שאלון

ירדן88

New member
../images/Emo88.gifשאלון../images/Emo88.gif

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

12ShakirA12

New member
פיייייי ארוך../images/Emo178.gif

עונה! עם סינון שאלות
חחחחחחחחחחחחחח
תאריך לידה: 3/11/88
מקום מגורים: ר"ג
כמה אחים/אחיות? אח ואחות תאומה
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים כמובן
צבע עיניים? דבש כזה
נוטה לירוק טיפה.. לא יודעת בדיוק חחחחחחחחחח
צבע שיער? שטני
מוסיקה
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אורגן, מעל 9 שנים
על מה היית רוצה לנגן? הייתי רוצה ללמוד על סקסופון.. גיטרה.. וכינור
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? המממ צביקה פיק
מה מתנגן עכשיו? Si Tu No Vuelves
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? עוד כמה פורומים
ישנת טוב אתמול? האמת כן, חבל"ז
תישן טוב הלילה?
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית הכי כיף
אבל כרגע יחיד
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אין ממש משהו רציני...
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? הממממ מבחינת ארץ כאילו? איפשהו בסקנדינביה
מתי בפעם האחרונה
יצאת מהבית? אתמול בערב.. היה אירוע
אכלת? לפני שעתיים בערך
צחקת? לפני כמה דק'
בכית? מזמן
שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר
מי הבן האדם האחרון ש
ראית? המשפחה
התקשרת אליו? חברה טובה שלי
התקשר אלייך? כנ"ל
פגע בך? ממממממממ לאדעת
שימח אותך? גם לא יודעת חחחחחחחח
היום
באיזו שעה התעוררת? 11 בערך
מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד
מה היה הדבר הראשון שאמרת? כשקמתי? "שלוםםםםםםםםםםם" חחחחחחחחחחחחחח
מה היה הדבר הראשון ששמעת? רדיו
מה היה השיר הראשון ששמעת? Holly Dolly - Dolly Song חחחח
מה אכלת? קוטג'
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני אעשה היום
מיקום כרגע: מן הסתם ליד המחשב והאורגן
להקה אהובה: יש הרבה... אקווה, בקסטריט בויז, אוונסנס, מיי כימיקל רומאנס ועוד ועוד
איזה כיתה את: יב'
הבנאדם הכי יפה שראית: כולם יפים
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: מטורף.. לא יודעת
איפה היית רוצה לגור בארץ? זכרון יעקב, חיפה, טבריה, צפת...
יש לך פלאפון? כן
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא ולחברה הטובה
איזה צלצול יש לך? Don't Bother (ולהודעות No)
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איזה מפל מקסים שחבל"ז
ושומר מסך? סתם אחד
מה השיר ש
מזכיר לך את הילדות: שיר אחד של חיים משה, לא זוכרת איך קוראים לו
גורם לך לצחוק: Holly Dolly - Dolly Song חחחחחחחחחחחח
גורם לך לרצות לרקוד: Objection
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שיר אחד של בריטני..
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא אכפת לי מה.. אבל שלא יהיה שקט!
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Welcome To The Black Parade... שיר מדהים!
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מתוך סרט... לא יודעת, מטלנובלה נחשב? El Sueño De Morfeo - Nunca Volvera
סופ"ש נעים לכולם

shakira5

New member
וואיייי....

שטנייי....את נשמעת כזוו יפההה..
אולי בהזדמנות אם תסכימי אי עם תשלחי לי תמונה שלךך...חחח..
חח שיר אחד של בריטניי....מצחיקולהה...חחח....
שיהיה שבוע טובב שאקוו....

12ShakirA12

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo152.gif../images/Emo218.gif

זה שטני נוטה לחום כזה
זה לא ממש בהיר האמת חחחחחחחחחחח כן כן! זה היה בכיתה ו' או ז' בערך, ממש שנאתי את השיר
זה היה Lucky
... ואז ממש התחלתי לאהוב אותו חחחחחחחחחחח שיר ישן
תודה
גם לך

בוקר טוב=]

מהו שמך המלא? מורן ליבנה נעים מאוד...
תאריך לידה:13 לנובמבר 1992
מקום מגורים:חיפה כמה אחים/אחיות?אח אחד גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים ברור?! צבע עיניים:שחור צבע שיער:חום משקל:לא יודעת גובה:1.70 בערך אולי טיפה פחות מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא מנגנת... על מה היית רוצה לנגן?אממ אולי על גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שאקירה ה-כישרונית ביותר שיש אין עליה?!?! יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא...
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא....
התנסת בעבר בסמים? איזה?לא חס וחלילה!
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?עדין לא ממש הפסקתי חחחח
ניסית להתאבד פעם?לא חס וחלילה מה פתאום?!
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא אפילו לא ניסיתי וטוב שכך
העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?מערכת יציבה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?לא קיימתי אני קטינה
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא=(
איזה מגמה היית בביה"ס?אני עולה לכיתה י ובחרתי ביולוגיה כימיה
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא יודעת
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?מדעי זה לא ריאלי?
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מה הכוונה? מה מתנגן עכשיו?השיר poem to a horse מהדיודיlive and off the record
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?הנגן מוסיקה והתיקיה שבה נמצאים השירים של שאקיי ישנת טוב אתמול?כן...
תישן טוב הלילה?מקווה..חחח מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מיטת יחיד אבל מיה וחצי הכי שווה תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות בלעעע התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לנסוע עוד פעם להופעה של שאקיי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?טוב לי איפה שאני..קרוב לים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית:אתמול לבית ספר אכלת?כן התנשקת?לא=(אבל מאוד רוצה
התאהבת?אממ יותר נדלקתי!
נשבר לך הלב?כרגע לא בעבר ברור שכן לצערי....
צחקת?כן
בכית?לא...
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן לאחי הקטן
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא
חיבקת מישהו/י?לא עישנת?לא אני לא מעשנת!
שתית משקה אלכוהולי?לא
השתכרת?אם לא שתיתי אז מה התשובה? שכבת עם מישהו/י?לא... היית במועדון?לא לבשת חצאית?לא קנית בגד?כן 3 גופיות לקיץ
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כן לאחי
הקדישו לך שיר?לא אוףףף שיפרו לך את המצברוח?כןןן
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא שלי חשבת עליו?זה שאני דלוקה עליו... התקשרת אליו?לא אבל אני מתכוונת לעשות את זה בערב
התקשר אלייך?לא אין לי בטריה בפלאפון חחח פגע בך?אף אחד שימח אותך?אממ יש הרבה
היום: באיזו שעה התעוררת?רבע ל9 הלכתי לישון יחסית מוקדם אתמול מה/מי העיר אותך?אני את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?שקט...שכולם יושנים פה מה היה השיר הראשון ששמעת?estoy aqui בלייב
מה אכלת?סלט מיונז יאמיייי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?על זה שאני דלוקה עליו נוסע עכשיו לשבוע חופשה=(
מיקום כרגע: להקה אהובה:בקסטריט בויז שאוטוטו צריכים להוציא דיסק!! איזה כיתה את:ט הבנאדם הכי יפה שראית:מה הכוונה? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:שאמן שימות את חושבת שאת יפה?כן...
את חושבת שאת צבועה?לא ממש לא
את חושבת שאת קנאית?לפעמים
את חושבת שאת קרצייה?לא ממש את חושבת שאת עקשנית?לפעמים
את אוהבת את עצמך?כןן
בזבזנית או חסכנית?בזבזנית! איפה היית רוצה לגור בארץ?לא יודעת...! יש לך פלאפון?כן
למי אתה מתקשר הכי הרבה?יותר מתקשרים אלי האמת איזה צלצול יש לך?hips dint lie של שאקיי הקול הכי יפה ששמעת?שאקיי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של שאקיי ושומר מסך?כול מיני תמונות רצות שיש במחשב מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:si te vas
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):השיר tu
מזכיר לך את הילדות:לא יודעת... גורם לך לבכות:השיר tu מlive and off the record
גורם לך לצחוק:rules זה כזה חמוד
גורם לך לרצות לרקוד:eek:bjection
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:eyes like yours
שהיית רוצה לכתוב אותו:לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא חשבתי על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:לא חשבתי על זה שמסכם את שנות הנעורים שלך:
ciega sordomuda ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אממ שירים מהטלנובלה תשוקת הנצים(אני לא מצליחה להוריד את השירים) שאתה אוהב להתעורר לצליליו:אמממ שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:scars של איזשהי להקה לא זוכרת את השם שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:ciega sordomuda שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:Titanic האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא שידוע לי... אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו?אין לי אומץ!!! הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא שידוע לי מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?אמ לא זוכרת חחח אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?היית אומרת חבל אבל מה לעשות שנינו המשכנו הלאה האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?דההה אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן.... מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?לא האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא מה שהיה היה האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא..וטוב שכך יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא

12ShakirA12

New member
הם הולכים להוציא דיסק../images/Emo2.gif?

יהההה לא ידעתיייייי
בקשר לתשוקת הניצים, אמורים להיות לי כמה שירים על המחשב
אני אשלח לך אם תרצי
יום נעים

כן היה כתוב באחד הגליונות של ראש 1

וואלה??את יכולה לשלוח לי יוהו מה זה תודה!!יש לך איסיקיו או מסנג'ר??

shakira5

New member
עונהה...../images/Emo3.gif

אני בטוחה שאני לא אענה על הכל אבל נראה....חח...
מהו שמך המלא
נופר לוי
תאריך לידה:17.8.1993
מקום מגורים:חדרה
כמה אחים/אחיות
אח אחד
גר עם ההורים/לבד/עם שותף
עם ההוריםם...אין לי אפשרות אחרת בגיל הזה..
צבע עיניים
חום לא ברור...
צבע שיער
חום לא ברור...
מוסיקה
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה
גיטרה..חח..
על מה היית רוצה לנגן
אורגןן....בעקבותת שאקוו...(הזהרתי שאני אקרא לך ככה אם כולכם יודעים על מי אני מדברתת...
חחחח..)
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך
ברורר ששאקירההההה..
יש לך קעקועים
אם כן, כמה ושל מה
אין:-\
יש לך פירסינג
אם כן, כמה ואיפה
3...אוזן ימין,אוזן שמאל ובאף...
חח...
התנסת בעבר בסמים
איזה
לא וזה גם לא יקרא
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"
לאידעתת....:-\
ניסית להתאבד פעם
לאא..
אתה מעשן
אם כן כמה בערך ביום
ממש לאא..
מה מתנגן עכשיו
Antologia
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה
חח אני לא יכולה לדבר,לענות על שאלון ולשמוע שיר באותו זמןן..
חחח...
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים
מדיה וכמה חלונות שיחה במסנג'ר...
ישנת טוב אתמול
ת'אמת שהלכתי לישון ב12 כי ראיתי את האנפלאגד של שאקי ב-VH1 ואז כבר הייתי נורא עייפה...אבל בכלליות כן..חח...
תישן טוב הלילה
מאמינה שכן..חח..
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים
וחצי....זה מה שיש וזה מה שאני מעדיפה כרגע..חח...
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שלום עולמיי...חחחח....סתם סתם...שכל המשפחה שלי ושאק ישארו בראים תמיד
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו
נממנמממ....מיאמי..
בין שאקי לריקי מרטיןן..חחחחח...
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית
אתמול בערב..
אכלת
אתמול בערב..
צחקת
היום בבוקר
בכית
לפני כמה ימים בגלל מבחן..חח...
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו
היום בבוקר לפוסטר של שאקי ולהוריםם..חחח...
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך
הפוסטר של שאקיי...חחח...סתם סתם..ההוריםם..חיחי...
חיבקת מישהו/י
היום בבוקר את הפוסטר של שאק וההורים..
עישנת
אני לא מעשנתתתת..
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת
היום בבוקר לפוסטר ולהוריםם..
שיפרו לך את המצברוח
חברה טובה שלי אחרי קבלת התוצאות של המבחןן....חח...מתוקה כזאתתת..
מי הבן האדם האחרון ש..

12ShakirA12

New member
חום לא ברור חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

למה אז את לא מתחילה ללמוד על אורגן?? האמת זה בכלל לא קשה
חחחחחחחחחח אהבתי לאללה ת'תשובות
רק שההמשך נעלם
יום טוב נופרררררררר

shakira5

New member
חחח...מהה...זה נכוןן...חחח...../images/Emo3.gif

אני מתחילה ללמוד בקיץ...אני אתחיל בחופש הגדול...אני ממש אוהבת....אפילו המצאתי לי איזה מנגינה של כמה שניות עוד לפני שאני יודעת לנגןן...חח...
חחחח תודההה.....גם שלךך...את ילדה מגניבהה...
אני לא יודעת למה הוא נעלםם...
....מעניין...אני יענה יותר מאוחר אפילו שובב..חחח....
יום מעולהההההההההההההההההה

12ShakirA12

New member
בטוח את תתחילי ללמוד?

שיהיה בהצלחה
כל הכבוד
תודה
נעלם כי לא היה מקום למלא הדגשות וזה
, המלצה שלי: לפני ששולחים אז להעתיק הכל שלא ימחק ויעלם ואז זה סתם באסה
אז.. שווה לנסות חחחחחחח תודהההה לילה טוב

shakira5

New member
חח כההה...אני בטוח מתחילהה...ישש..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה רבה
מקווה שילך לי טוב ושאני לא אתייאש..חח... אהה וואלה...
כשיש יותר מדי הדגשות זה נמחק...לא ידעתיי...
חח.. וואלהה....
אני באמת יעשה את זה פעם הבאה כי זה באמת מייאש לענות הכל מחדש..חח...תודהה רבהה..

yaelsn

New member
לאו דווקא הדגשות..

אם יש יותר מדי אייקונים או יותר מדי מילים הוא מוחק אוטומטית כי יש הגבלה של תווים. בגלל זה כדאי לעשות תמיד "העתק" לפני ששולחים

THE ILLEGAL ONE

New member
עונה

מהו שמך המלא?חן תאריך לידה:15.8 מקום מגורים:באזור השרון... כמה אחים/אחיות?2 אחים מפגרים גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?חום כהה צבע שיער?סגול חציל משקל:
גובה:1.56/7 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
על מה היית רוצה לנגן?
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?כל מי שכתוב לי בחתימה
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
אבל יהיה..אחרי שירד הגשר התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?עדיין בזה.. ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס?אני הלך לעיצוב גרפי או קולנוע(עדיין לא בחרתי
) מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?I DONT KNOW איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?עובדת נקיון מה מתנגן עכשיו?juanes-un dia normal עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מוזיקה וחיפוש מידע של השרקן ישנת טוב אתמול?
תישן טוב הלילה?
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד שאני תמיד פותחת אותה אבל עכשיו סגרתי אותה כי אני הולכת להביא שרקן ללחדר ואני רוצה שיהיה לו מקום להתרוצץ תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:קרציות,לא מקשיבים לאחרי,מדברים בלי סוףףףףףף התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שמתשהו יהיה טוב איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ברעננה או בת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?יום חמישי וחזרתי אתמול בערב אכלת?ב11
התנשקת?
התאהבת?תמיד נשבר לך הלב?
צחקת?אתמול בצהריים בכית?בכל ריב עם האחים שלי או עם אמא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
חיבקת מישהו/י?אתמול בלילה שmy פושקין חזר הביתה עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית?
קנית בגד?לפני מליון שנה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח?תמידד מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי
חשבת עליו?פושקין שלי התקשרת אליו?אמא התקשר אלייך?אח שלי השני פגע בך?לא זוכרת שימח אותך?אמא היום: באיזו שעה התעוררת?10:30 או 11 מה/מי העיר אותך?אף אחד מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב
לאח שלי מה היה הדבר הראשון ששמעת?חואנס מה היה השיר הראשון ששמעת?מה שאני שומעת עכשיו
מה אכלת?סתם דגנים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אהבה מיקום כרגע:מרתף ליד המחשב להקה אהובה:רד הוט צ'ילי פייפר איזה כיתה את:ט הבנאדם הכי יפה שראית:מי פושקין! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אני אומרת כל הזמן דברים מטומטמים ומטורפים אבל אחד שהכי הרג אותי,אמרתי את זה בלי כוונה,"בא לי לקחת נייר סלוטף ולסתום לך את הפה"
את חושבת שאת יפה?לא בכלל לא את חושבת שאת צבועה?קצת את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?מאודדדדדד את חושבת שאת עקשנית?לא כל כך את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ?אמרתי ברעננה או ת"א יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא איזה צלצול יש לך?מפגר הקול הכי יפה ששמעת?פושקין(איןן הוא הבנאדם הכי חמוד בכל העולם) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?סתם הרגיל של החלונות.. ושומר מסך?רגיל רק שחור מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
מזכיר לך את הילדות:שיר של גלי עטרי שכחתי איך קוראים לו
גורם לך לבכות:הרבה שירים.. גורם לך לצחוק:מלא שירים של טורי איימוס גורם לך לרצות לרקוד:כל השירים של שאקירה ומיקה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:רוב השירים של חואנס שהיית רוצה לכתוב אותו:
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:כל השירים שיש לי במחשב
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:juanes-Nada שמסכם את שנות הנעורים שלך:
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:שיר של שאקירה וביונסה שאתה אוהב להתעורר לצליליו:
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:כל טורי איימוס
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:רוב השירים של חואנס שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:שרק ..לא זוכרת איך קוראים לשיר אני לא זוכרת איך קוראים לשירים ואין לי כוח לבדוק! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?עכשיו נראה לי
אם כן, כמה זמן?מאמצע השנה ניסיתם להתחיל איתו?
אני ביישנית הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודעת האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?

למעלה