ראש בראש 4

Rain Star

New member
חחחחח תומר להזכיר לך את התגובה שלי

בבארבי כשהתחיל איש יקר??? יוווו איזה מבט נעצת בי...! אממממ זה קשה...אני אבחר את השיר שאני אוהב יותר...(מן הסתם...חחחח) כנפיים.

אני עדיין זוכר מרון

הפנקס פתוח והיד רושמת.... הזהר לך מלהשמיץ שוב את איש יקר אחרת תקבל יותר מרק מבט

Rain Star

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

"לא!! לא!!! שיוציא את השיר הזה מהפלייליסט!!" כעבור שלוש וחצי דקות... "המממ....דווקא היה נחמד.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בריטי מטורף שכמוך!!!

פעם הבאה שאתה אומר משהו כזה על איש יקר אתה פשוט לא תקבל טרמפ בחזרה הביתה מההופעה!! מובן ?!?! הרי אני תומר הנהג ("תומר אני התקשרתי ראשון אתה מסיע אותי לרמת גן אחרי עזריאלי נכון? ") הזהר לך :)) תומר

Rain Star

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

הזכרת לי...: "והרחוב מוצף...נה נה נה נה נה..ויש...נהההה נהה נה נה נה נה נה ...שלא יהיו לי" ואי אפשר בלי "ואמא של רונן הביאה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..אופס...זה רק עכשיו...ואמא של רונן.."

נראה לי אני הולך שם שקית שפעת לבית

של עברי ב20 ליוני אחרי המבחן בסיבוכיות רק כדי שהוא יגיע שוב חולה ומסטול זה יספק לנו על מה לצחוק עד ההופעה הבאה :)) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם עברי אוהבים אותך :)) אפילו כשאתה שיכור
תומר

Rain Star

New member
מה שמזכיר לי

"כן כן כן כן כן וגם אצליייי, אני ביקשתי, סרט לא...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו כשאני שיכווווור"

חן j

New member
אירית הנה את!!! אני שואל עלייך כבר

זמן מה...למה את לא עונה באייסיקיו

amit hakapit

New member
אני בעד:

4 כרטיסי אשראי. גם אני אהבתי את השימוש בקטע מערוץ הקניות. בכלל, נראה כי השיר הזה מדבר בדיוק על סוג האנשים שאני שונאת ובגלל זה אני כ"כ אוהבת אותו. ודרך אגב, לפני שבוע וחצי בערך ביקשתי מכם שתשכנעו אותי לקנות את הדיסק החדש. אז כמו שאתם רואים, קניתי. וממש לא התאכזבתי. תודה

מה לא בסדר איתכם אנשים???

אני מזועזעת!!!! פשוט חרפה!!! מה זה???? אני לא מבינה מה כל כך אוהבים את 4 כרטיסי אשראי? כנפיים זה שיר מצויין ופשוט מקסים! אני בכלל יותר אוהבת את השירים הישנים שלו... החדשים קצת יותר... לא יודעת. משהו מוזר לי בהם. לבעלי היקר- התאכזבתי מהבגידה...

למה לא???

אני חושבת שזה שיר מדהים! שאנשים הם כל כך רכושניים..כ הזמן-כסף,רכוש. וכל זה...זה מאוד יפה!! אני אהבתי!!!!

Dorman 1

New member
אמ.. קשה...

לא חושב שיש אחד מהם שיותר יפה. שניהם מדהימים. אני קול צף.

נעלבתי אישית...

אני עם תומר ואני לוקח אישית את העובדה שאיש יקר לא לקח? מה הולך איתכם אנשים? זה בגללי? :) סתם, תאמת שאני לא כל כך כועס כי שניהם שירים שאני מאוד אוהב והיה קשה לבחור. פעם ראשונה שאני מגיב לראש בראש, אני ממש נרגש. וגם הפעם החירה קשה. אבל נראה לי שאני אלך 4 כרטיסי אשראי. פעם ראשונה ששמעתי את השיר הזה הוא נשמע לי כל כך שונה, מוזר, ועשיר מבחינה מוזיקלית שמייד נדלקתי עליו. כל תוספות הסאונד, אני אוהב את זה. ויחד עם המילים... דפנטלי, 4 כרטיסי אשראי

למעלה