DreamsDoComingTrue
New member
../images/Emo88.gifHilary We Want You Here../images/Emo88.gif
זוכרים את המשפט הכל כך דמיוני הזה? המשפט שבחיים לא חשבתם שישמע כל כך קרוב ואמיתי? אני שמחה לבשר לכם,שהרגע הזה,שבו הכל יהפוך למציאות קרוב,קרוב מאוד. העצומה שהתחילה לרקום עור וגידים בסוף דצמבר כבר מתחילה לרקום לעצמה מעטפה המיועדת לשליחה היישר לארה"ב אל המנהל של הילארי,חברת התקליטים והילארי עצמה! היעד שלנו היה 800 חתימות
היום אנחנו עומדים על 959 חתימות..959 חתימות שהופכות את היעד שלנו ללא פחות מ1000 חתימות! אני אומרת שאנחנו יכולים לעשות את זה,יכולים להביא את הילארי לארץ ויכולים לשמח את כל המעריצים שלה בהופעה ענקית עם כל הלהיטים הגדולים! אז אם אתם מכירים אנשים שעוד רוצים להצטרף ולא הצטרפו,שרשרו לכאן את השמות שלהם
באנגלית
רק עוד 41 חתימות ואנחנו בדרך הנכונה להביא את היל לארץ הקודש ולתת הופעה גדולה מהחיים.
זוכרים את המשפט הכל כך דמיוני הזה? המשפט שבחיים לא חשבתם שישמע כל כך קרוב ואמיתי? אני שמחה לבשר לכם,שהרגע הזה,שבו הכל יהפוך למציאות קרוב,קרוב מאוד. העצומה שהתחילה לרקום עור וגידים בסוף דצמבר כבר מתחילה לרקום לעצמה מעטפה המיועדת לשליחה היישר לארה"ב אל המנהל של הילארי,חברת התקליטים והילארי עצמה! היעד שלנו היה 800 חתימות