סקר חדש בפורום!

AeroTom

New member
../images/Emo88.gif סקר חדש בפורום!

קודם כל לתוצאות הסקר הקודם: מבין 30 מצביעים לסקר של כמה אלבומים (מקוריים כמובן) של הלהקה יש לכם, הכי הרבה קולות הגיעו ל- 4 עד 6 דיסקים. מיד אחריו 1 עד 3. ארבעה הצביעו שאין להם אף דיסק מקורי של הלהקה (מקווה שישתנה!). 3 הצביעו שיש להם את כל אלבומי הסטודיו+קצת מהאוספים או אלבומי הלייב. 2 הצביעו ל-8 עד 10 דיסקים ו-2 גם הצביעו שיש להם את כל הדיסקוגרפיה המלאה (כולל האוספים ואלבומי הלייב). ועכשיו לסקר החדש - מהו הפרוייקט האהוב עליכם של יוצאי הלהקה לאחר התפרקותה? כולם מוזמנים להצביע לסקר באפשרויות בפס הכחול על גבי הפורום. וגם כמובן אשמח שתכתבו על זה פה ותגידו גם למה הצבעתם וגם הסבר אם תרצו. אז...רוצו להצביע!

FuNky M0nK

New member
מצטער.

לא מכיר פרוייקטים כאלה. סקר הבא אני אענה בשמחה.

maler1

New member
גם אני לא...

אני לא מכיר פרוייקטים שלהם אחרי שהם התפרקו...

AeroTom

New member
לא שמעתם שום דבר?

שום אלבום של רוברט אפילו? יש לו לא מעט. גם לא ה-Unledded של ג'ימי ורוברט ביחד והשיתופי פעולה האחרים שלהם?...גם לג'ימי וג'ון פול-ג'ונס יש אחלה של דברים אחרים שיצאו בזמן שאחרי הלהקה. אם לא שמעתם עוד שום דבר של חברי הלהקה אחרי ההתפרקות עד היום - אז הגיע הזמן להתחיל. יש הרבה דברים טובים. בהחלט כדאי.

AeroTom

New member
No Quarter

Jimmy Page & Robert Plant Unledded. בהחלט דיסק טוב עם גרסאות מאוד נחמדות לשירים של זפלין. אפשר גם לרכוש את ה-DVD של מה ששודר במסגרת MTV Unplugged. ממש נחמד.

אוז בת

New member
גרסאות נחמדות????

בקוארטר יש שם גירסאות אלופות...של המוזיקה הקלאסיתמולצילילי ערב... ואכן מומלץ גם לראות את ההופעה.... ממש גאונות קטע חזק שלהם לדעתי

AeroTom

New member
יש כמה קטעים מדהימים ללא ספק

אמרתי *מאוד* נחמדות!
ובהחלט יש שם כמה יותר מזה. גרסאות מיוחדות וממש יפות. שווה מאוד לשמוע למי שלא שמע. והתקופה של ה-Unledded ב-94 וסיבוב ההופעות שלהם בעקבות זה ביחד ב-95\96, זוהי בהחלט מהתקופות היותר טובות שלהם בקריירה לדעתי והכי טובה אחרי סיום דרכה של הלהקה.

למעלה