שאלת השאלות

אגסית

New member
שאלה טובה...

טוב, אם היו שם כמה גוצים מכוערים, אני מאמינה שזה לא היה משפיע לטובה. אבל, אני חושבת, שזה *נעים* לראות סדרה עם אנשים שנראים *טוב*.. אני לא אומרת שהם צריכים להיות דוגמנים או משהו כזה.. אבל כמובן שגם העלילה מעניינת!

זה מעניין..

לדעתי טום בכלל לא יפה. כאילו, בסדר, הוא לא מכוער אבל הוא גם לא שיא היופי
ובכלל בהתחלה לא רציתי לראות את זה, חשבתי שזה הולך להיות ממש משעמם, אבל אחותי הדליקה את הטלוויזיה (וטוב שכך) כשהתחיל סמולוויל ועד היום אני רואה את זה. חוץ מלאנה וקלואי (באמת) אני לא מוצאת מישהו יפה בסדרה.

זוהר פ

New member
לא זה ולא זה ../images/Emo3.gif

אמנם הם יפים, בדר"כ העלילה לא כזו משהו (ואל תתחילו לכתוב תגובות עויינות. אם תחשבו על זה רגע תסכימו שהעלילה מוכרת לכם כבר מאיפה שהוא: תוכנית אחרת או לואיס וקלארק. אפילו הפרק האחרון שהיה יחסית מעניין, לראות דרך עיניים של אחר כבר היה ב"תיקים באפלה") והיא פשוט נוטפת אמריקאיות שזה מגעיל, כל הקלישאות כמו כדורסל, פוטבול, נשף הסיום, יחסי ילדים הורים ושאר ירקות. אז למה אני רואה ? התחלתי לראות בגלל שזה היה סופרמן ומאז פשוט נדבקתי לזה.

שירן

New member
בגלל שניהם !

אני רואה סמולוויל בגלל טום ווילנג החתיך! והמשולם! וגם בגלל העלילה !

העלילה מוצלחת ביותר

קודם כל נעים מאוד אני חדש בפורום שלכם , נחמד מאוד לראות שיש כל כך הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה. העלילה בסידרה מצויינת , אני נגד דיאלוגים שנונים (נוסח בנות גילמור) , כי אני באמת לא מאמין שילדים בני 17 מסוגלים לשנינות מהסוג הזה שבו בכל שני שניות יש עקיצה או רמיזה מביכה או משהו מהסוג הזה. הסדרה עוסקת בצעירים , ואני חושב שדווקא עלילות הרקע הן המעניינות ביותר ולא עניין הגיבור עצמו , מדברים על התבגרות על אהבה בין קלארק ללנה , על היחסים המעוותים בין לקס לאבא שלו ליונל - דרך אגב אני מבטיח לכם שעוד תגלו למה ג´ונת´ן קנט שונא כל כך את לותור . המחלה של אבא של וויטני ואיך הוא נאלץ להתמודד עם העובדה שמודל החיוקי שראה באביו אינו מושלם . היחסים בין לותר לקלארק שגובלים בין ידידות אמת לשנאה עזה (לדעתי לקס צודק ואם קלארק היה פשוט מספר לו הוא היה מגיב הרבה פחות קשה , אחרי הכל לקס סיפר לקלארק על התאונה שלו בשדה המטאוריטים כשהיה קטן ). בקיצור למי שרוצה למצוא פנים יפות הוא בהחלט ימצא אותן , אבל העלילה היא הרבה יותר מורכבת ומוצלחת ממה שציינתם בתגובות שלכם.

Ophel McNeil

New member
בלע. ../images/Emo108.gif

(אז אין לי כותרות טובות - תהרגו אותי!). אניאווי - הדיאלוגים של בנות גילמור צועקים "אני תסריט! אני תסריט!". הרי אף אחד לא מדבר ככה במציאות, ובטח שלא עיירה שלמה. כך שכשאומרים דיאלוג שנון, לא מתכוונים לדיאלוג שכל משפט שני בו הוא עקיצה. דיאלוג שנון זה דיאלוג שמשקף את הדמות, דיאלוג שיכול להיות חריף, דיאלוג שיכול להסתיר מאחוריו עוד משהו (או שמה זה דיאלוג עמוק? לך תבין). סמולויל זאת סדרה מאוד נחמדה, אבל באמת חסר לה מעט חדשניות, מעט יותר חריפות, לפחות דמות אחת שתסתכל על העולם בציניות-כלשהי. העלילה בה היא חביבה, אבל באמת כבר התמחזרה עד מוות. סדרות כאלה בד"כ לא שורדות הרבה (רוזוול), ומאוד מאוד חבל, כי יש בסדרה הזאת המון פוטניצאל. אני מקווה שלקראת העונה השניה הכל יסתדר. אגב, קלארק ולקס? שנאה עזה? איפה?!

לא ממש מסכים איתך.

כשקלארק מגלה שלקס חוקר על אודות העבר שלו ומתעצבן עליו , גם בפרק האחרון את תיראי את זה מרומז , כשהם עומדים באסם של קלארק והוא שואל את לקס אם הוא חושב שהם יהפכו להיות אויבים פעם - דבר שמרמז על העתיד אבל גם על המתיחות הקיימת ביניהם. חוץ מזה לדעתי בדיאלוגים בין קלארק ללנה , ובין קלארק לקלואי יש הרבה פעמים עומק ומסרים סמויים , אבל בגלל שזה ממוחזר וסיפור אהבה זה לא מתאים לך , או.קיי מה בדבר השיחות בין לקס לאבא שלו הן מכילות עומק , יריבות , וגם תיסכול מצדו של לקס . חוץ מזה לא ניראה לי שיש מישהו שמסתכל על העולם , בציניות , פסימיות ואכזריות יותר מלקס לותר . לדעתי צריך להכניס יותר דמויות וכך תיווצר אווירת של יותר סיפורים.

Lizz

New member
אכזריות?

ציניות, כן. פסימיות, מובן. אבל אכזריות?

Lizz

New member
ספיילר לי ספוילרון

למה ג´ונתן כל כך שונא את ליונל?

הרוב בגלל שקלארק ולנה הם מהממים אבל

הפרקים הם גם נחמדים אבל לדעתי קצת שיטחיים...כאילו,כל פרק יש משהו אחר...אין השתלשלות בכלל...זה קצת מציק לי.

2שוש

New member
גם לי זה מציק

אבל אני חושבת שזו הסיבה שהסדרה כל כך מצליחה... כלומר, בלי להשמע ביטצ´ית- הנוער (בעיקר האמריקאי) של ימינו לא בדיוק זקוק ל... אממ... עומק בשביל להתלהב מסדרת טלוויזיה.

ברור שכן

אני אהבתי לראות את הסרט והסידרה סופרמן וסמוולויל היא סדרה באמת מדהימה האנשים שם הם רק בונוס.

Audrey Krause

New member
ברור שבגלל העלילה!

זה שטום וולינג חתיך מדהים, ושוויטני (איך קוראים לשחקן) חמוד בטירוף זה לא אומר כלום... אני לא רואה דברים אם הם לא מעניינים אותי. ואם סמולוויל הייתה סתם איזה סדרה מטומטמת באמת, ממש לא מעניינת ואין מה לראות בה, לא הייתי רואה אותה. גם אם האנשים שם מדהימים.

למעלה