מפגש פורום (אוי ואבוי למי שלא

little bry

New member
חחחחחחח איזה מתוקה!! ../images/Emo24.gif

אני מבטיחה לנסות להגיע
אבל יש לי 2 מפגשים ב9, וב12 אז זה יהיה קצת בעיה

CiNdErElLa3887

New member
נממ חח ../images/Emo24.gif יש לי אולי גם מפגש

ב12, אבל לא יודעת מה נסגר
. נראה כבר. מקסימום תבואי להגיד שלום

KaUrO DoNo

New member
אני לא יוכל להגיע

אני רואה יש פה כמה שבאים לאילת אז בואו נעשה מפגש באילת זהו! לי אין בעיה עם זה...אה רגע...אני לא אהיה באילת! בקיצור אני מתכננת ליסוע אבל לא ניראה לי שאני אבוא כי אני אהיה בצפון שזה אומר חיפה..ויש גם מפגש של פורום גוד וגם אליו לא ניראה לי שאני יוכל להגיע..=/

KaUrO DoNo

New member
מגניב

מקווה שאם זה בתאריך הזה אני יוכל לבוא כי חברה שלי מגיעה מחו"ל

galevine

New member
מפגששש פורוםםם+משהו חשוב!

קיי אז בקשר למפגש פורום..בינתיים אני עוד לא ממש יודעת מה אני מתכננת לעשות בחנוכה אז אתם יכולים לקבוע באיזה יום שבא לכם ואני אשתדל לבוא..אני מאוד רוצה לראות את כולם:)!וו...עוד משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתאריך 28 לנובמבר,החודש,בערוץ MTV,בשעה 17:30,ישדרו את "היומן של מארון 5""Maroon 5's Diary"ממליצה לראות !!!!!

NexTDooR

New member
איזה טלפתיה

אני באאאאאאאאאאא חייב סופסוך לראות עם מי אני מדבר פה... יש פה עוד מישהי מערד נכון? יש שמה ב12.12 מפגש של עוד פורום שידידה שלי הולכת אליו ואני גם יבוא לשמה אז ה12 יוצא ה זה טובבבב

eliya bloom

New member
אז ככה...

אני כולה כרגע כל יום חחוץ מיום שלישי וחמישי כי אין מי שיסיע אותי אולי כל אחד יכתוב איפה הוא גר כי אם יש הרבה מראשון אז אני יכולה ללכת לקניון הזהב כל יום וגם קניון הזהב יותר קטן ככה שיהיה לנו יותר קל למצוא אחד את השני, עזריאלי גדול מידי ואני כל הזמן שואלת אנשים והם אומרים לי שהם לא מהפורום ותראו יש מלא אבל מלא מפגשים בעזריאלי ככה שרוב הסיכוים שאני יאחר ואז אין סיכוי שאני מוצאת אותכם ובגלל שקניון הזהב קטן לא תהיה כל כך בעיה למצוא אחד את השניי

CiNdErElLa3887

New member
אבל קניון הזהב כזה תקוע ../images/Emo4.gif

ובכלל יש לשם רכבת למי שיבוא מרחוק (אם יש מישהו כזה?)? וזאת לא בעיה למצוא אחד את השני, נחליף מספרי טלפון, או שנשים שלט או משהו כזה. אני יודעת פחות או יותר איך קרן נראת
ובמיוחד איך ליטל רונע נראת

KerenWelling

New member
קניון הזהב זה סבבה....7 דקות מהבית

בהליכה מהירה
בכל מקרה אולי זה לא קרוב לכולם...

למעלה