שחר שדרן צפון

Queenati

New member
../images/Emo88.gifשחר שדרן צפון

אני רוצה לדעת בבקשה אם מישהו מכם פנה / דיבר עם שחר שדרן צפון/ שופט טיפשון לאחרונה, וציין בפניו שמותר לו לשדר??? חשוב לי מאוד לדעת אם הוא משקר או לא. בכל מקרה - הוא ממשיך לבחוש מאחורי הקלעים, הוא פגע ברבים מאיתנו השוטרים, הגולשים ובי אישית - אני עדיין עומדת על כך שהוא לא ישדר בכלל. אני מקווה שזה מספיק ברור - ואם זה מצריך, אז גם חוסמים אותו בכלל. תודה ויום נפלא

BlogTV Police41

New member
הוא גם בניק "חובב מצתים".

בכוונה "לשדר" היא לפתיחת בלוג או להכנס כצופה ומשתתף בחדר? לא ראיתי שפתח בלוג. הוא מאד פעיל לאחרונה ומשגע הרבה בעלי בלוגים. לא אתפלא אם כל פעם שהוא רואה שוטר בבלוגים הוא נכנס אליו בפרטי ומתעלק עליו.

BlogTV Police29

New member
ענת הכנסי בבקשה

בתאריך 20/02/2005 לפני עשרה ימים , בשעה 06:36 צירפתי לוג של שיחה שלי איתו, לציין שלא ידעתי כלום על הבחור, יתרה מזו לא ציינתי בפניו שהוא יכול לשדר. גם שאלתי בפורום אם מישהו מכיר אותו ואף אחד לא אמר לי משהו מיוחד לגביו. בכל מקרה טוב לדעת שאסור לו לשדר, במקרה ההוא הוא היה גולש ולא שדרן.

BlogTV Police41

New member
מדובר ב"נודניק", כמובן שהוא

פונה לכל השוטרים בתואנה שהוא מכיר חלק מהם "אישית". אני מבטיחה לכם שהוא לא. הוא יעשה הכל על מנת לדלות מידע. אנחנו כמובן שלא ניתן לו. כאמור - הוא לא משדר ואם הוא מציק ולו לגולש אחד - נדאג לחסום אותו.

Queenati

New member
ההודעה האחרונה של שוטר 41

נכתבה על ידי
בכינוי שלו.

BlogTV Police41

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif הייתי בטוח שרק הגעתי.....

וכבר יש לי מתחזה חחחחחחחחחחחח

BlogTV Police48

New member
הוא פשוט מציק

ענת רציתי את אישורך לעשות ממנו התעלם הוא פונה עלי בפרטי ומתחיל להגיד לי ענת עדיין לא מאשרת לי לשדר אני מכיר את כל הניקים הפרטיים שלכם הפוליסים הוא משגע אותי חושב שאני חייב לו משהו שולח אותי לחדרים סתם אלא אבל בכפם אני שונא את הטמבל הזה

למעלה