ראש בראש 9

Mייקל

New member
../images/Emo88.gif ראש בראש 9 ../images/Emo88.gif

היי אנשים, מה קורה? יום שני היום ואיתו ראש בראש! בשבוע שעבר עמדו ראש בראש 'כשהקיץ יבוא' מול 'חורף' (בקטגוריית שירי עונות) ומיל לקח? 'כשהיקץ יבוא' (ויחד איתו האושר הזה שאני כל כך מחפש...) והשבוע: ראש בראש: 'מרי לנצח' מול 'מתחמם' בקטגוריית שירי התפרקות עם קל יותר לצרוח ולפרוק עצבים? - "אני מרי לנצח, קוראים לי מרי לנצח, צעקתם מרי לנצח, או יהההההה!!!" או "מתחמממממם מתחממממם לי המוח, מתכווץ עד שבא לי לצרוח - מ-ס-פ-י-ק!" אז תנו ראש בראש

מתחמם!

למרות שבהופעות-מרי לנצח הוא גורם לאופוריה והיתלהבות עד דמעות,למתחמם יש הרבה יותר פואנטה,הרבה יותר...לא יודעת,חכם,שנון... אני ממש אוהבת לפרוק עצבים על שניהם-ואני באמת פורקת עצבים על שניהם... לפ]עמים ככה אני נכנסת לחדר ומתחילה לקפוץ כמו מטורפת. טוב אז...מתחמם! יו אני ראשונה!כמה כיף!

ZVI Z

New member
מלטף ומשקר

סתם אתמול ראיתי בערוץ 10 ת'קליפ של מלטף ומשקר.איזה יפה.ואני שונא קליפים.אבל זה נתן לי התייחסות קצת שונה לשיר. 'כמו שרק הוא יודע' מתחמם.

וואוו מייקל קשה הפעם

אמממממממממממ אמממממממממממממממממממממ אממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ מתחמם אני נורא אוהב לנהוג איתו בפקקים תמיד כיף לי לצרוח מתחמם לי המוח כאיזה נהג #@%$^#$^#%# חותך אותי או אפילו יותר גרוע נוסע לאט בשמאל ויוצר אחריו פקק ומרי לנצח - נורא כיף לצעוק את השיר הזה (זה אחד היחידים שאני באמת צועק) מייקל קשה לי להחליט!!!! אמממממממממממממ אממממממממממממממממממממממממ אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ מתחמם

Mייקל

New member
תומר אח שלו!

קודם כל אני תמיד מקשה (כשרון טבעי) דבר שני, מה קורה? יצאת סוף סוף לחופש?

כן אני בחופש

משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 הצילו

Rain Star

New member
תומר - דווקא כשאתה נוהג מתאים לך:

יותר מתאים לך 180 של מוניקה - "לנסוע על מאה שמוניםםםםםםםםםםם..." חחחחחחחחחח ממממממ, זה לא כזה קשה לצערי, בפעם הראשונה הרוב לא יבחר (נראה לי) את השיר שאני מצביע לו תומר, אני ארגיש מה שהרגשת ב6 מתוך ה9 ראש בראש בערך... או בקיצור - אני עם מרי לנצח

ofir78

New member
מרי לנצחחחח

למה?????? כי אני בעצם בחוררררררררררררררר וגם כי אני ממש אתבאס אם זה לא יזכה...

HFT

New member
זה נראה לי אפילו יותר קשה משבוע שעב

בר. והפעם לא צלחתי בבחירתי. אני לא יודעת! אווווווף טו אז נגיד שמבחינת התפרקות (לא מבחינת השיר) אני נותנת למרי לנצח שהוא שיר מדהים 9.99998 ולמחתחמם 10. ומאוד כואב לי לבחור בינהם ותעקוב מייקל כי יכול להיות שאני אשנה באמצע..... מווא

דתיים נהנים יותר

רק חבל שאין להם ממה להנות. מה אתם גרועים? אין ספק שמתחמם הוא שיר עם קצב כמו של למות ביום אחר של מדונה. הוא נעצר כל שניה. מרי לנצח ובגדול. וגם אני אתאכזב אם הוא לא יזכה. למרות שבזיכרון הסלקטיבי שלי כל מה שבחרתי לקח. ואולי מישהו יסכם ככה את כל הראש בראש שהיו וכמה כמה נגמר כל אחד, לכבוד ספיישל העשירי? בכל מקרה זה לא אני, כי אני הצעתי תרעיון
. ועוד משהו, ראיתי היו םמוצאים את נימו, לא התרגשתי, אבל אם אתם בקטע, אז למה לא?

למעלה