סקר חדש

../images/Emo88.gif סקר חדש ../images/Emo88.gif

איזה ביצוע לשיר בלייב של הלהקה אתם הכי אוהבים? תבחרו שיר אחד שבשבילכם הוא הביצוע האולטימטיבי של הלהקה על הבמה, אז כדאי שתחשבו טוב על זה... אני בוחר ב- Trampled Underfoot מההופעה ב- Earls Court. לפי דעתי אין בשיר הזה פגם אחד והוא גם לא לוקה בחסר משום בחינה אפשרית. יש שם את כל מה שאפשר להגיד על לד זפלין.

Liorking

New member
אה...

אני מתלבט בין שלושה: The Ocean מה-DVD הכפול כי זה פשוט מגניב Dazed And Confused מאותו DVD (אבל הופעה שונה) בגלל כל הקטע עם הקשת של הכינור Stairway To Heaven מ-DVD אחר The Song REmains the Same (הופעה מ-75) בגלל הסולו הענק! אני חושב שאני אבחר ב-Dazed And Confused

AeroTom

New member
אני חושב שאני די סגור על עצמי כאן

Bring It On Home מתוך ה-LA Forum ב-25 ליוני, 1972. הגרסה שמופיעה ונועלת את How The West Was Won. זה פשוט מושלם. 9 וחצי דקות של השיר הזה עם ביצוע ענק, וה-Middle Section בלייב עם ההרמוניה של הגיטרה והמפוחית עם התופים. ואז בסוף החזרה לריף המדהים של השיר הזה. פשוט גרסה מ-ד-ה-י-מ-ה לאחד השירים הכי אהובים עלי של הלהקה. לא על הרבה דברים אני אגיד שהם פשוט מושלמים, אבל על ה-9 וחצי דקות של הרצועה הזאת אין עוררין. שלמות במיטבה

Aeroguy

New member
שאלה טובה

זה יהיה או Dazed & Confused מה-BBC (הגרסא הארוכה) או Bring It On Home מ-How The West. ה-DVD? האמת, עדיין לא ראיתי אותו...

FuNky M0nK

New member
האמת,

שאני מאוד מתלבט, שמעתי רק את הדי וי די הרשמי שיצא. ושם נורא אהבתי כמה שירים, במיוחד התלהבתי מbring it on home אז אני מניח ש bring it on home מהדיוידי הרשמי. תומר, אתה עושה לי חשק. 9 וחצי דקות?

Mena Rea

New member
אה, סבבה

לדעתי No Quarter בהופעה הרבה יותר טוב מהמקור (ג'ימי לוקח שם את הליין במקום ג'ונסי). לא זוכר מאיזו הופעה.

Speed King

New member
חולה על הופעות של זפלין...

כרגע הביצוע לייב האהוב ביותר זה whole lotta love מHTWWW רוקנר'ול משובח ואחר כך בלוז טהור.. One night, one ni-ee-ii-ee-i-i-ight One night I was layin' down I hear my mama and papa talking-ahh I hear them say Lo-ooo-oh-ord You've gotta let that boy b-b-b-b-b-b-b-b-b-boo-gie I think John Lee Hooker said that Oooh boogie, oooh boogie C'mon, c'mon, c'mon, c'mon, c'mon, boo-gie mama

AeroTom

New member
ה-Medley של זה שם נהדר ../images/Emo45.gif

ה- Boogie Chillun/Let's Have a Party/Hello Marylou/Going Medley ממש ממש נהדר ל-Whole lotta Love שם. מאוד אוהב את הגרסה הזאת

למעלה