סדר בפורום!!

מיטל101

New member
../images/Emo88.gifסדר בפורום!!../images/Emo88.gif

טוב,סתכלו לא היה ממש התעניינות מצד אנשים פה אז את רוב הפינות בינתיים אני אפתח אבל אני אשמח שכל מי שרוצה לפתוח פינה ואני מדגישה כ-ל יגיד לי ונסדר לו את הפינה שהוא רוצה... אז מעכשיו זה יהיה בערך השבוע שלנו: יום ראשון-הכר את הפורום... הסבר קצר:מי שאחראי על הפינה (STA1) ייבחר כל יום ראשון מדי שבוע ילד/ילדה בפורום וכל הפורום ואני מדגישה כל הפורום פשוט שואל את אותו ילד כמה שיותר שאלות כדי להכיר אותו... מובן? יום שני-עידכון שבועי... מה היה לנו השובע בפורום..(בינתיים אני אפתח את הפינה) יום שלישי-החוליה החלשה על דמויות מסאמרלנד(חלי המנהלת תנהל את המשחק) יום רביעי-שאלון שבועי(בינתיים אני אפתח את הפינה) יום חמישי-משחק שבועי(בינתיים אני אפתח את הפינה) יום שישי-מה עשה לי את השבוע? יום שבת-ביום שבת יהיה לנו את ה-
כדי לדבר על כל הנושאים שלא קשורים.. (בינתיים אני אפתח את הפינה) בין לבין...אם למישהו יש שלות על סאמרלנד/בקשות/חדשות וכדומה יכול לפתוח הודעה חדשה... בקשה-אל תפתחו סתם הודעות חדשות!!תנצל"שו!! ואני שוב מבקשת...אני לא יכולה לפתוח את כל הפינות יש לי עכשיו חודש מאוד קשה בבצפר אני חייבת עזרה.. אני מבקשת עזרה מצד אנשי הפורום...בבקשה...!! תודה רבה ושיהיה לנו פורום פעיל ונעים....

Alias4Ever

New member
../images/Emo45.gif

את פינת ה-
אני אפתח.... וואי את לא יכולה לפתוח את כל הפינות.... טוב צריך מתנדבים לכל הפינות שאין להם בעלים גם לי יש חודש מאוד קשה בבצפר - מגנים ובגרויות ויהיה לי מאוד קשה אבל לי חשוב ואני אכנס לכאן לפחות פעם ביום ואם גם לכם חשוב אז יאללה ... להתעורר... ו...כמו שהיא אמרה...תנצל"שו...אל תפתחו הודעות חדשות.. זה הורס את הסדר בפורום וזה נורא מבלגן ומבלבל ו..גם...לסדר את זה דרך האדמין זה קצת מעצבן (
) אז קצת התחשבות

מיטל101

New member
חחח....תתחשבו!!!

אין בעיה...את פותחת את האוף טופיק... ומ-ת-נ-ד-ב-י-ם~~!!~~ אני גם אפתח פינה או שתיים אבל צריך עזרה ובהצלחה בבגרויות וכאלה

נופר 247

New member
סבבה...

אין לי בעיה לעשות פינה..כל פינה..תחליטו אתם אני לא יודעת להחליט .. רק לא משחק שבועי...אין לי מוח יצרתי כל כך... אני בידייכם....תחליטו... כל פינה שתרצו אני יעשה..

מיטל101

New member
חלי...

אולי שהוא יעשה את האוף טופיק? בגלל שהוא לא רוצה שאלון או משחק...בסדר?

Alias4Ever

New member
סבבי

שיעשה את האוף.. אבל צריך עוד מתנדבים... אחרי שכולם יגידו מה הם רוצים אני מוכנה לקחת את מה שנשאר.. אז מה יש לנו...רונן עושה את באוף רז עושה את ה"הכר את הפורום" אני עושה את החוליה החלשה ועכשיו נשארו כל שאר הפינות (כן אני יודעת מיטל עושה את כולן אבל זה לא עובד ככה
)

מיטל101

New member
תוכלי לעשות את השאלון השבועי?

אפשר לקחת שאלונים מפורום שאלונים וסקרים

נופר 247

New member
../images/Emo4.gifהצעה..

אני יכולה להביא מידע על השחקנים..כולם לא רק ג'סי (הכוסון השווה בטרוף המהמם
) אבל אני רוצה האישור מהמנהלת להתחיל.... יש אישור?

למעלה