פרק 86

מה זה אמור להיות?

המימד הלבן הזה בלי מרינה?? טוב נו. הפרק הבא יהיה כמו פרק 77 של העונה הקודמת, פרק מיוחד על כללים למסע בזמן. החלום החדש של נועה מקבל הסבר מיידי, בזמן שהחלום הישן מחכה כנראה לסוף. הסצנה של כולם יחד בבית הראל הייתה מצחיקה ועופר היה אידיוט מתמיד. ולעיקר-- סוף הפרק: החבורה אמורה מקסימום למצוא את עצמה ב2008 ולא לזכור כלום [ודני ימות ב68], אבל לא! הרווחנו פרק מיוחד- אחרת איך הסדרה תמשיך? איך הפעם הנוסעים בזמן יצילו את המצב? כדי שהם יחזרו ליום של הפרק הזה? הערב נראה...

ש י ר ד ן

New member
באמת מוזר שעוד לא פתחו XD

אחלה של פרק. מה שכן יש כמה דברים שאני לא ממש מסכימה איתך עליהם - קודם כל, הם די חייבים לשדר שוב את הפרק המיוחד של שנה שעברה - הרי כל הרעיון הוא שזה היה עופר! הוא חייב לחוות את זה שוב. ודבר שני, משהו שחשבתי עליו - בעונה הקודמת גם גרמו בדרך דומה לזה שלא תהיה דניאלה, נכון? רק שאז רק דניאלה נעלמה ולא לקחו אף אחד לא למשפט ולא נעליים... אז איך הפעם מזה שהיא נעלמת גם הם נעלמים? טיפשי. או פאק. או משהו באמצע XD

אבל לא אמרתי משהו נגד הפרק המיוחד

בקשר לדבר השני -בכוונה העדפתי לא להתייחס לזה כי הבעיה היתה בעונה הראשונה. דווקא עכשיו זה בסדר.

הם לא נעלמים, כיון שהיא נעלמת

בעונה הקודמת היא נעלמה, כי חיים ואהובה עשו הפלה, וזה הגיוני כי אם אין אימא, בוודאי שאין נכדה, ופתרו בכך שהעלו את עופר בלבד למשפט כי הוא ניסה לגנוב אישיות של מישהו אחר, ונתנו לו את המפתח, שיחזיר את דניאלה. הפעם הזאת, הן נעלמו כיוון שרצו להפריע לעופרה ומושיקו באמצע, ואז היה צורך להרצות להם על הזמן, ועל הפשעים וכו', ולהחזיר אותם לתיקון המצב.

פרק נחמד,

אהבתי את הקטע של כל החבורה בבית של חיים ואהובה, שכל אחד בקריז אחר בגלל המסע בזמן.. נועה הפתיעה אותי, כי הייתי בטוחה שהיא תספר משהו על העניין שגם היא וגם דניאלה נרצחו ע"י לולה, ותזרוק איזו עצם להמשך. וזה באמת נראה לי מפגר שכל פעם שמגיעים כאילו לפרדוקס, אז פתאום מגיע ה"בית משפט" הזה, שפותר את הכל ודומה מאוד לבח"מ של הש"ש 4, למי שזוכר. עופרה הפתיעה אותי, אבל זה באמת נראה לי סביר שזה מה שיקרה, במחשבה שנייה. הרי לאמא של דניאלה הדרמטית חייב להיות איזה סיפור.. כמו בכל המשפחה הדי-הזויה הזאת. חוץ מזה, בעונה הקודמת סיפרו שדניאלה קרויה ע"ש דני הוליווד. מה שאומר, שככל הנראה עופרה תגלה על דני.

למעלה