שאלת השאלות

2שוש

New member
../images/Emo88.gifשאלת השאלות../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אני מבקשת מכל מי שעונה לענות בכנות, במקרה וזה לא ברור מאליו. האם אתם רואים סמולוויל רק בגלל שהאנשים נורא יפים או שאתם באמת, באמת חושבים שהעלילה מוצלחת? נא לחשוב היטב על השאלה, זה לא פשוט כמו שנדמה לכם.

casperit

New member
ברור ש...

אני רואה את זה בגלל שאני חושבת שהעלילה מוצלחת, למה שאני אראה סדרה משעממת רק בגלל מישהו חתיך?! (אופס עשיתי את זה בעבר אבל לא עכשיו!) יעל

ברור בגלל ש...

האנשים יפיים! הרי אני צפונבוני סנוב (כאילו דהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה) ולמי איכפת מהעלילה? כאילו שיוו עומק כזה? עלילה כזה פ33ה! סתתתתתם... שיעמם לי, ברור שאני רואה בגלל שהעלילה מדהימה. הקטע שיש שם את לנה זה רק בונוס

2שוש

New member
תראו... יש סיבה שאני שואלת

כלומר, בלי להשמע מתנשאת (שכן גם אני רואה את הסדרה ולא בגלל האנשים), התייחסות לעלילה כ"מדהימה", ללא שום קשר ל"על טעם ועל ריח", זה קצת מוגזם. כלומר- מה כל כך מדהים ומיוחד כאן? בכל פרק יש איזה פריק חדש שברור שמכל האנשים בסמולוויל יתקוף דווקא את לאנה (אין לה יותר מדי מזל, לבחורה) וקלארק תמיד ימצא אותה בזמן ויציל אותה. לא מצאתי את הדיאלוגים שנונים או אניטיליגנטיים מדי, את הבעיות יחודיות מדי ובאופן כללי את קו העלילה מושך מדי (עלילה? איזו עלילה?), מעבר למשולש או ליתר דיוק מרובע האהבה של וויטני-לאנה-קלארק-קלואי, שכבר נעשה בצורה הרבה יותר מוצלחת בסדרות כמו "דוסון קריק"- ושם לפחות לא ניסו להסוות את העובדה שמסביב לזה הסדרה מסתובבת. אני לא אומרת ש"סמולוויל" משעממת מפני שיש בה הרבה אקשן וזו הסיבה שאני צופה בה, אבל ההפך ל"מוצלח" הוא לא בהכרח "משעמם". ברצינות- הייתי רוצה שמישהו יסביר לי למה הפרק של אתמול, שבעצם מיחזר בפעם המליון את רעיון ה-"יש רוצח מטורף שרוצה להרוג את הבחורה היפה, ברור שזה יהיה האדם לו הכי פחות מצפים וברור שהגיבור השרירי יציל אותה ברגע האחרון", היה מדהים כל כך.

mishmesh

New member
על המיחזור של הפרקים כבר דיברנו פה,

והגענו מסקנה שלמרות שהפרקים די דומה, זה די מעניין לראות איך הם מלבישים כל פרק על התבנית הזו. בנוסף, יש גם הרבה מאוד קיטש לאוהבי הקיטש, ואקשן לאוהבי האקשן. דבר נוסף שמושך רבים לצפות בסידרה, זה בגלל שהסדרה מגוללת את סיפורו של סופרמן, וישנם הרבה מעריצי סופרמן שמתעניינים בסידרה בגלל זה. עוד דבר שהופך את הסידרה למוצלחת, הוא הרמיזות הקטנות בקשר לעתידו של קלארק, שבהחלט מוסיפות לסידרה משהו מיוחד. ואגב, אני לפחות חושב שהדיאלוגים שנונים למדי ("כואב לי רק שאני עומדת, יושבת ואוכלת").

Ophel McNeil

New member
באמת! ../images/Emo108.gif

הציטוט האחרון שנתת זה אולי אחד המשפטים הכי נדושים כששואלים מישהו אם כואב לו... ראיתי את זה בעוד אלף סדרות, מה ששחק לחלוטין את המשפט, וגרם לו לאבד את השנינות שלו. מה שכן, הדיאלוגים בסמולויל הם בסדר. אני באמת לא אמצא איזה דיאלוג שנון, חכם ומתוחכם, אבל מדי פעם יש בהחלט פנינים. בסך הכל, המחזור באמת מפריע לי. כלומר, כל סדרה קיימת מבוססת על בסיס קבוע שחוזר על עצמו כל פרק (ואני אומרת כל סדרה, לא משנה איזה), אבל בסמולויל לקחו את זה רחוק מדי. מעט מקוריות, אנשים! לא יזיק, תאמינו לי. בסך הכל, מדובר בסדרה ממש כיפית לצפייה, שבהחלט יכול להיות שאחרי הפרק הנהדר של אתמול, אני גם אתחיל לתת לה מעמד כלשהו. מה שכן, אני חושבת שגם לסדרה הזאת יצא שם של סדרה שרואים רק בשביל החתיכים שמשחקים שם, בגלל כל השרשור האין ופיים של טום-ווילינג-רולז. גם לא בדיוק מעלה את רמת הפורום, אגב.

2שוש

New member
אבל האנשים בפורום הזה

כותבים כותרת כמו: "איזה פרק מדהים היה היום!" אבל תוכן ההודעה נראה ככה: "טום כזה כוסון!/איזו שווה לאנה/לקס כזה הורס" (אגב, שמתם לב שאף אחד כאן לא מתייחס אל טום וולינג כ"קלארק" ועם זאת למייקל רוזנבאום וקריסטין קרוק לרוב מתייחסים כ"לקס" ו"לאנה"?)

בואי נאמר את זה ככה:

אנחנו לא עוסקים כאן בהשוואות, לא כדי להשוות את סמולוויל לדוסון קריק (..*..*..). כל אחד יישאר עם טעמו. וכן, העלילה של סמולוויל היא מ-ד-ה-י-מ-ה-
. אנחנו מדברים פה על מטח המטאורים, הסיפור של לקס, לנה ופיט, המון דברים שבהמשך רק מבינים. זו סידרת דרמה, נכון שההעלילה ה*כללית* ממוחזרת, אבל צריך לתת בסיס לסידרה, יש התפתחויות בעלילה אם את לא רואה. בכל סידרה יש מיחזור, גם בדוסון קריק (אם כבר הזכרת אותה), כל שתי פרקים שניים מתאהבים, פתאום יש סיבה והם לא יכולים להיות ביחד, אז אחד הולך למשהו אחר בדיוק כשהשני בא להתנצל ולשכב איתו. רעיון כל כך מקורי....

מתן ב

New member
אני...

אני לא ראיתי את השלוש פרקים הראשונים *מרביצה לעצמי..* כי חשבתי שסמולוויל היא סתם תוכנית שטחית (אל תדאגו יש אבל...), אבל (אמרתי לכם
) אחרי זה ראיתי את הפרק כי לא היה לי מה לעשות, ופשוט נדבקתי לטלוויזיה! מאז אני לא מרשה לעצמי להפסיד אפילו פרק אחד. אז אמני מניחה שזה עונה על השאלה, אני לא רואה את הסדרה בגלל שיש בה אנשים יפים, אני רואה אותה בגלל העלילה היפה. האנשים היפים זה רק בונוס קטן לצופים...

ד י י ז י

New member
אמממ..

אני חושבת שזה שכולם יפים (חוץ מפיט!) תרם לי לרצות לראות , אבל אני לא הייתי נשארת לראות תוכנית משעממת רק בגלל השחקנים היפים! מה שאני מנסה לומר , שזה מוסיף לסדרה , זה שכולם יפים אבל לא הגורם לראות את זה.

Lizz

New member
לא זה ולא זה

העלילה מסתכמת בסרט אימה סוג ז´ וזול במיוחד לכל פרק, בערך, רוב העניין ובעיקר הקונטיניואיטי מעצבן אותי עד כדי צווחות, ורוב האנשים שם לא עושים לי שום דבר - יופי של דוגמנים למשחת שיניים זה פשוט לא זה. ובכל זאת, אני צופה בכל פרק (תוך כדי צווחות רגוזות) ואני עושה וולפייפרז ופיקים ואני עמוק בפנדום - למה? לא ממש יודעת. בעיקר לקס. וליונל. ומערכת היחסים המרתקת בין לקס וקלארק. כנראה. והפנדום עצמו.

Lizz

New member
{hug}

this fandom is dragging me in its addictive! and evil too cant stop making wallpapers :)

ניר

New member
ברור ש..

העלילה אבל גם ששחקנים יפים זה מוסיף לסידרה

לאנה

New member
אמממממ.....

אני מודה שכשראיתי את התמונה של טום וולינג בעיתון לפני שהסדרה התחילה, חשבתי לעצמי "אני חייבת לראות את הסדרה הזאת", אבל עובדה, שאני עדיין רואה אותה אחרי שקלארק הפך להיות הדמות השנואה עלי. טוב, אחת השנואות. אני חושבת שעלילה טובה, והפרקים די מעניינים, אבל עדיין, יש סדרות יותר טובות.

למעלה