שאלון

../images/Emo88.gifשאלון../images/Emo88.gif

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]
צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? יש אנשים בבית? או שאתם לבד? מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מכינים לבד? או שמכינים לכם? יש לכם חוגים? איזה?
ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת
] סתם
מתי אתם הולכים לישון? קל/קשה לכם להרדם? אתם עושים מקלחת לפני השינה? [לקוח מפורום סקרים ושאלונים
]

../images/Emo210.gif|עונה....

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר
מצחצחת שיניים.. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] כל פעם מישהו... קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון
לא... כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ
לא יותר מידי, משהו כמו חצי שעה 45 דקות גג... אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר
בדר"כ לא, אבל לפעמים בא לי אז כן.. אתם אוכלים ארוחת בוקר
לא בדיוק... אם כן, מה
רק שותה שוקו... אם לא, למה
[אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] --- צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים
בדר"כ אוכלת... יש אנשים בבית? או שאתם לבד
לפעמים אח שלי מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים
כל פעם משהו אחר.. מכינים לבד
או שמכינים לכם
מכינים לי.. יש לכם חוגים
איזה
פיתוח קול... ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב
[שיעורים,חברים,מוזיקה..] שיעורים, וחברים אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב
כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב
אמ.. השיר שלנו... לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה
[כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לפעמים אני לוקחת איזה תפוח... אתם שומעים מוזיקה בלילה
הרבה פעמים כן... איפה מוצאים אתכם בלילה
בסלון או בחדר
בחדר. אני מפחדת להיות בסלון לבד בלילה... מה אתם עושים בלילה
[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת]
רואה טלויזיה בדר"כ... מתי אתם הולכים לישון
מתי שאני עיייפה קל/קשה לכם להרדם
אם אני עייפה קל אם לא, קשה אתם עושים מקלחת לפני השינה
לא, אני מתקלחת בערב לא לפני השינה...

*חסרת סמיילי*

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פוקחת עיניים? O: סתם, מצחצחת שיניים ושופטת פנים. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אבא P: קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? אין לי שעון מעורר P: כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חצי שעה. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לאלא. אתם אוכלים ארוחת בוקר? כן
אם כן, מה? קורנפלקס עם חלב P: אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] נכון !!!!111 צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מניחה את התיק .. ופיפי P: יש אנשים בבית? או שאתם לבד? נמ לפעמים אחי הגדול. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שיש :} מכינים לבד? או שמכינים לכם? לבד P: יש לכם חוגים? איזה? לא. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מחשב וטלוויזיה. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כןD: לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] נמ לא .. אתם שומעים מוזיקה בלילה? באוזניות, שלא יפריע P: איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר:] מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת] קקי >< סתם
מתי אתם הולכים לישון? מתי שאני עייפה. קל/קשה לכם להרדם? תלוי מתי. אתם עושים מקלחת לפני השינה? בערב ^^ ביי:)

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שותה תה O: מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?ממ כה.. אבל בד"כ אמא מעירה כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?10 דק אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לא תמיד אתם אוכלים ארוחת בוקר?^^ אם כן, מה? לרוב אני אוכלת ארוחת בוקר בבצפר אז כל פעם יש משהו אחר אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?פיפי יש אנשים בבית? או שאתם לבד?ממ לפעמים אח שלי ולפעמים אני חוזרת לבד מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?כל מיני... מכינים לבד? או שמכינים לכם?לי:) יש לכם חוגים? איזה?לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]מחשב,מוזיקה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?פלוריסיינטה והש"ש לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]כן לצערי אתם שומעים מוזיקה בלילה?כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?חדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוונת] :p יושנת או במחשב סתם מתי אתם הולכים לישון?מאוחר קל/קשה לכם להרדם?יש ויש אתם עושים מקלחת לפני השינה?בטח

למעלה