רידג' - פסק הדין

Indiman1

New member
../images/Emo88.gifרידג' - פסק הדין

טוב, אז קודם כל שתי הקדמות: 1. מדובר ברידג' פורסטר מארונה. בהודעה הקודמת שכחתי את שם המשפחה השני, אז סליחה מרידג' ומשושלת מארונה הענפה. 2. מסתבר שכנראה לרידג' אין יותר מדי יתרונות וחסרונות ומכמה סיבות שחלקכם כבר טרחו לציין. והאמת, זה גם מה שאני חושב ואני אצטט : "...אין שינוי מהותי בדמות של רידג'. הוא סוג של דמות שטוחה, חד-גונית, מבחינתי. קווי העלילה שלו מאוד ברורים ומרובעים...הדמות שלו מחושבת, אקצין ואומר שאפילו צפויה למדי... " - Witchcrafts "יש לו יחסית קצת חסרונות אבל חסרונות משמעותיים שגורמים לכולנו להשתגע" - Shiri from the block . ומה שמוזר זה שהוא דמות ראשית בסדרה הזו . וכידוע דמות ראשית אמורה בדר"כ להיות עגולה... טוב, בכל מקרה הנה החסרונות והיתרונות של הבחור:
היתרונות: - רומנטי (אין על הצעות הנישואים שלו) - כריזמטי - נחוש ותקיף - מגונן (לפעמים קצת יותר מידי ככה שאני לא בטוחה שזה רק יתרון) - מעצב טוב - כשרוני ואפילו הצליח להתגבר על פציעה ביד. - נאה, יחסית... (למרות שאני לא אוהב את הלסת המרובעת שלו אבל נו..) - הצליח להחזיק את הנישואים שלו לטיילור המון שנים (הכי הרבה רצוף בסדרה), מה שמוכיח שהוא יכול להיות בעל "יציב" - טיילור וברוק יבואו לצידו שתיהן ברגע שיעשה להם סימן ולו הקטן ביותר - יש לו שני אבות, נהנה משתי המשפחות...
- אוהב את הילדים שלו..
ות'אכלס הוא כן אבא טוב.. - שר יפה
(*הערה שלי- לא נראה לי שהצד הזה נגלה אי פעם בסדרה..)
חסרונותיו: - שחצן, נרקסיסט (הוא אוהב את עצמו ברמות שקשה לתאר) - אנוכי (תמיד אבל תמיד דואג קודם כל לעצמו) - קנאי (אין מצב שלאשתו, או בעצם לכל אישה עלי האדמות יהיה גבר אחר בחייה גם אם הוא סתם חבר טוב שעוזר לה...) - חייב שכל אישה באל איי תרדוף אחריו, ואם לא יש משהו לא בסדר איתה (הרי לא הגיוני שמישהי פשוט לא תרצה אותו!?!) - אח גרוע, עם תורן הוא דאג לריב כל הזמן ולתת לו תחושה שהוא מעליו עד שהמסכן נאלץ לעזוב, ועם ניק...איתו הוא בכלל לא מדבר (רק כשהוא צריך לצעוק על מישהו ולשחרר קיטור הוא פונה אליו) - לא יודע להודות בטעויות שלו ותמיד יטיל את האשמה על מישהו אחר - לא החלטי - ברוק תמיד אצלו באפשרות שנייה
- יהיר וגאוותן - ראוותן - חושב שכל דבר ניתן לפתור בתחרות (גם כשמדובר בעתיד בנו למשל ) - לפעמים ילדותי - בעל שיגעון גדלות - מפונק (זה יותר רלוונטי לשנים הראשונות האמת) - לפעמים הוא יכול כל כך לעצבן במעשים שלו, כסיל ואוויל ממש. - כמו שזה חסרון אצל סטפני, הוא סובל מ"תסביך אדיפוס" עם אמו... - רב עם הספר לעיתים קרובות או שהוא סתם מזדקן - רשע (*הערה שלי - רשע ??? קצת הגזמה אבל אוקי..) - אוויל זאת המילה הנכונה. ולסיכומו של עניין, זה רידג' וזה מה יש ואין לנו ברירה אלא לקבל אותו כמו שהוא (או פשוט להמשיך לקלל אותו
). אז מה גזר הדין שצריך להביא לו? או - מה הייתם מאחלים לו להמשך ?

Indiman1

New member
דרך אגב, סתם בשביל העניין

יש פה מישהו שאוהב את דמותו של רידג' ?

S c a r l e t t

New member
|פטגזר הדין של רידג' פורסטר (מרונה)

אגב, אינדי לשאלתך בעבר הרחוק אהבתי אותו היום אני לא יכולה לסבול אותו. פעם הוא היה שונה לגמרי אבל בשנים האחרונות הוא נהפך פשוט לאידיוט!! העונש שהייתי נותנת לו הוא להפוך את כל הנשים סביבו ללסביות או אפילו יותר טוב שפשוט ישנאו אותו ולא יוכלו להסתכל עליו, זה העונש הכי נוראי מבחינתו. הרי הוא באמת לא יכול לסבול את המחשבה שיש אישה בעולם שלא נמשכת אליו, מגיע לו לסבול קצת

למעלה