שאלה קטנה...

יען1

New member
איפה אפשר למצוא את השיר הג'אזי..

Black Orphius - Juiz Bonfa ? אין בתוכנות לשיתוף קבצים (פושעת שכמוני) בכל מקרה אשמח אם מישהו יעזור לי כי ממש בא לי עליו
תודה יען

מישהו שמע על הופעה ביום ראשון ה-4/9

אשמח לשמוע הצעות ופרטים על הופעות ביום ראשון הזה (4/9). תודה.

FunnyBird

New member
un question...

sorry about the english. not hebrew phont at the time being I am curious about something. Donna Lee, by Bird... is it an original tune or simply a remmake of another tune by Parker or perhaps not by him at all...?

Pumpernickel2

New member
Big city blus

אני בספק אם מישהו מכיר, אבל אני מאוד מעוניין לדעת, איך קוראים לקטע הבלוז המדהים מהסרט "big city blues". הסרט מאוד מאוד ישן. שנות החמישים משהו. תודה.

LBA33

New member
אם משהו יודע איפה

אפשר למצא את הסטנדרט All of me ג€אני כבר הרבה זמן מחפש. עדיף בביצוע של גיטריסט. תודה

legs

New member
שלום לכולם, בבקשה היכנסו!

אני מחפשת נגן/הרכב מוסיקלי שילווה אירוע במודיעין. האירוע יכלול אנשי מפתח מהחברה הישראלית, ובלי להיכנס לפרטים, החשיפה היא רבה. כיוון שהאירוע יתקיים במודיעין, הייתי שמחה לשמוע על אנשים מהאזור, נגני סקסופון, או כל כלי אחר שיתרום לאווירה נחמדה. אנא פנו אלי- שלי, 052-8329211 או במייל: [email protected] תודה!

jj111

New member
הסרט נקרא BLACK ORPHEUS אבל

הקטע שאת בטח מחפשת נקרא MANHA DE CARNAVAL של LUIZ BONFA

elimarcus

New member
הריל בוק מלא בטעויות מבחינת שמות...

הריל בוק מלא בטעויות מבחינת שמות המלחינים המקוריים או מחזיקי הזכויות הוצאה לאור ( שזה בהרבה מקרים לא אותו האדם) ואני לא מאשים את אלו שחיברו את הריל בוק - בשנים עברו הרבה אמרגנים, מנהלים, וסוכנים היו לוקחים על עצמם את הזכויות ליצירות, או שהשם המקורי של האמן ממש לא דומה לשם הבמה או הכינוי שלו... בהרבה מקרים לא ידעו בדיוק מי הלחין את השיר, ולכן רשמו את מי שהקליט אותו באותו רגע...יש המון אי דיוקים בנושא הזכויות ככל שהולכים אחורה בזמן.

elimarcus

New member
זה מבוסס על Back Home In Indiana

כמעט כל היצירות של פארקר נובעות משיר סטנדרטי או מעבר הרמוני ידוע בג'אז - אך עם הזמן הוא הצליח להתרחק די הרבה מהפזמונים המוכרים באילטורים שלו או בהאצת הקצב בכמה מונים...

למעלה