רעיון סלאש דיון....

pilot promo

New member
../images/Emo88.gifרעיון סלאש דיון....

אוקיי לאחרונה בעקבות המסיבאפי שמתקיים והכנסים אשר מתקיימים בין קהילות שונות ברחבי תפוז התעוררה השאלה\בעיה למה לנו אין?? ספק אם היא עלתה מתוך קנאה ספק אם היא עלתה מתוך יוזמה אך חשוב שהיא עלתה ולדעתי חשוב לא פחות מאשר לקייים אלא לדון על הנושא... אז קודם כל בלי שאלות מיותרות מדי ובלי עוד בעיות שיעלו שרשרו
או
ובזה אני מקווה שלא ייגמר העניין... אם הרוב יחליט שחשוב וכדאי לקיים כזה כנס נמשיך דביונים על גבי שרשורים אחרים אם הרוב יחליט שלא נסגור את הנושא ונעביר אותו על סדר היום.... תזכרו זה כן או לא בלי יותר מדי דברים מסביב אח"כ נראה מה עושים(אם בכלל).
או
ים.

Woogyman

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo110.gif

יש אמנם הרבה יותר צופי מכושפות בארץ מאשר באפי, אבל רוב הצופים של מכושפות לא יטריחו את עצמם לכנס... הקהילה של באפי יותר מגובשת. מה גם שהמעריצים יותר בוגרים (אז יש רישיונות ודברים וקל להם יותר להגיע למקומות).

WoOgY GiRL1

New member
../images/Emo45.gif אפשר להצליח ../images/Emo54.gif

יש הרבה מעריצי מכושפות שבהחלט היו מסוגלים לבוא... חוץ מזה מי שיש לו רשיון יכול לקחת מהעיר שלו אנשים שאין להם רשיון זאת לא הבעיה

Restlesss

New member
../images/Emo31.gif

מאוד הייתי רוצה שדבר כזה יתקיים,אבל זה לא כלכך מעשי...

sole te amo

New member
אי אפשר להגיד כן או לא על משהו

שלא יודעים מה הוא אומר. מה משמעות הכנס
, מה עושים לדוגמא בכנס של מסיבאפי

WoOgY GiRL1

New member
נכון ../images/Emo54.gif

יש בזה משהו.... אפשר לארגן אני מאמינה שאם נתארגן הרבה יבואו.... אפשר להזמין אוטובוסים, נשיג מקום אבל באמת מה עושים שם?

pink floyder

New member
תראו את כוחותיי המופלאים!

מואה, מואהאהאהאהאהאה. |אני בהכחשה שיש לי כח הקפאה ופיצוץ...|

Liad B

New member
אנחנו לא מצליחים לארגן מפגש פורום..

אני בעד אבל אני לא חושב שהפעם זה יהיה שונה.. אני יכול תמיד להגיע, לכל מקום אבל אצל הרוב זה לא ככה.. אם בכל זאת אתה הולך על זה, אני בפנים.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבגדול כן- תלוי מה מתכננים.

יכול להיות נהדר, עם מסיבת תחפושות, למשל, חידונים, הרצאות כייפיות, וכן הלאה...

dandi221

New member
כעקרון ../images/Emo45.gif אבל במעשי....../images/Emo31.gif

באמת, אלפי ניסיונות להקמת מפגשי פורום נכשלו מאז תחילת הפורום, הספר עם כל המאמץ וההשקעה נכשל מעצלנות המעריצים, אז למה שזה שזה הרבה יותר גדול יצליח??? למרות שזה היה יכול להיות מדהים וחבל...

CharmedRulez

New member
אולי הקהילה הספציפית של תפוז לא,

אבל הקהילה של P3-IL.NET ארגנה איזה 7 מפגשי פורום, הקהילה של מכושפות אמ אס אן גם ארגנה מפגש הקיץ... זה שהקהילה כאן לא מסוגלת לארגן מפגש זה שונה לגמרי.

למעלה