סקר חדש!

../images/Emo88.gif סקר חדש!

עונת המלפפונים הגיעה והזכירה לכולם שצריכים סקר חדש. אז קדימה - לכו להצביע. ועכשיו לתוצאות הסקר הקודם. משהו כאן לא מסתדר לי. יותר ויותר גולשים מהמין הזכרי יצאו מהארון ומי שזוכה בסוף בסקר אלה טיילור ופלישיה עם 24%? איכס. בכל מקרה. אחריהן: 21% טיילור וברוק 16% ניק ות'ורן 13% סטפני וסאלי 10% ברוק וסטפני 5% רידג' וניק 5% ניק ודנטה 2% מאסימו ואריק (אפשר להניח שאריאל הוא היחידי שהצביע לאופציה הזו, כן?)

Shiri from the block

Active member
חח מה?? טיילור ופלישיה?? חח אשכרה איכס! ../images/Emo6.gif אבל אהבתי את מקומות 2 ו-3../images/Emo9.gif

Indiman1

New member
אם אני זוכר נכון

הצבעתי לטיילור וברוק... אמממ חבל.
ובקשר לסקר החדש - לא ידעתי שפלישיה היא גם סוג של "פריט"

א ר י ק ל

New member
../images/Emo27.gifפריט מאוד ייחודי ושימושי--

שקל להתעורר לצידו במיטה בבוקר..(תודה לניק ודנטה,שנתנו את הטיפ וההמלצה).
שקל לריב איתו (תודה לסטפני על שימושה הייחודי).
שאפשר איתו לפרק אהבות.(תודה לניק שנפגע בעת השימוש).
שכדאי בשבילו לחתוך את הטן ולהוציא כלייה (לצערנו סטפני לא התנסתה בכך..).

Just Nir

New member
טיילור וברוק זה דווקא היה לא רע..

צמד חמד שיחליט ללמד את רידג' לקח בענייני נשים ואת סטפני בענייני אינטרסנטיות וצביעות. גם טיילור ופלישה זה טוב, אבל אין על היציאה מהארון של ברוק וטיילור.

אני בהלם!

מתוצאות של הסקר בינתיים... מה קרה לכם? בלי הדמעה הבודדה של ברוק לא היתה לנו סידרה!!

Just Nir

New member
הדמעה של ברוק זה הדבר הכי מעצבן..

קתרין עצמה היא שחקנית מצויינת, אבל לעצם העניין, כשהיא נאלצת לבכות הדמות שלה, ברוק נהיית כל כך פתטית כי אין לה עמוד שדרה להחליט עם איזה גבר היא רוצה לחיות את שארית חייה ולהקריב דברים בחיים.

א ר י ק ל

New member
ממש לא. אנשים רגשנים שמאוהבים

באהבה נוטים להיות לפעמים חסרי החלטה.. תאר לך- שהיית רוצה כמה דברים במשך המון זמן, ופתאום אתה מקבל את כולם על מגש של כסף,לאחר שהזעת הוכפשת ועמלת. והתנאי היחידי הוא- קח דבר אחד וותר לנצח על כל השאר. מה היית עושה??!! בודק את הכל,ואז מחליט. ואז מתחרט.

Just Nir

New member
אני מבין שבאהבה נוטים להיות ככה...

אבל אצל ברוק זה תסריט שכל הזמן חוזר על עצמו, ולכן הייתי מעדיף על זה כדי שהיא לא תצטרך לעמוד ולהתמודד עם מצבים כאלה.

S c a r l e t t

New member
נו בדיוק!

איך אפשר לקצץ ולותר על הדמעה של ברוק? אפילו אני לא יכולה בלעדיה... אני בעד הסיגר של ניק, ודחוף

למעלה