../images/Emo88.gifסיכום שבועי
טוב, אז בשל החגים והאירועים השונים לא נכתב עדכון שבועי ועמכם הסליחה...
קליטת שוטרים חדשים: בשבועיים האחרונים הצטרפו אלינו 3 שוטרים חדשים: שוטר 11 - זוהר שוטר 41 - מוטי שוטר 48 - מושיקו ניתן לראות בפורום שהם התקבלו בברכה ובחום למשפחת הפוליסים. אז שוב, ברוכים הבאים ובהצלחה. במהלך השבועות הקרובים, אנו נמשיך לגייס שוטרים נוספים שיסייעו לנו. שוטר מס' 18 - רועי יחזור לשורותינו ביום ראשון לאחר מנוחה של שבועיים. שוטרת 38 - אושרת עזבה את שורותינו וזאת משום שאושרת יותר פעילה כמשדרת מאשר כשוטרת וזה מאוד מתנגש אז החלטנו ביחד שעדיף שהיא תשדר כי בכל מקרה היא אוהבת ומתחברת לזה יותר. אז כמובן שניתן לראותה בשידוריה כ"שנטיפי". להבא דעו שאני לא מגייסת שוטרים שהינם משדרים. ואני בטוחה שאתם מבינים גם את הסיבה לכך.
הרצאה בנושא התאבדויות ברשת: ההרצאה התקיימה ביום שלישי עם ליאורה המקסימה, מנהלת עמותת סהר. ההרצאה היתה מאוד מעניינת ומעשירה. הופתעתי ומאוד שמחתי/נו לראות שרוב השוטרים הגיעו והערב היה אמנם ארוך אך מאוד ממצה. היה מאוד נחמד לראות את כולם ביחד - מגובשים ואני רוצה להודות לכל מי שהגיע. מי שלא יצא לו להגיע - לא נורא, אבל מומלץ ורצוי מאוד לקרוא את המצגת ואל דאגה - נארגן עוד אירועים מסוג זה בהמשך. את המצגת שי הוסיף לפורום - אז תודה רבה שי
. ניתן כמובן לעיין בו בכל עת, ואף רצוי
. את הלינק למאמר "על הגג" שהומלץ ע"י ליאורה, אני אשרשר להודעה זו ביום ראשון.
קידום משדרים: אנחנו רוצים לצפר מספר משדרים קבועים בבלוגTV, ולשדרג להם את איכות השידור. במידה ונתקלתם או אתם מכירים משדר/ת בלוגTV שלדעתכם מגיע להם צ'יפור, אני צריכה שתוודאו שיש להם ADSL ובמידה וכן, תעבירו לי את הפרטים שלו/ה על מנת שאצור עימו/ה קשר, אפשר גם מהמבוגרים כמובן
(רצוי פלאפון אבל לא כולם ששים לתת/לחשוף את המספר אז ניתן להפנות אותם למייל שלי – [email protected]).
דבר אחרון - הועלתה השאלה האם לאפשר לגולשים להעביר לינקים בבלוגTV. לאחר התייעצות, הוחלט שמדובר בדבר שלא ניתן למנוע ואפילו אם האנשים יורחקו - הלינק עודנו קיים בבלוג ולא ניתן להסירו. במידה ומפיצים לינקים לבלוגים כתובים, או תוכנות חינמיות (messanger, skypes, ) וכד', נאפשר זאת. מי שלדעתכם מפיץ טרויאנים, וירוסים וכד' - כמובן שנרחיק. גולש שיחליט לפתוח זאת – זו בעיה שלו כמובן.
אז שיהיה לנו סופ"ש רגוע ומקסים
. ול"ג בעומר רגוע עם המון בטטות ובשר וכמובן מרשמלו