ראש בראש 11

Mייקל

New member
../images/Emo88.gif ראש בראש 11 ../images/Emo88.gif

ערב טוב פורום יקר ותוסס... בין כל הטענות והמענות, הגיע הזמן למשהו קצת יותר אהוב ורגוע - והכי חשוב - משהו עברי אז קודם כל כפי ששמתם
- 'ראש בראש' עוברת ליום רביעי על מנת שהשירשור יתאים יותר לאוירת הסופ"ש... רא בראש - הספיישל - תוצאות בשבוע שעבר ראש בראש חגג 10, ואיתו בחירת האלבום הכי אהוב לתדהמתי - הבחירה לא הייתה קשה, ברוב דיי גדול נבחר -
יותר טוב כלום מכמעט
(וממנו אגב הגיע המשפט הכי טוב שנבחר לפני 4 חודשים - האהב שלי שקשה בשבילכם, היא טובה בשבילי והשבוע: ראש בראש: 'מלטף ומשקר' מול 'יותר טוב כלום מכמעט' מול 'האנשים החדשים' בקטגורית שיר הנושא הכי טוב! אז תנו ראש בראש

אמממממממ

אני אישית=-ממש אוהבת את מלטף ומשקר ואת האנשים החדשים. יותר טוב כלום מכמעט-קצת פחות....כי אני לא מסכימה עם המשפט. אני לא מתה על המזרחיות באנשים החדשים ולעומת זאת אני ממש אוהבת את הקצב במלטף ומשקר. אבל אני ממש מתה על השיר-האנשים החדשים....הוא כל כך יפה! כ כך נכון וצודק..... וגם מלטף ומשקר-אבל אני בטוחה שהוא יזכה אז אני אתן קול לאנשים החדשים.

Mייקל

New member
משהו קטן

הפעם בבחירה - אל תתייחסו רק לשיר כשיר, אלא לשיר ביחס שלו כמייצג אלבום שלם. זה הרעון של שיר נושא. לדוגמה: אני אוהב יותר את 'מלטף ומשקר' על 'האנשים החדשים', אבל 'האנשים החדשים' יותר מאפיין את האלבום כנושא. ולכן הבחירה שלי היא: 'האנשים החדשים'.

אני עם האנשים החדשים

ובאותו עניין אתם יודעים שרואים אותי ואת רותם בקהל בקליפ של האנשים החדשים

Mייקל

New member
גם אותי רואים שם

לכמה שניות - חינני עם קרחת צבאית סקסית ולוה.. (אופס התבלבלתי בפורום
)

סליחה...

לא מתחזה לעברי,אלא עברי מתחזה למייקל... ו..אני עדיין נשארת עם בחירתי -האנשים החדשים.

Rain Star

New member
האנשים החדשים

ד"א אנשים חזרתי....(לא שאיכפת למישהו, אבל בכל זאת חזרתי)

amit hakapit

New member
הכנסת אותי לדילמה...

אני בהתלבטות בין האנשים החדשים לבין יותר טוב כלום... ררררררררררר הפעם אני אבחר ב: האנשים החדשים

מלטף ומשקר

מישהו חייב להסביר לי מה זה אומר אלבום. "כל השירים יורדים מקאזה". לכן בחרתי את השיר שהכי מייצג אותי.

ofir78

New member
האנשים החדשים

מכל בחינה זה שיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

מרילנצח

New member
תומר אמר האנשים החדשים ../images/Emo108.gif

אז מור מהנהנת בראש לאות הסכמה!!!!!!!!!!

מרילנצח

New member
נדבוש ../images/Emo108.gif

אני כן מקשיבה לך והמון - פשוט לא אוהבת את מלטף ומשקר - קורה...

למעלה