ראש בראש 5

מייקל21

New member
../images/Emo88.gif ראש בראש 5 ../images/Emo88.gif

היי פיפול. בשבוע שעבר עמדו ראש בראש 'כנפיים' מול '4 כרטיסי אשראי' (בקטגוריית השיר המתכתי) ומי לקח? 'כנפיים' ושוב הנוסטלגיה מנצחת :) (או פשוט שיר יותר טוב, לפחות לטעמי) והשבוע... ראש בראש: 'בוא' או/ו 'Barby girl' בקטגוריית הקוואר הכי טוב (חידוש, גירסת כיסוי הכי טובה) אז תנו ראש בראש!

מרילנצח

New member
וואי זה באמת קשה....

לא יודעת מה לבחור... *חושבת* בוא נהפך ללהיט גלגלצי היסטרי, אבל עדיין מהמם ונותן משמעות חדשה לשיר וכמובן הוליד את משפט המחץ "קל הרבה יותר ל..ב.." ולעומתו ברבי גירל - מעולה!!! לכן למען כל הפריחות האמרקיות שמנוצלות ועליהן נכתב ברבי גירל אני אצביע ל... בוא!!!!!!!!!!!!!!!

מייקלללללללללל

חזרת אלינו :))) אוקי זה קל - בוא!!!! עדיין אני מקשיב לבוא ואני קופא - זה נוגע שם בפנים גורם לי לחשוב המון והעיוות שלי לשיר "יום אחד אולי אפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה..." לכן יש לי על המחשב ברשימת השמעה את בוא ובוא באנגלית ובוא של ריטה אני לא מסוגל להפסיק לשמוע את השיר הזה!!! הפעם זה קל (למרות שבארבי גירל זה קאוור נורא מצחיק ומעולה
)

מייקל21

New member
תומר!!!

מה קורה איש? ותגיד - בארבי גירל מצחיק?! למה? לדעתי מדובר בCOVER מדהים, שכהרגלו של לידר נותן לו משמעות חדשה עמוקה ומרגשת. אני הולך על בארבי גירל (ומי שכעדיין לא שמע אותו בלייב לא יודע מה זה לידר במיטבו!

השיר במקור מצחיק אותי

והקאוור של עברי - ובכן הוא מרגש ביותר אני חייב לציין ואני הייתי בשוק בפעם הראשונה ששמעתי אותו ועוד יותר בשוק כששמעתי אותו לייב לראשונה וכן זה שיר מדהים ביותר!!! אבל הוא לא מעביר בי את הרעד הזה שאני מרגיש כל פעם שבוא מתחיל להתנגן ואז הקול של עברי מתחיל "בוא נפזר את מסך הערפל..." וידוי קטן - כשאני ממש ממש ממש ממש מדוכא (וזה קורה יותר מידי לאחרונה) ומתחיל השיר הזה (וזה דווקא קורה נורא מעט כי אני כל הזמן עסוק) - יש לי דמעה בזוית של העין... ולכן אני בוחר בבוא :)) ומייקל - מה קורה איתך?? אצלי נניח שבסדר - אני שונא הסתברות - בעעעעעעעעעעעעעעעעע

מייקל21

New member
אני חי

אני מניח... לאביב (גפן) יש משפט שאומר: "כולנו חיים במובן מסוים, אתם יודעים - מתים בחיים" (אולי זה מתאר מצב?!... לא יודע) ולמה אתה בדיכאון? (מלבד ההסתברות, שללא ספק נושא מגעיל)

Rain Star

New member
אני מסכים עם תומר

מייקל, בוא בהופעה פי אלף מרגש מבארבי גירל וחוצמזה, את המילים של בוא עברי זוכר בערך, שזה כבר 1-0 לטובת בוא אם כבר תעמיד את השירים באנגלית של עברי ראש בראש (אני גונב למייקל את השרשור ...) in your soul barbie girl או the man i love לדעתי, the man i love לוקח בלי שום ספק... בקיצור, אני עם בוא...ודורש ראש בראש כמו שהצעתי

Rain Star

New member
גל.....שאני אבין

in your soul לוקח את the man i love????? הבנתי נכון???? אייייייןןןןןןןן מממממצצצצצבבבב!!!!!!!!!! (יאללה אנשים להסכים איתי
)

מירון-יש לי שאלה חשובה אליך!

אתה מירון מהאתר פירשונים?! תענה ונדבר על זה...

לא מסוגל להחליט

את שניהם אני לא אוהב ולא שונא. מה שכן - שמח שכנפיים לקח. ואם חייבים לבחור אז... בוא אני חושב. ברבי גירל לועזי. לא מתחבר ללועזי.

ofir78

New member
בוא

אני בכלל לא אוהב את בארבי גירל. כל השיר בטון אחד, מתכון טוב לכדור שינה. כמובן שעברי שר את זה אז זה מוסיף כי יש לו קול מדהים. אבל בכל זאת בארבי גירל זה לא מהאהובים עלי.

אמממ וואו! קשה!

נראה לי ש...בוא....כי...בארבי גירל-הוא בהחלט מדהים,זה זה רק עברי והגיטרה(ועילי) וזה נורא מרגש,וזה נותן מבט שונה לגמרי כי כשאווה שרו את זה-זה נשמע כמו שיר קיטשי נורא ומעוס...אבל כשעברי שר-זה נותן כאילו אנחנו משחקים את החיים,ויש אנשים שלובשים תחפושת,או שמשחקים בנו וכל מיני... אבל בוא..אך...איזה שיר מדהים..והביצוע... הוא מרגש,הוא שר אותו עדין ויפה (לא כמו ריטה...) למרות שהשיר חרוש כבר אני אוהבת אותו.... ואני תמיד שרה אותו במקלחת ואני צועקת-קל הרבה יותר לזיין בתחת... זה נורא נחמד... אבל אין ספק...בוא יזכה..זה ברור לי... ומייקל-תפסיק לעשות כל כך קשה!!!!!!

המממ....

הבחירה הקודמת הייתה קלה ללא ספק כנפיים יותר יפה
אבל עכשיו...עכשיו...עכשיו זה קשהההה
אבל רגע..נחשוב...: Barby girl ללא ספק שינה *יייאאאא בול עכשיו יש את המקורי בגלגלצ מה שמראה ומזכיר לי איך עברי שינה את השיר הזה כל כך והפך אותו לבעל משמעות לפני ששמעתי את הגירסה של עברי השיר היה בשבילי מטופש לחלוטין... כנ"ל לגביי בוא..אבל בוא הוא השיר שגרם לי סופית לאהוב את עברי... אז בוא
קוז איימ אה ברבי גירללללללללללל

למעלה