סקר חדש!

../images/Emo88.gif סקר חדש!

מאחר והפורום די חלוק (אלוהים יודע למה) בדעתו לגבי פריק. קבלו את הסקר החדש: מי ירה בסטפני? אם בחרתם באפשרות 6, אתם מוזמנים לפרט כאן מי לדעתכם היורה.

Mikel20

New member
../images/Emo207.gif הפרק האבוד - מופע האימים של ג'קי M

הקנדית לא הקליטה, אבל מישהו אחר טרח להעלות את הפרק מה6 לחודש שלא ראינו... הוא די משעמם, אבל הקטע עם ג'קי הורס, הופכים אותה לסאלי החדשה.

Mikel20

New member
כי היו מלא הודעות חדשות על הבוקר

אז לא רציתי שיהיה בלאגן... תפריד אותה אם זה מפריע לך

S c a r l e t t

New member
מה עם סטיבן..?

יותר הגיוני לשים אותו מאשר את ניק, נראה לי הפעם שניק ממש לא קשור לעניין הזה

Yaki J

New member
בתכלס מי שיכריע בנושא הוא הWGA

אם שביתת התסריטאים לא תסתיים, ניתקע ולא נגלה מי ירה בסטף. לא הפסד גדול.

Indiman1

New member
לפי מה שהבנתי

התסריטאים כתבו פרקים עד לינואר. אז יש לסדרה מלאי . חוצמזה שהמפיקים גם כותבים פרקים בסדרה ...

Mikel20

New member
אבל הם עדיין חברים בWGA

ולכן אסור להם לכתוב תסריטים חדשים... למרות שאם הוא המפיק, הוא תמיד יכול להגיד שהוא כתב את זה הרבה לפני
הוא הרי עושה מה שבא לו בתוכנית. מצד שני, הוא לא כותב את התסריטים עצמם בדר"כ, רק את קווי העלילה עד כמה שידוע לי, את "העבודה השחורה" עושים הכותבים האחרים.

Yaki J

New member
בהתחשב שבראד בל מפגין יחד עם שאר השובתים מול

אולפני CBS אני בספק. בראד בל הוא אמנם מפיק, אבל גם כותב ראשי, וככותב הוא שייך לWGA, ולכן שובת איתם. מהבחינה הזאת אין שכתובים של התסריט, וכל מה שנכתב עד ינואר יצטרך להתצטלם כפי שהוא. ואם לא גילו מי היורה של סטפני עד ינואר, אז גם לא יגלו, בגלל זה מנסים עכשיו לראות מה יקרה עם החוזה של הת'ר טום (הוא מסתיים בינואר. מבחינתי שלא יחדשו אותו). אני מאד מקווה שאם אכן תתארך השביתה עד מאי כפי שחוזים, כותבי הסבוניות יקבלו שכל, ינטשו את הWGA ויחזרו לכתוב. השביתה הזאת מיותרת, קנטרנית, רעת לב ותעשה רק רע לסבוניות שלא ישרדו. גם ככה קשה מול הטוק שואוז והכלבים שגוזלים להם צופים, רק חסרה להם השביתה הזאת...

S c a r l e t t

New member
אני מארגנת שביתה משלי

לטובת החתמת הת'ר תום על חוזה נוסף לעוד הרבה שנים!!

Mikel20

New member
מצטרף ומקים תנועה משלי

התנועה "למזעור הלוגנ'ס בסדרה" או בשמה האמריקאי "The Less Logans, The Better".... סיגל , נוכל לאחד את שתי המטרות שלנו

השנאה מעוורת אותך ../images/Emo3.gif

איך המטרות שלכם מאוחדות? היא רוצה את הת'ר טום ואתה לא רוצה לוגנס. בקיצור - שילה.

Mikel20

New member
לא אמרתי שלא יהיו בכלל

אמרתי למזער, אז אפשר לאחד את שתי המטרות...לוגן אחת בסדרה וקוראים לה קייטי
וכן, המשפחה הזאת פשוט פטתית, משעממת ולא עושה דבר בסדרה חוץ מלבכות על זה שהפורסטרים דופקים אותם (בתוך ומחוץ למיטה). אז כן, אני שונא אותם.

צקצקצק

קייטי לא יכולה להיות הלוגן היחידה בסדרה. היא חייבת לפחות עוד לוגן אחד כדי שהיא תוכל להראות לו כיצד לחיות חיים מוסריים והגונים.

Yaki J

New member
אללי

אם קייטי תהיה הלוגנית היחידה היא תתחיל - חס וחוקן - להטיף מוסר לטיילור!

למעלה