סיכום שבועי

Queenati

New member
../images/Emo88.gifסיכום שבועי

לוח משמרות לשוטרי הבלוגTV: תודות לשי שעזר מאוד, יש לנו לוח משמרות חדש, אשר בו כל אחד יכול להכניס את המשמרות שביכולתו לתת לנו. ללוח המשמרות ניתן להיכנס דרך הלינק הבא: http://cal.shaibn.com שם המשתמש: tapuz סיסמה: duncan8twee כל אחד מהשוטרים יכול להיכנס ולעדכן את השעות הרלבנטיות מבחינתו - נא לא לשכוח - 2 משמרות של 4 שעות בשבוע!!!
חשוב לדעת שלא ניתן לבצע שינויים. השינויים יעשו רק על ידי - כך שבאם יש תיקונים/שינויים וכיוצ"ב, נא לפנות אלי על מנת שאוכל לעדכן. מי שלא מסתדר, אשמח להסביר לו כיצד לעדכן את לוח המשמרות.
שוטרים נוספה אלינו שוטרת חדשה - מקסימה ושמה יונית 44, ברוכה הבאה לכוחותינו. בכל שאלה ניתן לפנות לשאר השוטרים, למורשי החסימה וכמובן אליי
. שוטר 20 כבר לא עימנו, מכיוון שאין באפשרותו להתחייב במשמרות, הוא ביקש שאסיר את הרשאותיו. לידיעתכם/ן. שבוע הבא -
בשבועות, אני יוצאת לחופשה
החל מיום שלישי ועד שבת. אשוב לפעולה ביום ראשון. אייל יקבל את הפלאפון שלי וניתן יהיה לפנות אליו בכל עת. נטע תחליף אותי בפניות במייל, אבל כמובן שגם ניתן לפנות אליה בפלאפון: 067-767735 טליה 36 נמצאת בחופשה
ותשוב אלינו ב- 28 לחודש. כמו כן, ביקשתי מהדר, שי וקובי לסייע לי בתקופה זו. טליה תסייע לנו ישר כשתחזור
. אני מאחלת לכולכם/ן סופ"ש נעים ורגוע

BlogTV Police21

New member
תודה על העדכון ו...

... אני גם כן אשמח לעזור לכל מי שלא מבין איך לעדכן את הלו"ז ו/או בעיות כניסה לעמוד עצמו. טיסה נעימה ענת :) תהני ותחזרי Soon
שי פוליס21

Queenati

New member
../images/Emo62.gifבהמשך ללוח המשמרות

בעת עדכון השעות, יש לציין את טווח השעות של המשמרת, קרי, 4 שעות בעת העידכון. נא לא לשכוח לעשות זאת!!!

BlogTV Police21

New member
כמו שענת רשמה...

סה"כ מאוד פשוט להוסיף ללו"ז: 1) לשים מאיזו שעה אתם מוכנים למשמרת. 2) למשך כמה זמן תהייו שם (באופן רישמי). אם אתם נשארים עוד, אחלה :) לכל שאלה בנושא אשמח לעמוד לרשותכם! שי פוליס21

BlogTV Police9

New member
לא הבנתי כלום מלוח המשמרות

ראשית כל הכבוד שי על היוזמה שאתה משקיע בכך. נראה לי מסובך מאוד לא הבנתי שם כלום

Queenati

New member
לוח משמרות

השעות למשמרות: 09:00-13:00 13:00-17:00 17:00-21:00 21:00-01:00
אז נא לשים
כמו כן, שימו
שיש בראש העמוד קישור ללוח המשמרות, צריך רק לזכור את שם המשתמש: tapuz והסיסמה: duncan8twee
הדר - לשאלתך, שוטר 20 היה עופר אבל אם לא זכרת אותו זה רק אומר דרשני...

למעלה