Hilary We Want You Here

brit18

New member
אני ../images/Emo13.gif

reut gershoni nir deri raz dobo אולי אוסיף עוד...? לא הבנתי איך הולכת העצומה הזאת...?

את פשוט כותבת את השמות כאן.

אחרי שיש את המספר הדרוש אני מפרסמת את העצומה ברשת ומנסה לגייס עוד חתימות,לאחר מכן אני מדפיסה אותה ויוצרת קשר עם האנשים הנכונים בתקווה שהכל יצא כמו שצריך

מורלוש

New member
חדשה..=]

הי אני מורל והינה החתימה.. שם בעיברית: מורל שם באנגלית : moral

חבר'ה כל המרבה הרי זה משובח!

תוסיפו כמה שיותר. בלי להתבייש ובלי לחשוב יותר מדיי. כל שם נחוץ לנו. אני אוסיף את כל השמות שמופיעים כאן ושקיבלתי במסרים רק מחר (כי אני לא בבית עד מחר). אתם יכולים להוסיף עוד כי שוב,זה מגדיל את הסיכויים להתייחסות של חברות הענק אלינו. תודה לכל מי שכבר הוסיף ושתהיה לכם שבת שלום, מור

שלחתי הודעה ל-MSN ולנענע

שיפרסמו את הפורום כדי שעוד יבואו להירשם לעצומה..זה בסדר?

MYHOT3

New member
לדעתי הם לא יפרסמו מכוון ש

זה בתפוז והם אתרים מתחרים של תפוז אין אתר לעצומה וזה בקובץ וורד אז יכול להיות שהם לא יאמינו לעצומה שלנו

sonic13

New member
גם אני אוהב תשירים של הילארי

גם אני אוהב תשירים של הילארי רק תראשונים שלה לא שמעתי תאחרים אבל אנסה לשמוע אני מאחל לכם בהצלחה תרשמו גם אותי אני לא בטוח יבוא אם תהייה הופעה אב איך אומרים נחיה ונראה: omri zulait

LIAT2007

New member
גם את הילארי וגם לינדזהי לוהן

אני גם מיצטרפת לחתימות שלך הלוואי שגם לינזנדהי לוהן תבוא יש לך את החתימה שלי גם עלהילארי דאף

אמ.. אוקיי..

אז היי, אני אמנם לא מהפורום, אבל ראיתי קישור מהעמוד הראשי של תפוז, ותמיד הייתה לי חיבה מיוחדת לזמרת הזאת.. אז החלטתי להצטרף לעצומה, ועוד כמה איתי.
6 שמות: mai hadad tav assaf adi anidgar yuval hadad shunit sapir nitzan dromi שיהיה הרבה בהצלחה
ושבוע טוב
מאי.

הגרו

New member
:}

אני בעד... דודה של החברה הכי טובה שלי מכירה אותה במציאות [גרה בארה"ב] :]. hagr nitzan maya noa mai tom

למעלה