שאלה ו\או דיון

G House

New member
ווהו!

1. מאוד מאוד! 2. מאוד מאוד מאוד! 3. ~מנסה לצרף~ 4. כנ"ל. למרות שהוא פחות חבית בבאפי, ובתמונה הוא קצת פחות חבית. 5. היא אישה אומללה מאוד. קראתי פעם כתבה על זה שהיא שנאה את השם שלה כשהייתה קטנה ועכשיו היא אוהבת אותו. 6. א. אני בת. ב. לא אומר לי הרבה, אבל אני לא גל, אז לא. מצטערת.

barhenhalliwell

New member
אמממ

מכושפות אמנם נגמרה לפני חצי שנה, אבלאני הפסקתי להתמכר לפני בערך שנה.. מאז התמכרתי שוב לבאפי, אנג'ל ( שאלו סדרות ששודרו די במקביל.. ). ולסדרות חדשות יותר כמו עקרות בית נואשות, Heroes וורוניקה מארס.. וגם הייתה תקופה עם אבודים.. בהירוז עיקרון הפנטזיה די שולט. מוטציות. כוחות על טבעיים.. זה תמיד משך אותי. בורוניקה מארז יש את עניין התעלומה והפתרון .. בדומה למכושפות.. מה גם שהיא סדרת דרמה קומית שמזכירה את הסגנון של מכושפות בערך. עוד גורם חשוב הוא הנשים כגיבורות, שאלו בד"כ הסדרות שאני אוהב: אם זה בעקרות בית, ורוניקה מארס, מכושפות, באפי, זינה, בנות גילמור וכו' זה משהו שבא מאז שהייתי קטן, ובגלל זה אהבתי כל כך את מכושפות..

G House

New member
אמ,

מאז שמכושפות הסתיימה אני חושבת שהתעמקתי דווקא בסדרות לא פנטסטיות, לשם שינוי - האוס (!), אלי מקביל (כמה נוח כשיש לך את כל העונות בDVD
), CSI,קצת How I met your mother. הרבה לפני שמכושפות נגמרה התחלתי לראות (ולהתעמק) באנג'ל, באפי ופיירפליי, שזה אומנם פנטזיה, אבל מכושפות לא השפיעה על הבחירה שלי בהן.

G House

New member
ההודעה התעוותה לחלוטין, אז -

מאז שמכושפות הסתיימה אני חושבת שהתעמקתי דווקא בסדרות לא פנטסטיות, לשם שינוי - האוס (!), אלי מקביל (כמה נוח כשיש לך את כל העונות בDVD ([-:
), CSI, קצת How I met your mother. הרבה לפני שמכושפות נגמרה התחלתי לראות (ולהתעמק) באנג'ל, באפי ופיירפליי, שזה אומנם פנטזיה, אבל מכושפות לא השפיעה על הבחירה שלי בהן.

YaEl 15

New member
..............

האוס!!!
- אחד מהסדרות הכי טובות, אם לא הכי טובה, שאי פעם ניראו על המסך הקטן. צפיתי באופן סדיר גם בבוסטון ליגל - סדרה שממש לא מוערכת מספיק...ובוורוניקה מארס... מכושפות הייתה סידרה מעולה, ויחידה במינה בעיניי, כי אף פעם לא חבבתי את הז'אנר של העל-טבעי...אבל אני לא יכולה להגיד שהיא השאירה השפעה עמוקה על בגנון הסדרות שאני רואה (כמו שאפשר לראות ברשימה למעלה...)

למעלה