מפקד פורום

רפי צבר

New member
../images/Emo88.gifמפקד פורום../images/Emo150.gif

שבוע טוב גבירים וגבירות, שוכני פורום מכובד זה לטובת ידע כללי, וסקרנות (שהיא יצר שלא האדם בחר לקבל) הנה נערך לו מעין מפקד פורום מטרת המפקד היא לתת תמונת מצב של הפורום על יושביו הדרך היא שכל אחד מפרסם הודעה שכוללת את שמו גילו וכתובתו (באם יחפוץ) התשובה לשאלה - לשם מה? הרי רואים מי כותב הודעה - היא שלא כל מי שכותב הוא משתתף בפורום, מכמה וכמה דפדופים שנערכו עלתה המסקנה שהפורום הזה מכיל גם רבים שנהנים בלי להשתתף, וגם אתם חלק מהפורום. בגדול המידע יוכל לשמש אותנו לדברים כמו מפגש הפורום (שבא עלינו לטובה ב"ה) אז הנה להלן אני אפתח:

איל1לשם

New member
איל לשם

18.5 קיבוץ כפר עציון דתי. סיימתי תיכון לומד השנה בישבת הקיבוץ הדתי במעלה גלבוע ומתגייס בעזרת ה' בנובמבר הבא.

יודע ביודעין

ידידיה ונגרובר. 17. חי באפרת. מסתבר שגר בשכנות לאיל לשם. אוהב אנשים - אם כי לא מכיר הרבה כאלה - מילים ופיתולים וקצת שלווה ורוגע. דתי.

ilovelior

New member
ליאור לנקסנר

185 ס"מ , רגיש , מתחשב, ספונטני,עדין, מעוניין במערכת יחסים ארוכת טווח. נתניה.

REMBRANT

New member
נו אלה מה

זוועה אנשית מעונין בחלאת אדם לקשר רציני ארוך וכואב

אשרי היכול את מומיו להביס

אור גלבוע לפני כחודשיים הורדתי 19 לקבורה פרדס חנה-כרכור 1.75 תלתלים עד אין סוף עיניים חומות (אך לא חרדות) חזה קטן (אם תרצו, חיות בר) חיוך גדול אמנית אחרי שתי תערוכות כותבת, אבל בעיקר שרה מנגנת פסנתר גיטרה ומפוחית (שמה ייבבת) עשיתי שנת שירות במסגרת גרעין נח"ל בקרית ים וכן תרמתי המון לחברה הישראלית, אף על פי שלשבת במשרד עם עוד 5 פקידות מלבדי על משרד אחד לא ישבתי. כמעט התחתנתי בט"ו בשבט האחרון בסוף לא. כל הכאבים מלבינים... מחפשת עבודה ודירה אבל קודם עבודה ומישהו שזקוק לטקסטים ולהקה לעבוד איתה אין לי כסף לקנות צבעים כך שאני ממורמרת עד בלי די נולדתי בכלל בקיבוץ עברון גרתי בבית השנטי תקופה יש לי שני לברדורים והרבה צלקות על הידיים. שנונה, מצחיקה, לא רכושנית, לא מבשלת, לא שוטפת כלים אמנית בגלגול. מעשנת נובלס, קופסא ביום. פנוייה ומחפשת. עצמאי, לא קנאי, אוטו, בלי חתולים. זה הכל. הבא בתור.

איל1לשם

New member
מאיפה החתימה שלך לקוחה?

הציטוט הזה יושב לי הרבה זמן בראש ואני לא זוכר מאיפה.

אני חושב שככה פשוט קוראים לשיר...

היינו "יהא חלקי עמכם". ועוד, נדמה לי שהכוונה של ביאליק היתה אולי לדברי הבעל-שם-טוב כיון שהחסידות היתה קרובה אצלו... וזאת אני מסיק מדוע? מספרים על הבעש"ט שבא לעיר אחת לפני ראש השנה ושאל את אנשי העיר: "מי עובר לפני התיבה בימים הנוראים?" אמרו לו: "רב העיר". שאל הבעש"ט: "איך הוא נוהג בתפילתו?" אמרו לו: "כל הוידויים של יום הכיפורים הוא אומר בניגונים של שמחה". שלח הבעש"ט אחריו ושאלו: "מפני מה מזמר מר את הוידויים בשמחה?" אמר לו הרב: "עבד שמנקה חצרו של מלך מן הטינופת, אם הוא אוהב את המלך, הריהו שמח מאד בשעה שהוא מנקה את החצר מן האשפה ומזמר ניגונים של שמחה, שהרי עושה נחת רוח למלך". אמר הבעש"ט: "יהי חלקי עמכם". אבל אולי לא. כך או כך הזכרתי לעצמי את שלמה ניצן.

איל1לשם

New member
מצאתי מצאתי

איזה שיר יפה יְהִי חֶלְקִי עִמָּכֶם/ ח. ביאליק יְהִי חֶלְקִי עִמָּכֶם, עַנְוֵי עוֹלָם, אִלְּמֵי נָפֶשׁ, רֹקְמֵי חַיֵּיהֶם בַּסֵּתֶר, צְנוּעֵי הָגוּת וַעֲלִילָה, חֹלְמִים נַעֲלָמִים, מְמַעֲטֵי דְבָרִים וּמַרְבֵּי תִפְאָרֶת; גְּנוּזָה חֶמְדַּת רוּחֲכֶם בְּתוֹכֲכֶם כִּפְנִינָה בְקַרְקַע יַמִּים, וּסְגֻלּוֹתֵיכֶם, כְּגַרְגְּרֵי יַעַר, בְּחֶבְיוֹן צְלָלִים תִּפְרֶינָה. לְבַבְכֶם – הֵיכַל הַקֹּדֶשׁ, וְשִׂפְתֵיכֶם – שְׁעָרָיו הַסְּגוּרִים, שׁוֹעִים – וְלֹא הֻגַּד לָכֶם, נְגִידֵי רוּחַ – וּבַל-יְדַעְתֶּם, אֳמָנֵי הַשְּׁתִיקָה הַיָּפָה וְכֹהֲנֵי דִמְמַת אֱלֹהִים, לֹא-תִשְׁלֹט עֵין זָר לְעוֹלָם בְּחַג נַפְשְׁכֶם וּבְאֶבְלָהּ; אוֹר אֶחָד לְעֵינְכֶם תָּמִיד, אוֹר שָׁקֵט וְנוּגֶה, וּבַת-שְׂחוֹק אַחַת, רַבַּת בִּינָה וּסְלִיחָה, לְשִׂפְתֵיכֶם, לִפְקֹד בָּהּ, בְּלִי הַכְרֵעַ כַּף, אֶת-כָּל-הַבָּא לִקְרַאתְכֶם: הַגְּדוֹלוֹת עִם-הַנִּקְלוֹת, כַּצְּדָקוֹת כַּחֲטָאִים גַּם-יָחַד; אַט אַט, כְּמוֹ עַל רָאשֵׁי אֶצְבָּעוֹת, תַּעַבְרוּ בִּנְתִיבוֹת חַיִּים, וְלִבְּכֶם עֵר, וְאָזְנְכֶם קַשּׁוּבָה, וְעֵינְכֶם מְשׁוֹטֶטֶת תָּמִיד, וְנַפְשְׁכֶם חֲרֵדָה לִקְרַאת כָּל-רַחַשׁ יֹפִי וְנִדְנוּד תִּפְאָרֶת, עָבֹר וְזָרֹעַ סְבִיבְכֶם בְּאֶפֶס יָד וּבְלִי-כַוָּנָה אֶת-הָאֱמוּנָה וְאֶת-הַטֹּהַר, הָרֹעֲפִים מִכָּל-יֵשׁוּתְכֶם כַּעֲרֹף מִשָּׁמַיִם תְּכֵלֶת וּצְלָלִים מִיַּעַר רַעֲנָן. אָכֵן לִמּוּדֵי הַחֲרֵשׁ אַתֶּם וְחִדְלֵי קוֹל וּדְבָרִים, פִּיכֶם לֹא-יַבִּיעַ גְּדֹלוֹת וְכַפְּכֶם לֹא-תִיצַר רָמוֹת, יִגְוְעוּ מַאֲוַיֵּיכֶם בְּלִבְּכֶם וְגַעְגּוּעֵיכֶם בְּחֵיקְכֶם יִכְלוּ, לֹא-יָד לָכֶם בְּמַעַרְכוֹת חוֹזִים וְלֹא-נַחֲלָה בְּבָתֵּי מַשְׂכִּית, עֲרִירִי יָמוּת תַּחְתָּיו צַעַדְכֶם לְלֹא הֵד וָרֹשֶׁם, וְאוּלָם חַיֵּיכֶם – מֵיטַב חֶזְיוֹנְכֶם, וְתִפְאַרְתְּכֶם – עֶצֶם הֱיוֹתְכֶם; אַתֶּם הַשּׁוֹמְרִים הַנֶּאֱמָנִים לְצֶלֶם אֱלֹהִים בָּעוֹלָם! יוֹם יוֹם, וּרְסִיסִים רְסִיסִים, בְּאוֹר עֵינְכֶם וּבְשִׂרְטוּטֵי פְנֵיכֶם, יֻגַּר יְפִי חַיֵּיכֶם אֶל חֲלַל הָעוֹלָם, כְּהִנָּגֵר מַעְיָן חָתוּם אֶל לֵב נָהָר לְהַחֲיוֹתוֹ – וְהוּא לֹא יֵדָע. וְחַי אֱלֹהִים, אִם-יֹאבַד נִיד אֶחָד מֵעַפְעַפֵּיכֶם וְאִם-יִפֹּל אַרְצָה הַקָּטָן בְּזַעְזוּעֵי נִשְׁמַתְכֶם! כְּשִׁירַת הַכּוֹכָבִים כֵּן יַעַמְדוּ יִרְעֲדוּ לָנֶצַח בַּחֲלַל הָעוֹלָם, וּבְדוֹר אַחֲרוֹן, גַּם בַּאֲבֹד שָׂרִיד לְשִׁירֵי הֵימָן וִידוּתוּן, וְזֵכֶר לְחָכְמַת כַּלְכֹּל וְדַרְדַּע – הֵם עוֹד חָיֹה יִחְיוּ, וְנִגְלוּ שֵׁנִית בְּאוֹר עֵין אַחַד הָאָדָם וּבְצֶלֶם פָּנָיו.

במשך כ- 20 שניות

- פחות או יותר אל תתפסו אותי במילה. אני יושבת מול המסך ומנסה להבין איך ביאליק כתב קטעון פיוטי שכזה... אבל אז הבנתי שאיל מתכוון לחתימה שלי ולא של אור...

קובי ממן

24, נתניה\באר-שבע הקשר שלי עם הפורום מאופיין בתקופות היעלמות ארוכות וארוכות פחות. עדיין-אוהב אותו כמו ילד, כיף לראות איך הוא התפתח, ועוד נדאג שהזקן יהיה שמייח.

נני55

New member
חננאל חכמון

טו 25,נתניה מסתגל לגינונים של מְחַזֶר,צרור של צפרנים, מציץ ונפגע

למעלה