פינות בפורום .

../images/Emo88.gif פינות בפורום .

הפורום רדום לגמרי . לדעתי הסיבה היא שאין שרשורים מסודרים . כל מי שיש לו פינה שבועית, שירשום כאן (למרות שכרגע, אפחד לא פותח כלום
) אני פותחת את הדיון השבועי בימי רביעי . כמובן שמי שרוצה לפתוח פינה, שיכתוב כאן ויבקש מאורלי . תהיו יצירתיים - יכולים להיות מיליון פינות על ג"ש .

A Silent Murder

New member
אין לי זמן לפתוח פינה.../images/Emo10.gif

אבל פתחתי פעם את "של מי השורה הזאת".

אין לי פינה.. אפשר לפתוח?

אממ חשבתי על החוליה החלשה.. זה שאני לוקחת שירים מאיזה אלבום שלהם ואז כל שבוע מדיחים שיר אחד עד שנשאר השיר המנצח..אפשר גם לעשות את אותו הדבר עם תמנות זה ממש נחמד

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כמה דברים .

האממ הפינות שפנויות זה בערך .. הכל . כי אני פותחת דיון שבועי , ובלה אמורה לפתוח סיכום שבועי
בקיצור, אלה הפינות שאני חושבת שצריכות להיות : החוליה החלשה- רעיון טוב . חדשות - הכי חשוב. מישהו שיש לו זמן, פעם בשבוע לעשות שרשור חדשות (אני מתנדבת אם אפחד לא ירצה, יש לי מקורות:p) של מי השורה הזאת - גם כן רעיון טוב, אולי במקום אפשר לעשות את הדבר הזה.. שנותנים שם של שיר וכל אחד מצטט את הקטע האהוב עליו או משו תמונת השבוע - הם מדהימים למה אין יותר תמונות שלהם ?! וזהו .. בעיקרון .. שכל אחד ימנה לעצמו משו, ולא - "אין לי זמן" זה לא תירוץ !
זה בדיוק חמש דקות בשבוע , לא יזיק לכם :] כמובן שרעיונות אחרים יתקבלו בברכה .

חחחחDD:

העלבת אותי]; מה זה בלה אמרוה?אז שחכתי כמה פעמים ברצף זה לא אומר כלוםXDD חח סתם מעכשיו אני אפתח כל יום שישי בצהריים

אני רוצה לעשות פינה DD:

שכאילו שמים תמונה,ואז כל אחד מדבב אותה..
זה מצחיק D: אפשר?

A Silent Murder

New member
../images/Emo6.gif

"של מי השורה הזאת - גם כן רעיון טוב, אולי במקום אפשר לעשות את הדבר הזה.. שנותנים שם של שיר וכל אחד מצטט את הקטע האהוב עליו או משו" במקום? חח של מי השורה הזאת זו הפינה שנותנים שיר וכל אחד מצטט משפט/שורה/בית/וואטאבר אהוב מהשיר.

לשתיכן ../images/Emo3.gif

שיר, אני לא אמורה לאשר, תשאלי את אורלי :] ועם החדשות , זה צריך להיות די קבוע , בימים שלא תוכלי , תגידי לי אני אפתח בשמחה

Zaider

New member
../images/Emo19.gifאני יודעת, כל יום חמישי.

אני יעשה שרשור חדשות ותמונות. ואם יהיה משהו דחוף ומיוחד אז לא רק ביום חמישי ><

למעלה