קורבן השבוע

Gali4697

New member
../images/Emo88.gifקורבן השבוע../images/Emo88.gif

תשתפו פעולה באמאשלכם]; הנחקרת השבועית היא:
מעיין
MoonyAvFreak ההה משומה ניראהלי שכבר בחרתי אותך
אני מקווה שלא

D:

שלום מעיין! למה קוראים לך מעיין? איזה הורה בחר את השם? למה דווקא ת'שם הזה? יש לו פירוש? פעם שתית [אלכוהול] הרבה? ואז היה לך הנגאובר (חמרמורת
) למחרת? כי לי היה.. זה כואב. אבל שווה את זה! D: חח עזבי. קיצר.. מנשמע? הכל טוב? בטוחה? ב100%? למה? באמת? אם את אומרת..

MoonyAvFreak

New member
יאיייי

למה קוראים לך מעיין? אני יודעת? *שואלת את אמא* היא אמרה שהיא אהבה את השם. אוקיי חחח איזה הורה בחר את השם? לא יודעת אמא בטח ואבא הסכים למה דווקא ת'שם הזה? כי....הם אהבו אותו? P: יש לו פירוש? כה....זה מעיין..נו אתם יודעים מה זה..עם המים וזה חחחח פעם שתית [אלכוהול] הרבה? אני לא שותה :) ואז היה לך הנגאובר (חמרמורת ) למחרת?.... חח כי לי היה.. זה כואב. אבל שווה את זה! D: חח עזבי. קיצר.. מנשמע? הכל טוב אבל הסיידליפ שלי חולה :( הכל טוב?כה בטוחה? לא ב100%? לא ממש למה? ככה :) באמת? באמת באמת P: אם את אומרת. אני אומרת :O

בבבבבבייייייייבבבבבבב

וואי נשמתי=] קודם כל רציתי לשאול: מה שלומך? מה נשמע? מה חדש? משהו שאת מצפה לו השבוע? מה הלהקה שאת הכי אוהבת בלי קשר לפוב? ראש או זנב?
מה השיר שאת הכי אוהבת [כללי]? הנה שאלה משכילה -
את פריקית
מה, את בכת השטן כאילו? את אוכלת חתולים? איכס, ימגעילה
סתם אני אוהבת אותך
את גם אוהבת אותי? מושי ^^ שנה טובה.

MoonyAvFreak

New member
סוזייייי

וואי נשמתי=] קודם כל רציתי לשאול: מה שלומך? אני בסדר. נראלי :) מה נשמע?הכל..סבבה מה חדש? חזרתי מתא עכשיו כי הסייד שלי חולה והיה צריל טיפול נמרץ. חחחח משהו שאת מצפה לו השבוע? אממממ בואו נראה....יום שישי? מה הלהקה שאת הכי אוהבת בלי קשר לפוב? בלינק נראלי ראש או זנב? לא יודעת מה זה משנה? P: מה השיר שאת הכי אוהבת [כללי]? אומג... complicated- avril lavigne/ first date - blink 182 הנה שאלה משכילה - את פריקית מה, את בכת השטן כאילו? חחחח בדיוק כמו שכל הבצפר שואל אותי. לאאא את אוכלת חתולים?חס וחלילה. לא לא לא לא לא לא!!!!! איכס, ימגעילה סתם אני אוהבת אותך את גם אוהבת אותי? ברור
מושי ^^ שנה טובה. חחח גם לך יפה שלי!

Let it Bleed

New member
מעיין../images/Emo217.gif

היי אממ.. המון זמן לא דיברנו.. אז איך החיים? והמשפחה? והאחות הקטנה? והסייד? איזה עוד פירסים את רוצה?

MoonyAvFreak

New member
היייייייייי

היי אממ.. המון זמן לא דיברנו....נכוןןןן אז איך החיים?החיים...פחח מעייפים והמשפחה?בסדר חח והאחות הקטנה? היא גדולה כבר והסייד? חולה מאוד איזה עוד פירסים את רוצה?זה לא יגמר אוזן ימיו אני רוצה עוד2 כי יש לי 2 שם אוזן שמאל גם עוד 2 כי יש לי 1 באלי גבה... הליקס הרחבה באוזן ימין להשלים לוואמפייר ולא יודעת... בטוח שיש עוד שבאלי

Alon XD

New member
חעחע מתעלל ../images/Emo3.gif

קבלי שאלון מהגהנום
שם: כינויי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר: דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: נרדם בקלות? קם בקלות? איך אתה עונה לטלפון?: איך הציונים: איך העסקים?: גיבור על מצויר: דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את: יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? יש חבר\ה? השיר הכי רומנטי שיש: סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו? איך אתה מרגיש עכשיו? ועכשיו שאלה שאלתית. אני אמור לקנות ואנס בימים הקרובים ואני מתלבט קשות בין 2 דגמים, מה לדעתך יותר יפה? זה: http://vans.speedera.net/shop.vans.com/image/5540376B.jpg או זה: http://vans.speedera.net/shop.vans.com/image/L13B.JPG תהני

MoonyAvFreak

New member
אתה רציני?

שם:מעיין..אתה כבר יודע :O כינויי: תבדוק לבד P: תאריך לידה:29.12.90 מזל:גדי סגנון לבוש:לא יודעת...שחור סטייל כללי: לא יודעת... פירסינג: סייד קעקועים:עדיין לא צבע אהוב: תכלת צבע שנוא: צהוב מאכל אהוב:סלט חטיף אהוב:אמממממ לא יודעת חטיף שנוא:גם לא יודעת פרי אהוב: מנגו פרי שנוא:פסיפלורה בע"ח אהוב:חתול יש בע"ח?כן חתולה יפה מקום בילוי מועדף: לא יודעת....איפשהו עם חברים מוטו:אין סרט:שודדי הקריבים שיר:יש יותר מידי זמר:אין? או שיש..איך קוראים לו..זה ששר "דונט וואיט" נווו זמרת: אבריל חיחי להקה: בלינק סטייה:ניי לא יודעת שריטה: ני ני ני חולשה: דיגדוגים. מפחיד:חושך משמח:לראות אחרים שמחים מכעיס: שאני חולה מעציב:החיים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "נו שיט" שיר שעושה מצב רוח טוב:מייק דאם שור בנאדם שעושה מצב רוח טוב:חתולה נחשבת? ביה"ס:מור? כיתה :י2 עיר מגורים:רעות גובה:1.69 מוצא:לאיודעתנו אופטימי \ פסימי:איי דונט נוו העדפה מינית:בנים? טלויזיה:מה איתה? רדיו:נחמד? דיסק:איזה? הכי אוהב בגוף שלך:עייניים הכי שונא בגוף שלך:כל השאר תכונה שנואה בעצמך:שאני ביישנית תכונה שנואה באחרים:לא יודעת לוקח לכל מקום:אייליינר שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אממממ. שירים של אבריל בחיים לא יתפסו אותך עם:נעליי עקב 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מישהו. אמפי3 עם המון בטריות ומחשב שיש בו אינטרנט איפה אתה עכשיו?בחדר שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? הופעה של להקה למה אתה לא שם?כיייי כסףףף עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?חברים שלי בחו"ל רוצה אבל לא יכול? כן מה? את מי אתה הכי אוהב בעולם? אני בת....את החתולה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם? אני בת....שנאה זאת מילה חזקה מידי לא יכול בלי: יכולה...אממממ מוזיקה מתגעגע ל: מתגעגעת ראר. חברים בחול גורם לך לבכות: ^^ מצחיק אותך: חברים שלי בחיים לא: בחיים לא....................לא יודעת מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:בשביל מה צריך לחיות? מתנה שהיית רוצה לקבל: טיסה לחול! כישרון:אין לי תחביבים:אממ לנגן ולשיר אוסף:נרות חחח ציטוט אהוב:לא יודעת מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר: אוחח אין לי כח P: חלום שהיית רוצה שיתגשם:יש יותר מידי הדבר הכי נועז שעשית:אממ לא יודעת הדבר הכי טיפשי שעשית:הX שלי. הדבר הכי מצחיק שעשית:לא זוכרת כבר הדבר הכי מצחיק שקרה לך:גם הדבר הכי מפדח שקרה לך: אוי אוי..ראיתי ג'וק..אז חזרתי לחדר וישבתי על הכיסא...ואז ירדתי ודרכתי על משהו וזה עזה "כראאאק" כמו שדורכים על ג'וק. וצרחתי..וזה בכלל היה כדור סלוטייפ מקרה הכי טוב שקרה לך: לא יודעת מקרה הכי רע שקרה לך:^ הרגש הכי שלילי בעולם:חייםםםםםםם הרגש הכי חיובי בעולם:לא יודעת החפץ הכי חשוב לך בעולם:אין דבר ראשון על הבוקר:בגדים דבר אחרון לפני שהולכים לישון: לסגור מחשב מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:אוחח מחר בצפר מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:איףףף בצפר נרדם בקלות?לא קם בקלות?לא איך אתה עונה לטלפון?: "אלו" חחח או "שלום" איך הציונים:לא רעים איך העסקים?:אין חח גיבור על מצויר:סאי וואט? דמות מצויירת:סטיטצ' סדרה מצוירת:אין סרט דיסני אהוב:לילו וסטיטצ' הכי היית רוצה לפגוש את: ואי לא יודעת יכתבו על המצבה שלך:את השם שלי? ותאריכים? אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? זה סוד לא מספרים כאלה דברים איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:חתול אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?אפחד אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אישה ברור יש חבר\ה?לא השיר הכי רומנטי שיש:לא יודעת סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו אהבת פעם מישהי עד דמעות?:כן....יא בן זונה סטוץ או מערכת רצינית?:רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: חח כן אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? אוח לא העיקרון הכי חזק שלך:לא יודעת שיר שתקוע לך בראש:rough hands -alexisonfire כואב לך משהו עכשיו?אני חולה..כן איך אתה מרגיש עכשיו? ^ אלון אני יהרוג אותך. חחח סתם אממ תקנה את המשובצות :) חחח

מותק13

New member
../images/Emo80.gifהשחורלבןןן../images/Emo99.gif

ארארארארררר ואנססס
%&^#&#@$##

למעלה