Hilary We Want You Here

../images/Emo88.gifHilary We Want You Here../images/Emo88.gif

זוכרים את המשפט הכל כך דמיוני הזה? המשפט שבחיים לא חשבתם שישמע כל כך קרוב ואמיתי? אני שמחה לבשר לכם,שהרגע הזה,שבו הכל יהפוך למציאות קרוב,קרוב מאוד. העצומה שהתחילה לרקום עור וגידים בסוף דצמבר כבר מתחילה לרקום לעצמה מעטפה המיועדת לשליחה היישר לארה"ב אל המנהל של הילארי,חברת התקליטים והילארי עצמה! היעד שלנו היה 800 חתימות
היום אנחנו עומדים על 959 חתימות..959 חתימות שהופכות את היעד שלנו ללא פחות מ1000 חתימות! אני אומרת שאנחנו יכולים לעשות את זה,יכולים להביא את הילארי לארץ ויכולים לשמח את כל המעריצים שלה בהופעה ענקית עם כל הלהיטים הגדולים! אז אם אתם מכירים אנשים שעוד רוצים להצטרף ולא הצטרפו,שרשרו לכאן את השמות שלהם
באנגלית
רק עוד 41 חתימות ואנחנו בדרך הנכונה להביא את היל לארץ הקודש ולתת הופעה גדולה מהחיים.

הנה עוד כמה..

Ilona Haramih Igal Hramih Mark Sragovich Taliya Sragovich Valeria puder Iulia Lubchenko Dorit Treskov Ronit Tverski Limor Eshed Anna Topaz Rinat Arbely Nikol Minasov Shani Boziel Adi Boziel

כמה שמות..

Racheli Shlomit Kobi Yael Roni Alma Adi אני וחברים
רק אותם הצלחתי לשכנע...ואותי כמובן!!!!

הנה גם כמה=)

nofar biton adi manzor sapir solomon chen hasan mor hasan nadav hasan dor melamad tal elimelech roni doani nofar levi talia tam chen vaknin shar eivgi yzal nissel ariel avraham hila choen artor fildshtain niv shaz dor pomerantz may bernholtz shiran yad gili malol lior raday daniel mazor yafit abodi shay falay tomer zinger dor halami adi klempner nitzan krous nitzan laniado צריך עוד..?? חיחי.. שמתי כמעט את כל השיכבה שלי.. אבל אני יכולה עוד..

נראה לי שכבר יש מספיק אבל..

במקרה הזה, כמה שיותר - יותר טוב
אז הנה שמווות---> Hadar Sabag Shiran Hen Ilana Ohyon Tal Bar Shiran Levi Marian Shilon Avishag Churaki Shiran Waker Vered Peretz Mor Elimelech Yael Ben Simon

ואל תשלחי עדיין אני מחר מביאה עוד

מלא שמות תני לזה עוד חודש חודשיים..טוב?

למעלה