טב"ע או האלופה מעכשיו עד סוף האלופה כל 2 ימים אני יפתח השוואה כל שהיא בין טב"ע להאלופה!
X X boy X New member 23/5/06 #1 טב"ע או האלופה../images/Emo35.gif מעכשיו עד סוף האלופה כל 2 ימים אני יפתח השוואה כל שהיא בין טב"ע להאלופה!
טב"ע או האלופה../images/Emo35.gif מעכשיו עד סוף האלופה כל 2 ימים אני יפתח השוואה כל שהיא בין טב"ע להאלופה!
X X boy X New member 24/5/06 #26 ראש בראש: אין כבר ספק יעל מטב"ע היא הכי בלונדינית שיש והפעם טלי שרון או לירון וייסמן (חצי)
ס סטודנטית100 New member 24/5/06 #35 יעל מספר אחת יעל באמת בחורה מדהימה בתור בחורה אני מודה, חוץ מזה איך היה הפרק היום, פספסתי כל הערב למדתי לבגרות במתמטיקה בVOD. טוב אני יראה שידור חוזר
יעל מספר אחת יעל באמת בחורה מדהימה בתור בחורה אני מודה, חוץ מזה איך היה הפרק היום, פספסתי כל הערב למדתי לבגרות במתמטיקה בVOD. טוב אני יראה שידור חוזר
ע עידן לאב יבז New member 23/5/06 #6 יעל בר זוהר../images/Emo47.gifבארור../images/Emo97.gif../images/Emo25.gif
S Shaaachar New member 23/5/06 #17 הייתה לי פעם קומונה../images/Emo121.gif שהייתי כותב בה פרקים כביכול של העונה השניה של טב"ע וזה היה הלוגו שהכנתי... אין לי מושג איך הוא הגיע אליו...או היא
הייתה לי פעם קומונה../images/Emo121.gif שהייתי כותב בה פרקים כביכול של העונה השניה של טב"ע וזה היה הלוגו שהכנתי... אין לי מושג איך הוא הגיע אליו...או היא