סקר

../images/Emo88.gifסקר../images/Emo88.gif

בסקר הקודם הוכרע כי רוב חברי הפורום מעדיפים קליפים מבויימים מסיבות שונות.
בואו להצביע ולתת לנו קצת מושג בנוגע ההעדפות שלכם למופעי אוטוביוגרפיה. האם אתם מעדיפים מופעים כמו קיסריה, בליווי 40 נגנים, או שאתם מעדיפים הופעות כמו שוני עם 13 נגנים? או אולי בכלל הופעות כמו עיר הבירה- חשמליים (ללא ליווי נגנים)? שרשרו לכאן את הצבעתכם. ספרו לנו למה בחרתם במה שבחרתם ובאיזה הופעות הייתם וכמה נגנים היו בהן.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| כמה שפחות ובגרסאות מקור!

לא הייתה ממש אפשרות כזאת אבל ככה אני חושבת. לדעתי כל הפרוייקט של "אוטוביוגרפיה" הוא נדיר ונפלא אבל לא נראה לי שהוא צריך להימשך לנצח. השנה היה לכנסייה קאמבק מעולה שהביא אותם לרמה ולחשיפה שלא הייתה להם עדיין אבל בכל זאת, אני מתגעגעת לכנסיית השכל הישנים. אלו שהתאהבתי בהם בהתחלה. משהו מזה נורא חסר לי. אבל אני רק אחת מתוך [מעל ל-] 20,000 שנחשפו ל"אוטוביוגרפיה" אז לא נראה לי שיש עוד שחושבים כמוני
. אני חייבת לציין שאני מתגעגעת במיוחד לגרסא המקורית של "תנו לי לשתות"
לפני כמה ימים היה את הקליפ ב- 24 וזה עורר בי געגועים נוראיים לגרסא המקורית בהופעות.

cowgirl Ms

New member
צודקת..

אנשים שוכחים את הכנסייה שהיתה לפני האוטוביוגרפיה וקצת חבל.

pashut Adi

New member
אני די גם וגם...

אני מאוד אוהבת הופעות ענקיות ומושקעות כי הן יותר איכותיות כאלה אבל גם הופעות אינטימיות שאחר כך אפשר לדבר איתם כזה...

ככה ../images/Emo13.gif

הצבעתי ל"כמה שיותר", בגלל שבהופעות החשמליות זה עדיין הגירסאות של אוטוביוגרפיה פשוט בלי החלק של כלי המיתר ומרגישים שמשהו חסר. הייתי בניצנים ושוני
- 13 נגנים הייתי בעירהבירה חיפה- חשמלי. היה דיי מעאפן\= כן,כן, אני צכה להתבייש- לא הייתי בקיסריה בלהבלה

אז ככה...

דבר ראשון כל הכבוד ויישר כח לכנסייה ולעמי "מה עם אלג'יר" רייס על המופע הענק הזה שהם הרימו. אבל... אני מאוד מתגעגע לכנסייה הישנה, עזבו את הכלי מיתר או הגרסאות החדשות זה לא מה שמפריעה לי, מה שמפריעה לי זה הגודל של כל הפרוייקט הזה (שוב כל הכבוד) אבל אני ממש מתגעגע לאינטמיות של ההופעות. ואני גם מתגעגע לשמוע בהופעות שירים שהם מחוץ ל"אוטוביוגרפיה" (היא הולכת, אנשים מושלמים, עטוף וכו'). עוד דבר: אני ממש שונא את ה"תנו לי לשתות" האוטוביוגרפי. הופעות שהייתי בהם... הופעה בנצרת עילית ביום האצמאות לפני כ10 שנים (אחת ההופעות הראשונות שלי בחיים, הייתי בן 13 בערך) מופע השקה של "אוטוביוגרפיה" בבארבי (שני הימים). הופעה של 4 כלי מיתר (אוטוביוגרפיים) בחווה בנהלל. ההופעה ב"פסטיבל ישראל" בבניני האומה. ועוד הופעות שונות במשך 10 השנים האחרונות שאני לא יכול לשחזר את כולם עכשיו. (כל שאר ההופעות קיסריה וכאלה לא הלכתי כי אחרי בניני האומה הבנתי שה"אוטוביוגרפיה" פשוט גדול עליי, אני לא בנוי לזה). אגב, בסקר הצבעתי ל"כמה שפחות" למי שלא הבין.

למעלה