדעת במה מדובר, היא טענה לא ברורה: אף אחד, עד כמה שקראתי לא מביע תמיכה בעמדתה באשר לחילוקי הדעות שכפי הנראה היו כאן אתמול - הם מביעים תמיכה בניהול הפורום על ידה, ומביעים תמיכה ברשימת נהלים שהיא מזכירה את קיומם משכבר הימים וכפי הנראה יש צורך להזכיר אותם. ניחא שאתה מצטט את וולטר (ולא ממש במקום...), אבל אתה שולל לחלוטין מערכת חוקים שנהוגה בחברה אינטרנטית בשם חופש הביטוי, בדיוק בצורה שבה שוללי משטרים דמוקרטיים צועקים שמותר להם לשלול את הדמוקרטיה בזכות הדמוקרטיה... וכבר בעבר נקבעו תקדימים לא מעטים באשר לזכותה של דמוקרטיה להגן על עצמה (ע"ע "דמוקרטיה מתגוננת" וקרא את ספרו של ראובן פדהצור בנושא...). מיצה מנהלת את הפורום בדיוק כמצופה ממנה - במקרה הזה היא מזכירה את מנגנוני ההגנה על הפרטיות של משתתפי הפורום - בדיוק כמצופה ממנה. אתה יכול אולי לטעון שיש כאן בעייתיות משום שאין הפרדת רשויות - מה שבעצם אומר שאין כאן דמוקרטיה אמיתית, ולכן שולל לחלוטין את טענותיך על זכות הפרט במסגרת הזו. לסיכום, במקום לנשוף על הלהבות, אולי עדיף לתת להן להירגע בשקט?... שיהיה יום רגוע...

Rtitan

New member
../images/Emo191.gif ואכן, לא ציפיתי לתגובה אחרת...

הייתי מתפלא מאד לו היית מגיב בדרך שונה...

aviavram

New member
לא על זה נאמר

לא ציפינו שתצפה אבל תמיד טוב לפגוש אבירי דמוקרטיה שכן המרחק בין דמוקרטיה לדיקטטורה כחוט הסערה והיא היתה גדולה

aviavram

New member
רק להקל על מצפונך הדואב

הלכה אחת ועשתה לי האוטינג לי אין בעיה עם זה עניתי לה בלשונה ובשמה היא רצה לבכות שעושים לה האוטינג וזהוא מכאן בערך התחיל בר בי קיו שופינג קופינג לרבות טרולים כחול אשר על חוף הים כגון - פינוקיו יד ימין עושה את העבודה זו לא אני טיטולים את שקרן ועוד כיד הדימיון הטובה היום היה ניסיון נוסף שנוטרל באכזריות על ידי מנהלת פגעו בדרך ב WOW אחת מה לעשות כשיורים יש כמה עצוב נפגעים רצחו במסרים מאיקי אחת ואחת אחרת הקפיצו לי את הסחוג אולי קוותה שאני אשתוק אבל כשיורים כמו ברומא יורה חזרה ואם יש לך עוד שאלות אתה מכיר הדרך

Rtitan

New member
זה לא ממש קשור...

אני מבין את הכעס וסביר שהייתי מתנהג באותה צורה - העובדה שאתה לא חסום... מיצה מנסה לעשות את העבודה שלה וסך הכל מצליחה בזה יפה - גם היא אמורה לקבל את הפירגון
שמגיע לה. זה כל מה שרוב המגיבים אמרו - רק את זה ולא יותר...

Rtitan

New member
זה לא ממש קשור...

אני מבין את הכעס וסביר שהייתי מתנהג באותה צורה - העובדה שאתה לא חסום... מיצה מנסה לעשות את העבודה שלה וסך הכל מצליחה בזה יפה - גם היא אמורה לקבל את הפירגון

Rtitan

New member
זה לא ממש קשור...

aviavram

New member
אם יש לך קשיי נחיתה

תמיד בלחיצה במקום המתאים נוכל לסייע בידך למצוא נקבה מתאימה גם על המאדים אפילו ראיתי אחת הולמת בסביבה רש"י ? או שנחתת

Rtitan

New member
לא רק על מאדים ../images/Emo13.gif

די בקרוב אני מתחיל לחפש ברצינות

aviavram

New member
כשתהייה רציני אם תרצה

שתף אולי בקשרי וכשרי אסייע להכשיר השרץ

כל הכבוד מיצה ../images/Emo41.gif

ככה אני אוהב שאת אסרטיבית! עכשיו נראה מי לא יתנהג יפה..

למעלה