ראש בראש 8

HFT

New member
ידעתי שתעשה את זה!!!! אני לא מוכנה

לבחור..... א....שוב מה שבחרתי בו ניצח...אני כזאת ווינרית שזה משהו..... דבר שני תודה מותק זה נחמד לי.... ו ג' אני לא בוחרת בין שני שירים כל-כך מושלמים.....ואם כבראוייי לא אני לא מוכנה! אני באמת מאוהבת בשני השירים האלו אי אפשר!

Mייקל

New member
חופית אני כועס!

ארוסתי היקרה - מה נסגר איתך? השירשור הוקדש במיוחד בשבילך ואת לא בוחרת?!? לבחור ועכשיו!

HFT

New member
ממוש...מותק...דובשנית שלי......

תראה....לא סתם בחרתי לפרשן ראשונים את שני הנושאים האלה. גם חורף וגם כשהקיץ יבוא הם שירים שהם פשוט אני....אם יש שירים שמפרשנים ויש שירים שמרגישים השירים האלה הם פשוט שניהם. גם כשעוד לא שמעתי את המוסיקה שלהם התחברתי. וגם אם לא הבנתי את המילים התרגשתי. פואטי משהו. אני מסרבת בתוקף לבחור בין שתי יצירות המופת המהוללות האלו. ובמאמר מוסגר רק כדי שלא תבטל את החתונה (וגם קצת שוחד בשביל לקבל הרבה יחס ביומולדת...), אם כבר וזה אחרי לבטים- חורף. יותר מפרש את איך שאני מרגישה כלפי עצמי וגם יותר ליווה אותי בתקופה שהרגשתי ככה לגבי עצמי ושמעתי אותו בדיסקמן שלי בדרך לתל אביב שוב ושוב ושוב....למצוא בו איזה נחמה....ואם לא נחמה הזדהות....

ס ק א ו ט

New member
שהקיץ יבוא...

בלי לחשוב פעמיים נורא מזדהה עם השיר הזה כי גם אני כל הזמן מחכה שהקיץ יבוא ויחד איתו האושר הזה שאני כל כך מחכה...

elcooper

New member
כשהקיץ יבוא...../images/Emo99.gif

למרות שגם חורף, הוא אחד השירים היפים שלו..

הממממ...

אלוהים! כרגע אני בהתלבטות קשה... טוב את שני השירים אני אוהבת מאוד מאוד וזה באמת קשה להחליט. למרות שבין העונות, אני מתעבת קשות את הקיץ, אני חייבת לומר ש"כשהקיץ יבוא" מנצח אצלי. אני לא יודעת למה, אבל הוא גורם לי להרגשה רעננה כזו. כמו התחושה הזו שמרגישים כשישנים בנסיעה ומתעוררים ולוקחים נשימה עמוקה... הרגשה נקייה כזו. נכון שהוא גם יכול להשמע די מדכא אבל זה תלוי איך מסתכלים עליו. כן, החלטתי... "כשהקיץ יבוא" נושי.

vogue15

New member
אמממ

חורף הוא שיר כל כך עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ממש לא מתאים לתקופה הזאת אני אומר שאם היית שואל על חורף בעונת החורף היו אומרים שאוהבים את זה (כמו שכשיש קיץ רוצים חורף ושיש חורף רוצים קיץ) אניווי כשהקיץ יבוא

Ez sLeeP

New member
לא.

כשיש קיץ רוצים שיהיה חורף, וכשיש חורף רוצים שיישאר חורף.

יפה אמרת נדבי!

אתה כזה בעל מחונך... אני שואלת אתכם: מה יותר טוב מפוך, שוקו/קפה/תה חם וספר טוב? מה יותר טוב מגשם ועננים אפורים? מה יותר טוב מלראות סרט כשבחוץ משתוללת סערה? מה עולה על ללכת בחוץ מכורבלים במעיל וכפפות וצעיף? אני אענה על זה בשבילכם: כלום! חורף זו עונה שולטת וקיץ זו עונה מגעילה ודביקה שכל מה שרוצים לעשות בה זה להשאר בבית עם המזגן! והלחות, אלוהים הלחות! אני לא חושבת שסבלתי כ"כ מה-47 מעלות באילת כמו שאני סובלת מה-100אחוז לחות בחיפה!!! (הדבר היחיד שטוב בלגור באילת זה היובש... שגיא?) רק רציתי להבהיר את דעתי בעניין...
נושי.

כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן

חהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה