סקר

../images/Emo88.gif סקר ../images/Emo88.gif

כמו שנאמר כאן כבר, הכנסייה ממשיכים לרוץ עם המופע של אוטוביוגרפיה במלוא הדרו וחוזרים שום להיכלה. אז, את מי נראה שם ב1 במרץ? את מי לא, באופן חורץ ובלתי ניתן לערעור? הצביעו לסקר ושרשרו את תשובתכם גם לכאן.

לא תאמינו

אבל יש לי מבחן ענק בהיסטוריה ב-2 במרץ, ואני, בתור חנונית מצויה לא אוכל לשאת בעובדה שאני אהנה עד מוות לפניו. אאוץ'. בא לי למות.

../images/Emo45.gifואני איתו! איזה כיף שאני הולך להיות שם!

הזמנתי כרטיס כיסא לידו למרות שהוא הזמין שבועיים לפני בערך חחח... קיצר הולך להיות חבל על הזמן
בר זוכרת שלפני ההופעה הקודמת בהיכל התרבות התלבטתי אם ללכת ובסוף וויתרתי? בסוף יצא טוב :) גם עוד הופעה,גם פורטיס מתארח שזה אמן שאני ממש אוהב! מה אפשר לבקש יותר מה?

Niran2

New member
מגיע כמובן, שורה 2 כמו תמיד :)

בא בטוב ההופעה, שבועיים לפני הגיוס. ככה שאני מאמין שזאת תהיה ההופעה האחרונה שלי בזמן הקרוב בהחלט (3 שנים, ככה מספרים
), אלא אם תהיה הופעה קרובה וטובה בזמן שאני אהיה בבית

music king

New member
החלטתי כבר ב26.12.

לא משנה מה יקרה... שום דבר לא ימנה ממני להיות בהופעה הזאת. יש לי הרגשה מאוד חיובית וטובה בעניין הזה, וזה האמת כל מה שצריך. אני + חבר אחד נהיה בהיכל.

music king

New member
כבר לא כל כך.. כנסי לדף ה6. ../images/Emo13.gif

גם הישתתפתי בכמה שירשורים מאז. לא נורא את לא צריכה להרגיש לא נעים.. פשוט יצאתי לטיול גדול של 7 ימים ולכך לי קצת זמן לחזור לשיגרה אחריו. לא הגבתי כבר הרבה זמן.. נקווה שהפעם תזכרי

למעלה