שאלון

sims21

New member
אייזה ארוווך

מהו שמך המלא?דין שורצברג תאריך לידה:5.9.94 מקום מגורים:ראשון כמה אחים/אחיות?1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?ירוק צבע שיער?שטני משקל:50 גובה:1.70 מוסיקה:פופ אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?שאקירה וכריסטינה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?18 ניסית להתאבד פעם?כן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אני רק בן 12...חחח האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?זמר ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?אנאערף? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנקה שירותים מה מתנגן עכשיו?BL עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?5 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אייסי, שירים ישנת טוב אתמול?ככה ככה תישן טוב הלילה?אולי=\ מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:עצבנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שהחלומות שלי יתגשמו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לוס אנג'לס/ניו יורק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבוקר אכלת?כמה שעות.. התנשקת?אתמול התאהבת?עדין מאוהב נשבר לך הלב?לפני כמה זמן..הוא עדין שבור=\ צחקת?היום בבצפר בכית?לא זוכר=\ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זוכר חיבקת מישהו/י?לא עישנת?שנה שעברה שתית משקה אלכוהולי?לא השתכרת?בלג בעומר שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון?אתמול לבשת חצאית?האא? קנית בגד?שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר?לא שיפרו לך את המצברוח?גם לא מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו?סתם ילדה אחת שרמוטה התקשרת אליו?ידידה התקשר אלייך?ידידה פגע בך?שרמוטה אחת שימח אותך?אפחד.. היום: באיזו שעה התעוררת?7:40 מה/מי העיר אותך?השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת?טמבלית מה היה הדבר הראשון ששמעת?שיר מה היה השיר הראשון ששמעת?hilary duff-with love מה אכלת?אוכל.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא יודע מיקום כרגע: להקה אהובה:לינקין פארק איזה כיתה את:ז' הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אין לי כוח לתרגם לבןן. אתה חושב שאתה יפה?נראלי אתה חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? אילת יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?ללא יודע. איזה צלצול יש לך?break it off של ריאנה הקול הכי יפה ששמעת?כריסטינה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי ושומר מסך? אין לי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:unfaithful מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות:לא יודע גורם לך לבכות:because of you של קלי קלארקסון גורם לך לצחוק:שירים בערבית גורם לך לרצות לרקוד:לא יודע מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו:unfaithful שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא אם כן, כמה זמן?לא ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא פגע בי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא יודע אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?דיכאאאון האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כןןןן!!! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

עונה ../images/Emo13.gif

מהו שמך המלא? אנסטסיה ירמישין תאריך לידה: 28.07.92 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 0. יש אחות חורגת בעצם, אבל לא נראה לי שנחשב. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים
צבע עיניים? תכלת-אפור צבע שיער? ג'נג'י צבוע
משקל: 171 גובה: 56 מוסיקה? איכותית. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה
על מה היית רוצה לנגן? הייתי רוצה ללמוד גם על תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שאקי. ללא ספק. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עוד לא :p יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? סתם 2 עגילים באוזן שמאל. התנסת בעבר בסמים? איזה? איכס, לא. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 13 ככה.. ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כבר לא
העדפה מינית: בי. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה זה הכי, אחי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן
איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכו-סוציולוגית. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?פסיכולוגית קלינית מצליחה :) ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אז רפואת חירום. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה :S מה מתנגן עכשיו?Lily Allen - Alfie עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, הירוס3, ועוד 3 חלונות אקספלורר. ישנת טוב אתמול? לא ממש. טיול שנתי זה מכה. השכמה ב-6 וחצי
תישן טוב הלילה? הו כן. אם אני לא איחנק כי אני חולה
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טיפשות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח להשיג ת כל המטרות שלי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? עם החבר בדירה חביבה במרכז פ"ת, עם 2 חתולים וכלב. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? רק היום חזרתי הביתה אחרי טיול שנתי של 3 ימים, איזה לצאת מהבית? אכלת? סביבות 7 התנשקת? קצת לפני 10 התאהבת? הינני
נשבר לך הלב? לפני שנה בערך צחקת? באוטו עם החבר, ב9 ככה.. בכית? היום בצהריים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? סביבות 10
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה, את אמא. עישנת? אתמול בערב שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת.. די מזמן השתכרת? בקריסמס שכבת עם מישהו/י? היום בסביבות 9 וחצי. וגם עכשיו על החתולה, אבל לא במובן של סקס :S היית במועדון? שלשום. לבשת חצאית? חוי זנאייט. קנית בגד? פיי... מזמןןןןן.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום בסביבות 10 הקדישו לך שיר? אפעם :S שיפרו לך את המצברוח? היום בצהריים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? ידיד שלי התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? החבר פגע בך? אוותו ידיד מלפני 2 שאלות שימח אותך? כנ"ל היום: באיזו שעה התעוררת? 5:46 מה/מי העיר אותך? הנכות שלי X_X מה היה הדבר הראשון שאמרת? "נסטיה, לנה קומווו!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "האמממה! תני לישון סעמק.." מה היה השיר הראשון ששמעת? "נבראתי לך" - שלמה ארצי מה אכלת?כל מיני קקה שהגישו באכסנייה, סנדוויצים, מקרוני וגולאש. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אין לי זין לעבודה במורשת.." מיקום כרגע: המיטה. להקה אהובה: מטאליקה איזה כיתה את: ט'6 הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: יש לי מלא יציאות מוזרות.. אי אפשר לבחור :S את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת
את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? כשצריך את אוהבת את עצמך? ככה ככה בזבזנית או חסכנית? מבזבזת בחסכנות. איפה היית רוצה לגור בארץ? פ"ת יש לך פלאפון? יא למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר איזה צלצול יש לך? הומואי הקול הכי יפה ששמעת? שאקי? או אמא שלי.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אוגר וורוד ושומר מסך? אין לי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Mr. brightside - the kitters מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): hurt - CHristina aguilera מזכיר לך את הילדות: "מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיז'מה?" גורם לך לבכות: my immortal - evanescence גורם לך לצחוק: כל דבר של אמסי מנצור גורם לך לרצות לרקוד: שירים ערביים, דארבוקות, וקופצניים של שאקי. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין כזה שהיית רוצה לכתוב אותו: הרבה שירים של אבריל. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: i don't wanna miss a thing שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא חשבתי על זה
שמסכם את שנות הנעורים שלך: הן עוד לא סוכמו.. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא יודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: מוזיקה קלאסית שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: mardy bum - arctic monkeys שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא יודעת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: החיים יפים - מתוך "החיים יפים" האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? הייתי תלוקה עליו אם כן, כמה זמן? כמה חודשים ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא ממש האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לגלות שהוא שמוק מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין כזאת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "אוי.. פאק נו.." האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? יאאא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד והוא, אוהב אתכם? מאוד
כמה זמן אתם יחד? שמונה ומשהו חודשים איך הכרתם? בבצפר, חברים שידכו אותנו מה אתם הכי אוהבים בו? את הצחוק שלו מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כי אף אחד אחר לא ישתווה לו
אתם רבים? ברור האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? מאוד
אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא, ולא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

למעלה