סקר מי שחקן יותר טוב? גיל פרנק נתי רביץ
ש שולה חן New member 13/5/02 #1 ../images/Emo88.gifסקר../images/Emo88.gif מי שחקן יותר טוב? גיל פרנק נתי רביץ
D dickies New member 13/5/02 #5 טלוי במה ../images/Emo29.gif לדעתי נתי רביץ יותר טוב בדברים כמו "כסף קטלני" "לחיי האהבה" ועוד דברים כאלה שהוא עשה ואני לא זוכרת.. אבל גיל פרנק יותר טוב בעינין הטאתרון
טלוי במה ../images/Emo29.gif לדעתי נתי רביץ יותר טוב בדברים כמו "כסף קטלני" "לחיי האהבה" ועוד דברים כאלה שהוא עשה ואני לא זוכרת.. אבל גיל פרנק יותר טוב בעינין הטאתרון
P Pinki Girl New member 13/5/02 #7 אז ככה אני לא ראיתי את גיל בשחום הצגה אז אני לא יכולה להחליט לפי זה
T tootik New member 13/5/02 #10 שניהם שחקנים טובים אבל... נראה לי בגלל הדמויות ששניהם משחקים, נתי רביץ יותר בולט...
ע עזית הצנחנית New member 13/5/02 #12 גיל גילגיל המדהים לדעתי גיל פרנק שחקן מעולה והוא משחק את דורון באופן מושלם, חולה עליו זה לא אוביקטיבי, אבל נתי רביץ גם שחקן מעולה , מלא חוש הומור , נאה, שימו לב שבהתחלה לא בלט כי שיחק דחוי, ועכישו בולט כי השתנה , אבל אין על גיל עזית
גיל גילגיל המדהים לדעתי גיל פרנק שחקן מעולה והוא משחק את דורון באופן מושלם, חולה עליו זה לא אוביקטיבי, אבל נתי רביץ גם שחקן מעולה , מלא חוש הומור , נאה, שימו לב שבהתחלה לא בלט כי שיחק דחוי, ועכישו בולט כי השתנה , אבל אין על גיל עזית
P Pinki Girl New member 13/5/02 #15 תשובה טובה לדעתי יעל הדר משחקת טוב מאוד אישה רעה ותחמנית וסופי צדקה משחקת טוב מאוד אישה טובה ועליזה