ראש בראש 12

Mייקל

New member
../images/Emo88.gif ראש בראש 12 ../images/Emo88.gif

שלום אבריבודי! בשעה טובה הגיע הסופ"ש, ואיזו דרך יותר טובה לפתוח אותו מאשר עם ראש בראש (12) השבועי? ובשבוע שעבר... התמודדו שלושת שירי הנושא מכל אלבום, שנושאים אף בשמם. השירים התמודדו בזכות השיר שמייצג הכי טוב את האלבום כנושא שלו. ואלו התוצאות - עם 4 קולות הגיע 'יותר טוב כלום מכמעט' עם 6 קולות הגיע 'מלטף ומשקר' ושיר הנושא שלקח כמייצג הכי טוב היה איך אם לא: 'האנשים החדשים' עם 11 קולות (!)
והשבוע: ראש בראש: 'צוכה בוחקת' מול 'אישה לוויתן' (בקטגוריית השיר הזה שלא הכי מבינים... ) אז תנו ראש בראש

ZVI Z

New member
אישה לויתן.

שיר מדהים. גם צוכה בוחקת כמובן מעולה אבל אישה לויתן זה ליגה מעל.

וובכן,

למרות שאני נוהג להסביר את ההחלטות שלי בדה"כ, היום אני אסתפק בלהגיד, שאני פשוט הרבה יותר אוהב את, אישה לוויתן איש יקר

heaven is here

New member
אישה לויתן

שיר מצויין! צוחה בוחקת גם שיר טוב, אבל אני מעדיפה אישה לויתן...

21להי

New member
וודאי שאת...

אישה לוויתן, העקבות השרשור חזרתי ושמעתי את 2 השירים, ומאוד נהניתי בשניהם... אבל אישה לוויתן כל כך מחובר למציאות שלי כבחורה.:) וזהו. ה.

צוכה בוחקת

יכול להיות שיש לי גרסה איטית של אישה לוויתן? כי אני לא סובל את השיר הזה, לפחות בגירסה שיש לי. וצוכה בוחקת שיר ענק, והרבה יותר קרוב למצב שלי (בלבול) מאשר אישה לוויתן שמדבר על התמודדות ממצב של הבנה מה טוב ומה רע.

אמממ

ובכן-שיר לא מובן? ברור שאישה לוויתןפשוט לא מבינה אותו! וצכה בוחקת-אני מתה על השיר הזה...אך הקטגוריה היא לא מובן אז..אישה לוויתן.

Ez sLeeP

New member
בחירתי היא..

בהחלט 'צוכה בוחקת', וזאת על שום ששמחה תמיד מלווה עם עצב, ועצב עם שמחה, ואם לא היינו כה יצורים מלאי רגש, יצר, תאווה ושלל תגובות כימיות המונעות ע"י הורמונים ותהליכים ביולוגים, אולי היינו יודעים להבחין בין אחד למשניהו, או בכלל לפסול את הזה והאחר, כי שניהם בעצם תוצרי לוואי של החיים. שיהיה לכם ערב-טוב, נדבו'ש.

מיטקין

New member
אני בוחר "אישה לויתן"........

שיר ממש טוב... שמאוד הזדהיתי איתו בהתחלה אבל עכשיו לא יודע אבל לפי דעתי עברי השקיע בשיר הזה יותר רגש...

HFT

New member
אוי עוד פעם קשה....

את צוחה בוחקת אני ממש ממש אוהבת אבל אישה ליוויתן זה שיר הנושא של החיים שלי. ממממ, טוב צוחה בוחקת ולו רק בגלל ה "בחזרה" של סוף השיר שבעצם אומר שכל התהליך חוזר עליה שוב ושוב ועכשיו עוד פעם. ה"בחזרה" הזה מאוד פואטי אז צוחה בוחקת לוקח... מייקי מה קורה?

Mייקל

New member
חופיתי

התגעגתי, אז באתי (חסר לכם אדיוט?) מה איתך? ואיך תמיד את היחידה שלא יודעת לבחור בראש בראש??? תזהרי אני עלול לבטל את החתונה

HFT

New member
כי קשה לי לבחור תמיד

אתה יודע כמה זמן לוקח לי לבחור פאקינג דגנים בבוקר???שלא לדבר על נעלים... רק את בחיר ליבי היה לי קל לבחור... (סורי מותק לשבור את ליבך אבל זה לא אתה...) אתה יודע מה גם אני מאוד התגעגעתי. באמת התגעגעתי אליך. נתראה במפגש פורום (כל פעם שאני אומרת את זה מעכשיו אני מצפה שתיזכר שהיומולדת שלי היא ב9 לאוגוסט שזה 5 ימים אחרי.)

למעלה