תוצאות בית-6

AeroTom

New member
../images/Emo88.gifתוצאות בית-6

Draw The Line - 12 Dream On - 11 Janie's Got a Gun - 10 Sweet Emotion - 10 Love In An Elevator - 9 Never Loved a Girl - 9 FINE - 5 Three Mile Smile - 5 Lord of the Thighs - 5 פרטי טריוויה:
19 הצביעו במשחק.
אפשר לראות שרק להיטים עלו מהבית הזה. לי אישית קצת חבל שאין יותר גיוון בבחירות והשירים. אך בית הבא אולי זה ישתנה, והוא כבר יצא לדרך, אז רוצו להשפיע!

בָלבָל

New member
באמת לא בחירות משהו

אבל לטעמי לא היו פה ממש מתחרים לDO למשל.. את never וlord אני באמת לא מחבבת יותר מאת הלהיטים אפילו שהם מאוסים יחסית...

AeroTom

New member
למה לא היו מתחרים?

Thighs ו-Three Mile למשל הם מהיצירות היותר טובות של הלהקה בכל הזמנים לדעתי. Never Loved a Girl הוא קאבר מדהים ו-FINE הוא שיר שני קצבי מושלם. לכל אחד יש מתחרים בשבילי בכל משחק. כל שיר בכל בית יכול לקבל את הקול שלי. הכל תלוי בתקופה. שירים לא צריכים לקבל יתרון מסויים אם הם מוכרים יותר או להיטים גדולים. זו הסתכלות מאוד שגויה, שבדרך כלל מגיעה מכאלה שלא הכי מכירים את כל החומר של הלהקה בין השנים (לא רק אירוסמית', זה בכל להקה ככה). וזה כמובן לא אומר גם ההפך...כי גם הלהיטים וגם הפחות מוכרים - אצל כולם יש שירים גדולים ושירים קצת פחות, ושירים נחמדים וכו'...אבל בהחלט צריך לקחת כל שיר בשוויון ולבחור לפי החיבור שלך איתו, ולא לפי עד כמה הוא נחשב גדול ומוצלח או משהו כזה. אני מאמין שרוב האנשים שאכן מכירים את הלהקה על כל שנותיה, בהחלט עושים כך. כי די קשה להישאר קבוע על אותם שירים כל הזמן אחרי שאתה נפתח ומכיר ומתחבר להמונים כאלה בכל ארכיון הלהקה.

בָלבָל

New member
מה שכתבתי זה

שמבחינתי מה שאתה רואה "מהיצירות היותר טובות של הלהקה בכל הזמנים" אצלי זה לא ככה, וזו הסיבה שלא בחרתי בהם לעומת DO.. שבחרתי בו לא כי הוא להיט חס וכרפס אלא כי הוא יותר טוב לטעמי מהאחרים. ובFINE בחרתי גם בחרתי
בקיצור לטעמי בבית הזה לא היו שירים חזקים לצערי ולכן נכנסו לבחירה שלי להיטים שיש הרבה מאוד שירים שעפו בשלבים קודמים שהייתי מעדיפה לבחור בהם מאשר את הלהיטים... אבל הם לא איתנו לכן הלהיטים קיבלו את קולי ואני לא כלכך מבסוטה מזה אבל זה מה יש. אני לא אבחר בשיר רק בגלל שהוא להיט זה לא אשמתו

AeroTom

New member
אכן, אכן. כך צריך להיות

לא אמרתי חס וחס שאת כזאת. דיברתי יותר בכלליות. לכל אחד יש את השירים היותר נחשבים אצלו והפחות בכל בית. העיקר לא ממש להיות מקובע תמיד על אותם הדברים. אחד הדברים היותר מרגיזים אצלי זה כאלה שבלהקה מסויימת שהם אוהבים יהיו די אטומים כלפי שירים ורק יידבקו תמיד תמיד לאלה היותר מוכרים, שרואים שהבן-אדם לא ממש נפתח להכרת כל המוזיקה וחיבור עם הכל. זה נוגע לכל להקה שתהיה, ואישית זה ממש חבל שיש אנשים כאלה. ואני אומר את זה בכלליות כמובן, לא על מישהו ספציפי

ninelives99

New member
אבל Thighs לא עלה... ../images/Emo7.gif

אני תמיד חושבת שלשיר הזה יש סיכויים גדולים להגיע לשלבים הגבוהים... קלאסיקה של ממש...! התבדתי. :-\

AeroTom

New member
קלאסיקה בהחלט ../images/Emo45.gif

חבל לי גם על Three Mile ו-Never Loved. רק קאבר אחד או 2 יהיו בשלב המרכזי. ואגב אלו תוצאות בית-5, לא 6...בית-6 משוחק עכשיו.

למעלה