תוצאות בית A-B

AeroTom

New member
../images/Emo88.gif תוצאות בית A-B

הייתה מלחמה לא קלה על העליה, ולבסוף אלו תוצאות הבית: Amazing - 12 Baby Please Don't Go - 12 Back In The Saddle - 11 Ain't That a Bitch - 11 Beyond Beautiful - 10 Back Back Train - 9 אלו 6 השירים שעולים לשלב הבא מהבית הזה. כל השאר הולכים הביתה. פרטי טריוויה:
18 הצביעו במשחק.
רק 3 שירים לא קיבלו שום קול במשחק הזה: Bitch's Brew Boogie Man Angel's Eye
2 שירים מ-בובו עולים לשלב הבא מהבית הזה ורק שיר אחד משנות ה-70. תגובות:
Angel, שסיים במקום השביעי עם Big Ten Inch, רק 2 נקודות מהעליה, הגיב - "אני לוקח Permanent Vacation מוקדמת". את תגובתו של Big Ten Inch לא קיבלנו בגלל שהוא "הלך לשחק עם צעצועיו בעליית הגג", כפי שהסביר סוכנו.
קיבלנו גם תגובה של אחד מ-3 השירים שלא קיבלו אף קול במשחק-Boogie Man, שאמר - "לא מאמין שאני סיימתי גם באלבום שלי מקום אחרון וגם כאן. עולם אכזר".
גם מהשירים שהעפילו מהבית יש תגובות, כאשר Back Back Train שנשאל מה הסיכויים שלו מול שירים אחרים בהמשך הטורניר, הגיב: "The back back train will take all the songs home"
Back In The Saddle, שהוא השיר היחיד משנות ה-70 שעולה מהבית, הגיב על פרט הטריוויה הזה: "I'm ridin' into town alone from this group".
ניסינו גם לקבל את התגובה של Blind Man דרך לווין, אבל הוא לא ראה את מיקומו של התדר בביתו... מבזק חדשות:
בידיעה שהגיעה ממש עכשיו נודע לנו ש-2 המודחים Angel ו-Angel's Eye הולכים ליצור קבוצה חדשה משותפת לשנה הבאה. הם מקווים גם לצרף אליהם את Fallen Angels שישחק בקרוב בבית E-G ולשתף פעולה יחדיו. אכן ידיעה מפתיעה. המשחק השני בשלב המוקדמות הראשון כבר יצא לדרך. רוצו להצביע!

Aerochick

New member
אז אני אמורה להביא את השיר הסופי

נכון? כלומר אני המחליטה?
אז אני בוחרת בAmazing!

בָלבָל

New member
לא.. אין צורך להחליט

בסיבוב הזה עלו 6 שירים... אם היה שוויון והיה יוצא 7 שירים, אז היית צריכה להחליט בין ה2 שקיבלו שוויון במקום השישי.

SaintJohn

New member
אני דווקא יותר ציפיתי שBig Ten Inch

יעלה הלאה, אני מניח ש-Beyond Beautiful תפס את מקומו. צדקתי בניחוש שלי ש-Angel יהיה צמוד לקו האדום.

למעלה