סקר חדש!

../images/Emo88.gifסקר חדש!

תוצאות הסקר הקודם, בעקבות רכישת הסדרה ע"י yes: 39% בחרו :מתעלל בצפניה ומציף את הפורום. אני אישאר ב-HOT ואנסה לגרום להם גם לקנות את הסדרה. 34% בחרו: קונה מיץ מנגו סחוט ונהנה. אני כבר לקוח של yes. 21% בחרו: מביט בסקר וחושב לעצמי: ``לו שילה הייתה יודעת שזה יגיע לזה, היא הייתה הורגת את כולנו``. 4% בחרו: דופק את הראש בקיר ומתלבט האם להתנתק מ-HOT ולחצות את הקווים. ולסקר החדש:מה אתם חושבים על פריק (פיבי וריק)? הצביעו עכשיו!

silvia_too

New member
לאחר שני סרטי אנטרפרייז עם קירק ו...

פיקארד, הוחלט אצלי להשאר ב YES. זר לא יבין זאת וגם לא הרך בשנים הייתי אומרת שריק נראה לא רע, פיבי בוודאי תכניס אותו לצרות ומן הסתם תלך בדרך נשות השבט כולן ימים טובים

Shiri from the block

Active member
דווקא לדעתי הם חמודים ביחד ואני שיא הרצינית.. כשקראתי את התגובות שלכם פה מזה ציפיתי למשו נוראי אבל זה ממש לא ככה. בעיקרון- אני מסכימה שהם מין חצי אחים כאלה ושהקשר עצמו מאוד מוזר, אבל הם חמודים ביחד../images/Emo9.gif

א ר י ק ל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני מודה שזה לא הליהוק המושלם לסרט

רומנטי, אך הם ממש בסדר ביחד. ממש לא מזיקים.

Noamush

New member
הו, אריקל../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

איזה כיף לראות פנים מוכרות פה בפורום!

../images/Emo66.gifריק ופיבי

חמודים כמו לראות את סדאם חוסיין (ז''ל) ואחמדניג'אד (בקרוב ז''ל) ביחד.

sashkashurik

New member
יש אופציה מספר 3?

לא ממש אכפת לי, אני עושה FF כשאני רואה אותם ביחד?

Indiman1

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל

הם די משעממים, זה גם מה שאני עושה כששניהם יחד על המסך. בחרתי את האפשרות הראשונה מן הסתם

S c a r l e t t

New member
../images/Emo5.gifמזעזעים

פיבי כשלעצמה מיותרת ומעצבנת, אז אותה לתקוע אותה עם מישהו ולשמוע אותה חופרת לו כל היום? כואב הלב על ריק המסכן, שצריך לסבול אותה וזה בלי להזכיר אתהקשר המשפחתי בכלל

Noamush

New member
הזיווג עצמו נוראי ../images/Emo5.gif

אני חושב שדווקא פיבי חמודה, אבל אני חושב שהמערכת יחסים הזאת, כמו רבות אחרות בסדרה היא ממש מבחילה. אולי כדאי שישקלו בסדרה להכניס קצת אנשים שהם לא ממשפחת פורסטר לסדרה, ככה שיהיו מערכות יחסים שהם לא בתוך המשפחה.

Shiri from the block

Active member
אגב, זאת אותה שחקנית שעושה את פיבי כל הזמן? או שהן מתחלפות? כי אם זאת אותה אחת אז מסכנה אחותה../images/Emo3.gif

למעלה