ראש בראש 12

Mייקל

New member
../images/Emo88.gif ראש בראש 12 ../images/Emo88.gif

אמנם קצת באיחור השבוע, אבל לא שכחתי... בשבוע שעבר עמדו ראש בראש 'אישה לוויתן' מול 'בוחה צוחקת' בקטגורית השיר הזה שאף לא ממש מבינים אותו... (מה שיכול להיות טוב לפינה של ספיר) ומי לקח? לא הכי מפתיע - 'אישה לוויתן' - גם פחות מובן, גם יותר לנשמה... והשבוע! ראש בראש - 'ביום שמש יפה' מול 'כמה שאני אוהב' בקטגוריית השיר הכי נוגע ב'יותר טוב כלום' אז יאלה, תנו ראש בראש!!!

סנטה

New member
ביום שמש יפה ! ברור ! שיר ענק ענק

אחד השירים היותר טובים של עברי , גם כמה שאני אוהב יפה אבל אין על ביום שמש יפה ! ולמה אישה לוויתן לקח ? שיר שאני לא כל כך אוהב אין על !

מייקלללללללללללללללללללל

הפעם זה קשה מידי זה כל כך משתנה כל הזמן ניתן גם לראות את זה בכך שמהדיסק השני של עברי יש 2 משפטים שאני אוהב להשתמש בהם כשאנשים מאשימים אותי האשמות שווא אני נורא אוהב לומר להם "זה לא אשמתי ואני לא אשם" ( מתוך כמה שאני אוהב - מי שלא ידע שיבוש לו!) - מרוני יכול להיות העד שלי ובימי אופטימיות אני נורא אוהב לכתוב את המשפט (שהוא גם הכינוי שלי במסנג'ר של MSN) "העולם מחייך אליי וזה חיוך אמיתי" (מתוך ביום שמש יפה ..) אויש נו מייקל קשה מידי -
אבל אני יודע שאתה מכריח אנשים לבחור ויש לי מצב רוח טוב היום אז אני נאלץ לעקם פרצוף
ולבחור באופציה שזמנית הכי מועדפת עליי - ביום שמש יפה....
(נ.ב. לכל מי שזוכר את החתימה הראשונה שלי מלפני שנה סביר שיזכור ציטוטים מתוך כמה שאני אוהב ... )

S n S

New member
"כמה שאני אוהב", אני מתחילה לבכות

שאני שומעת אותו.. (לפעמים
)

ZVI Z

New member
ברור שביום שמש יפה.

מול כמעט כל השירים שלו,זה היה לוקח,שיר מדהים!

כמה שאני אוהב את ביום שמש יפה

למרות זאת ביום שמש יפה אני בוחר ב"כמה שאני אוהב". לא הבנתי את הקטגוריה המעפנה שלך, יפה שהשקעת להמציא איזה קטגוריה
. בכל מקרה, "אני צריך רק אהבה אני צריך רק את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד".

Ez sLeeP

New member
כרגיל,

אתה מציב אותי בפני תחרות לבטים עצומה. כמה שאני אוהב, ולו רק בשביל המשפט 'רוצה להיות אחד שיש לו כמה חברים, שלא צריך תירוץ להסתובב עם אסימונים בכיסים.. עם אסימונים בכיסים..". סופשבוע רגוע מגלגלצ.

וואי וואי זה הכי קשה!

טוב.מכיוון ש....נראה לי שביום שמש יפה-פשוט הביצוע בפסטיבל הפסנתר יותר יפה-אז אני אבחר אותו.

וואי וואי זה הכי קשה!

טוב.מכיוון ש....נראה לי שביום שמש יפה-פשוט הביצוע בפסטיבל הפסנתר יותר יפה-אז אני אבחר אותו.

מרילנצח

New member
מיקלללללל הגזמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אפשר לבחור???????????????????????????????????????? לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא בוחרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר!!

jeackyh

New member
הבחירה שלי

א. על איזה פינה שלי אתה מדבר? ב. ביום שמש יפה...

amit hakapit

New member
תודה מייקל...../images/Emo140.gif

שמנעת ממני את ההתחבטות וההתלבטות השבועית והבלתי נסבלת של ראש בראש, היית צריך לקרוא לזה ראש בקיר כי לפעמים אני מרגישה שבא לי לדפוק ת'ראש בקיר בגלל החוסר החלטה שלי. אז כמו שאמרו לפני במילים יותר פשוטות... הבחירה שלי היא ביום
יפה... ללא כל ספק

ביום שמש יפה

הוא עושה לי אסוציאציות פסטורליות. שמעתי אותו לפני כמה ימים ברדיו כשישבתי בצהריים בבית קפה קטן בזכרון... הוא פשוט כ"כ התאים. זה היה ממש יפה!

Ez sLeeP

New member
היכן את? לא שומעים ממך.

עומר חוזר מחו"ל ואני נזרק לאנחות? הבנתי.. :(

למעלה